Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 33

Θέμα: cbr 125r racing

johny βάζεις και εσυ χεράκι στη μοντίφα? ή εξ' ολοκλήρου σε μάστορα?

ola ta pragmata pou blepeis panw dhkia mou hdea htane px maxanika pou to exw ftiaxei egw ta efera ta pragmata kai oti lepeis na fwraei egw ta exw brei kai ta exw ferei kai mixanika kai ta dhskola pragmata psalidia kai afta anartiseis pou teloune kai ritmhsma ta ftiaxnei o mastoras mou gt olo to peisw meros eixai xeiropoihto ston torno upologhsmeno kaitsi lla bazw kai egw to xeri mou na to ftiaxw px na ftiaxw na mhn fenonte ta kalodia kai diafwra alla tetia !!! AN DEN BALEIS TO XERAKI SOU DEN AXHZEI TPT AN DEN ASXOLHTEIS PRWSOPHKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όμορφο έγινε.

Αλλά παραμένει η ερώτησις...

Αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά ?

Γιατί σε δυό χρονάκια που ο φίλος μας ο Johnny θα βγάλει μεγάλο δίπλωμα τον βλέπω να σκάει με κανά διπλοτουρμπάτο 1000άρι εργαλείο και να εκτελεί χαμηλές πτήσεις...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

kala e den thn paleuete dhplotourbhno kai na kanei xamhles pthseis ta espage polu gamato xex παιδες σθγγνομη για τα ορτογραφικα !!! λυπον δεν μιαζει καν με παπι οταν εχει 2 εκκεντροφορια και 4 βαλβηδες μετα οταν μπουνε και τα πλαστικα τα γινει ντουπανο γτ τα εχει πλαστικα απο το 600 προσαρμοσμενα και κομμενα για αφτο !!!!! πσ εφχαρηστς για τα καλα σασ λογια για το μοτορι μου!!!

κειτα δεν εχεισ πολθ αδηκο απλα βρηκα πιγη να φερς πραγματα για το βικε και τα εφερα και το εχω κανει πολθ καλο πηστευς ρε σι τυρα να σοθ πω αφτο ποθ εχω κανει στο μιχανακι τα το τημαμαι για παντα και εχω κανει κατι καλο και ειναι η καυλα μοθ ραι παιδι οθτε καπνηζω ουτε πηνω αφτη ειναι η μονη καταχριση μου χεχε

Να'σαι καλά ρε φίλε να το χαίρεσαι το μοτόρι σου που τ'αγαπάς!

Και πρόσεχε πως οδηγάς μ'αυτό το διάολο!!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    Μια χαζή ερώτηση...οι δίσκοι μαργαρίτα είναι γενικά καλοί για street μηχανάκια? Τους είχε πρωτοξεκινήσει η KTM ή η Husqvarna αν θυμάμαι καλά με το σκεπτικό της πιό εύκολης αποβολής λάσπης..εδώ απλά τρώνε την επιφάνεια τριβής μου φαίνεται..
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ