-
Los Toumpaneiros
Τωρα γιναμε διδυμακια εκτος απο την ζελατινα ποου ειναι στα σχεδια να αλλαχτει..
...οι ταπες για τους καθρεπτες ειναι αυτοι με τα φλας η οι σκετοι??
Ωραιος!!
-
Μέλος
-
Μέλος
-
τι εδειξε το δυναμομετρο ?
-
trelos
-
Los Toumpaneiros
-
Αρχικά δημιουργήθηκε από CostasR1
......
Πολύ όμορφες οι Yoshi, αν κι εγω έχω πάθει πλάκα με τις Leovince Gp που φοράει ο κολλητός στο δικό του. Βγάλε αμέσως τον καταλύτη
, χαλάει την όλη εικόνα και βάλε το μονόσελο να γίνει racing η Σουζούκα (οχι οτι δεν είναι racing το μοτέρ...)
-
Παλαιό μέλος
μην βαζετε αλλες φωτογραφιιες με τα κουκλια σας ρε αλητες , δεν την παλευω αλλο !!!
-
Παλαιό μέλος
Αρχικά δημιουργήθηκε από ThanosGSXR
Πολύ όμορφες οι Yoshi, αν κι εγω έχω πάθει πλάκα με τις Leovince Gp που φοράει ο κολλητός στο δικό του. Βγάλε αμέσως τον καταλύτη
, χαλάει την όλη εικόνα και βάλε το μονόσελο να γίνει racing η Σουζούκα (οχι οτι δεν είναι racing το μοτέρ...)
θα συμφωνισω , μονοσελο τωρα
-
Μέλος
Αρχικά δημιουργήθηκε από belibas
τι εδειξε το δυναμομετρο ?
Το δυναμομετρησα 2 φορες.Η πρωτη ηταν στα 2500 χλμ (μαμισιο) και μου εδειξε 163,9 hp στον τροχο.Η δευτερη με yoshimura και φιλτρο KN στα 2600 χλμ εδειξε 166,4 hp.Πηρε παντου 2,5 αλογα και οτι καμπυλες υπηρχαν στην μαμα δυναμομετρηση της καλυψε ολες!!Ο μαστορας που την δυναμομετρησε μου ειπε οτι θα δω αλλη ιπποδυναμη μετα τα 10000 χλμ που θα εχει ανοιξει και αλλο το μοτερ!Ως τοτε υπομονη.Θα βαλω το χαρτι της δυναμομετρησης απο την αλλη εβδομαδα διοτι ο εκτυπωτης του μαστορα δεν δουλευε.!!!
-
Μέλος
-
Μέλος
-
Μέλος
-
Μέλος
ΦΩΤΟ
ΦΩΤΟ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ....... ΣΥΝΤΟΜΑ....
-
Μέλος