Σελίδα 76 από 99 ΠρώτοΠρώτο ... 2666717273747576777879808186 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.126 έως 1.140 από 1476

Θέμα: photo apo ta gsxrakia mas

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Τωρα γιναμε διδυμακια εκτος απο την ζελατινα ποου ειναι στα σχεδια να αλλαχτει.....οι ταπες για τους καθρεπτες ειναι αυτοι με τα φλας η οι σκετοι??

Ωραιος!!
    Keep spamming!!!:a13:

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Τωρα γιναμε διδυμακια εκτος απο την ζελατινα ποου ειναι στα σχεδια να αλλαχτει.....οι ταπες για τους καθρεπτες ειναι αυτοι με τα φλας η οι σκετοι??

Ωραιος!!

Οι καθρεπτες ηταν με τα φλας!!!

Αντε και μια πανω στο δυναμομετρο...........

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00217.jpg 
Προβολές:	528 
Μέγεθος:	45,2 KB 
ID:	152419

Νέο μέλος
    τι εδειξε το δυναμομετρο ?

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CostasR1
    Οι καθρεπτες ηταν με τα φλας!!!
    Bρε και οι δικοι μου με τα φλας ειναι αλλο σε ρωτηξα εγω.

Οι ταπες που εχεις βαλει στη θεση των καθρεφτων ειναι αυτες με φλας led ενσωματωμενα οι σκετες ταπες ασημι??
    Ποσα αλογατα σου εβγαλε με τον καταλυτη επανω???Εχεις κατι αλλο βαλει??

ps:Aν δεν θες να πεις εδω ποσο εβγαλε στο δυναμομετρο στειλε μου πμ και πες μου σε ποιο πηγες.
    Keep spamming!!!:a13:

Πυροβολημένο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CostasR1
    ......
    Πολύ όμορφες οι Yoshi, αν κι εγω έχω πάθει πλάκα με τις Leovince Gp που φοράει ο κολλητός στο δικό του. Βγάλε αμέσως τον καταλύτη , χαλάει την όλη εικόνα και βάλε το μονόσελο να γίνει racing η Σουζούκα (οχι οτι δεν είναι racing το μοτέρ...)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της k7600
    μην βαζετε αλλες φωτογραφιιες με τα κουκλια σας ρε αλητες , δεν την παλευω αλλο !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της k7600
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ThanosGSXR
    Πολύ όμορφες οι Yoshi, αν κι εγω έχω πάθει πλάκα με τις Leovince Gp που φοράει ο κολλητός στο δικό του. Βγάλε αμέσως τον καταλύτη , χαλάει την όλη εικόνα και βάλε το μονόσελο να γίνει racing η Σουζούκα (οχι οτι δεν είναι racing το μοτέρ...)

θα συμφωνισω , μονοσελο τωρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από belibas
    τι εδειξε το δυναμομετρο ?

Το δυναμομετρησα 2 φορες.Η πρωτη ηταν στα 2500 χλμ (μαμισιο) και μου εδειξε 163,9 hp στον τροχο.Η δευτερη με yoshimura και φιλτρο KN στα 2600 χλμ εδειξε 166,4 hp.Πηρε παντου 2,5 αλογα και οτι καμπυλες υπηρχαν στην μαμα δυναμομετρηση της καλυψε ολες!!Ο μαστορας που την δυναμομετρησε μου ειπε οτι θα δω αλλη ιπποδυναμη μετα τα 10000 χλμ που θα εχει ανοιξει και αλλο το μοτερ!Ως τοτε υπομονη.Θα βαλω το χαρτι της δυναμομετρησης απο την αλλη εβδομαδα διοτι ο εκτυπωτης του μαστορα δεν δουλευε.!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Bρε και οι δικοι μου με τα φλας ειναι αλλο σε ρωτηξα εγω.

Οι ταπες που εχεις βαλει στη θεση των καθρεφτων ειναι αυτες με φλας led ενσωματωμενα οι σκετες ταπες ασημι??
    Ποσα αλογατα σου εβγαλε με τον καταλυτη επανω???Εχεις κατι αλλο βαλει??

ps:Aν δεν θες να πεις εδω ποσο εβγαλε στο δυναμομετρο στειλε μου πμ και πες μου σε ποιο πηγες.
    Οι ταπες ειναι σκετες ασημι!Το μονο που εχω ειναι σιγαστηρες yoshimura και φιλτρο KN.Οσο για την δυναμομετρηση δεν ξερω την μαρκα του δυναμομετρου,μαλλον θα γραφει πανω στο χαρτι που θα παρω!

Αρχικά δημιουργήθηκε από ThanosGSXR

Αν δεν ειχα την κυρα που τρελλενεται για βολτα σιγα μην ειχα την σελλα πανω!!!!Μονο με το μονοσελο θα την ειχα!!!!!!

Τωρα σειρα σας να μου πειτε κατι που πιο πολλοι απο εσας σιγουρα γνωριζετε περισσοτερα!Εφτασε στα αυτια μου εχθες απο ενα φιλο οτι ενας κολλητος του φιλου μου με GSXR 1000 K5 εκανε δυναμομετρηση στη μηχανη του (σε αλλο μαστορα) με εξατμηση ακραπα ολοσωμη και φιλτρο (χωρις προγραμμα) του εδειξε 171 hp στον τροχο.Κατα ποσο ειναι αυτο εφικτο??Και αν γνωριζετε μεχρι ποσο διαφορα μπορεις να δεις απο δυναμομετρο σε δυναμομετρο???

ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ....... ΣΥΝΤΟΜΑ....
    * W A R N I N G *

Re: ΦΩΤΟ

Αρχικά δημιουργήθηκε από spirosk8
    ΦΩΤΟ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ....... ΣΥΝΤΟΜΑ....

ΚΩΛΑΡΑΚΙ????????????????????????

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας