???????????
???????????
Ti γίνεται με το forum? Ειναι down? Δε μπορώ να μπω...
ρε παιδια θα τρελαθω με αυτο που διαβασα...loqout λενε πως το r1 σε μαυρο ειναι πιο γρηγορο απο το r1 το μπλε!!! και τους λεω μην τα λετε αυτα γιατι αν τα διαβασουν στην ιαπωνια δεν θα μας ξαναστειλουν μηχανη!!! ... ανοιγαν λεει και οι 2 με σταθερο γκαζι,ιδια κιλα,ιδιες στροφες, ιδιας χρονολογιας και το μαυρο ηταν λεει 1 μηχανακι μπροστα μονιμα...... !!!!!!!!! θα τρελαθω!!!!!!!!!!!!!!! και τα βουνα θα παρω!!!!!!!!!! τους λεω ειχαν διαφορα στο στροσιμο.....'η στην συντιριση.και αυτοι επιμενουν. οτι αναλογα με το χρωμα παει η ιπποδυναμη!!!!! δεν παμε καλα !!! μην το ακουσουν αυτο οι ιαπωνες....γιατι μετα τελος οι μηχανες!!!!!!!!!!!!!!!
ετσι παει giannistriftos καλα τα λενε τα παιδια. ολα τα μηχανακια σε μαυρο χρωμα τους δινει η εταιρια +5 αλογα
φαντασου οτι το μαυρο χρωμα αποροφα ολες τις ακτινοβολιες του ηλιου.ετσι αποκτα μεγαλυτερη ενεργεια λογο τις ηλιακης ακτινοβολιας με αποτελεσμα μεγαλυτερη ιπποδυναμη.
εγω ειχα παπι μπλε και με παταγαν ολοι κ μολις το βαψα μαυρο κοντραριζα τα 250αρια!!!!!
![]()
![]()
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
aaa etsi eksigite oti exw to pio grigoro r1...k ftiagmeno k mayro...thnks thee mou...
Eγω σας έχω όλους, γιατί φοράω μόνο μαύρα ρούχα και εσώρουχα, έχω μαύρο κράνος, μαύρη ζελατίνα, μαύρη μηχανή, κάνω solarium και έχω μαυρίσει, χθες έμπλεξα και με μαύρισαν και στο ξύλο, έχω μαύρη ζώνη στο καράτε, μαύρη και στο παντελόνι και κυκλοφορώ μόνο μέσα στη μαύρη νύχτα, ενώ η καταγωγή μου είναι από τον Άγιο Μαυρίκιο και με λένε Μαυρίδη στο επίθετο (οι φίλοι με φωνάζουν black).
Ποιός τα λέει αυτά ρεεεε???? Έλεος απλά...
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από hereticous
Eγω σας έχω όλους, γιατί φοράω μόνο μαύρα ρούχα και εσώρουχα, έχω μαύρο κράνος, μαύρη ζελατίνα, μαύρη μηχανή, κάνω solarium και έχω μαυρίσει, χθες έμπλεξα και με μαύρισαν και στο ξύλο, έχω μαύρη ζώνη στο καράτε, μαύρη και στο παντελόνι και κυκλοφορώ μόνο μέσα στη μαύρη νύχτα, ενώ η καταγωγή μου είναι από τον Άγιο Μαυρίκιο και με λένε Μαυρίδη στο επίθετο (οι φίλοι με φωνάζουν black).
Ποιός τα λέει αυτά ρεεεε???? Έλεος απλά... [/QUOT
χαχαχαααχχααχαχααχχααχααχαχα
εγω σε χω ομως,ακομα και με ολα αυτα , γιατι απλα ειμαι στη μαυρη λιστα!!!!!!
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
και εγώ για αυτό το έκανα τελείως μαύρο για να Πάι πιο γρήγορα ....Σωστός?????
http://www.imageshack.gr/view.php?fi...dhadl6je3m.jpg
[FONT=Arial Black]YAMAHA YZF R1[/FONT]
apoti legane i diafora einai anamesa sta 04-05 kai sta 06 ta opoia 06 exoun kata tin yamaha 3 gaidouria (ps) parapano + kati alles psilodiafores se stisimo psekasmo kai piso anartisi.
ego prosopika ta 3 ps den ta eida alla kati parapano tha exoun :P
to thema einai oti me tin oli alagi afti mpike kai to kainourgio xroma to mabro pou mexri tote den ipirxe
opote me basi tin logiki
an enas exei ena mple 04-05 ki enas ena mabro 06 tote logika to mabro na einai grogorotero
ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ
ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΔΙΑΛΕΞΑΝ
ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ
Πότε ακριβώς κυκλοφόρησε το μαύρο χρώμα στην Ελλάδα ρε παιδιά;
Λέγεται ότι το μαύρο είναι του 06, αλλά βλέπω να πωλούνται αρκετά μοντέλα του 05 που είναι μαύρα.
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
logika isos mperdebeis to anthraki me to mabroΑρχικά δημιουργήθηκε από Alexander
Πότε ακριβώς κυκλοφόρησε το μαύρο χρώμα στην Ελλάδα ρε παιδιά;
Λέγεται ότι το μαύρο είναι του 06, αλλά βλέπω να πωλούνται αρκετά μοντέλα του 05 που είναι μαύρα.
to mabro me tin kokkini riga stin zanta bgike to 06 mazi me to kitrino to epeteiako
ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ
ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΔΙΑΛΕΞΑΝ
ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ
Κι εγώ αυτά τα χρώματα ήξερα. Η αλήθεια είναι ότι με μπερδεύουν κάποιες αγγελίες που αναφέρουν μαύρα R1 του 2005.
πχ http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=69441
Εκτός του ότι μπορεί να τα έχουν βάψει, υπέθεσα ότι μπορεί να είχε προλάβει να κυκλοφορήσει το χρώμα τέλη πχ του 05.
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."