Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 33

Θέμα: cbr 125r racing

Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
    Δεν καταλαβαίνω γρι τι λες!!!
    Δεν έμαθες γράμματα;
    oxi egw δεν ξερει ελληνικα χαχαχα πλακα κανω λεω οτι ετειμαζω και κατι αλλα πλαστικα πολυεστεριικα απο το 600 ππροσαρμοσμενα για το δηκο μου θα γινει φουσκα διλαδι !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
    Μια χαζή ερώτηση...οι δίσκοι μαργαρίτα είναι γενικά καλοί για street μηχανάκια? Τους είχε πρωτοξεκινήσει η KTM ή η Husqvarna αν θυμάμαι καλά με το σκεπτικό της πιό εύκολης αποβολής λάσπης..εδώ απλά τρώνε την επιφάνεια τριβής μου φαίνεται..
    κειτα αν δεν εχεισ φρενα το πρωτο που σου πρςτηνω να κανεισ ειναι να βαλεισ σολινακια υπσιλησ εχει παρα πολυ μεγαλη διαφωρα τςρα οσο για την μαργαρητα αφτη ποθ εχς ειναι braking kai h peisw galfer ειναι γαματεσ πολυ καλεσ και ναι πιανουν καλητερα απο τισ στρογηλεσ και ειναι και πολυ ποιο ομςρφεσ !!!! πηστευς να σε καλυπσα FRIEND MOU!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Να'σαι καλά ρε φίλε να το χαίρεσαι το μοτόρι σου που τ'αγαπάς!

Και πρόσεχε πως οδηγάς μ'αυτό το διάολο!!
    THENKS filarako ua prvsexv oso ΒΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΘΠΑΡΧΟΘΝ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΔΙΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΠΟΘ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ !!!

astous na lene opws legane oti δεν μπενουν ζαντεσ μαγνισιου στο cbraki απο το rs 125 ths honda και τωρα αφτεσ φωραει πανω ασε να λενε οι φημεσ !!!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johnny cbrr
    astous na lene opws legane oti δεν μπενουν ζαντεσ μαγνισιου στο cbraki απο το rs 125 ths honda και τωρα αφτεσ φωραει πανω ασε να λενε οι φημεσ !!!!
    Fwto???
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

benoune h den benoune friend ?????e?

Johnny, που είσαι ρε φιλαράκι? Κανά νεότερο απ' το εργαλείο?
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Johnny, που είσαι ρε φιλαράκι? Κανά νεότερο απ' το εργαλείο?
    tpt ΡΕ ΦΘΛΑΡΑΚΙ ΤΑ ΗΔΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΜΑΣΤΟΡΗΣ ΝΑ ΣΗΝΔΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΕΝΔΗΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΝΤΡΑΝ ΣΤΟ KOSO ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΛΑΔΙΟΥ ΚΤΛΠ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΘ ΗΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΦΚΟΛΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΙΜΠΛΕΧΤΗ ΗΔΡΑΩΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΓΕΙ ΣΕ ΝΤΙΖΑΤΟΣ ΜΕ ΣΘΣΤΗΜΑ ΔΙΛΑΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛς ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΡΙΤΜΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑ !!!!! ΑΦΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΕΠΥΤΕΛΟΘΣ ΓΤ ΜΙΧΑΝΑΚΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΧΑΝΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΩ!!!! ΠΗΚΡΑ

Κάνε υπομονή Johnny. Όταν τελειώσει το CBR δεν θα υπάρχει άλλο σαν το δικό σου.
    Θα'χεις το μοναδικό λέμε!!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

entaxi nai apla afta exoune oi beltiwseis to tema ειναι οτι καπχοι το βελτιονοθν αλλα εχουν και και ενα δεφτερο οχειμα εγς δεν εχω τπτ και τα εχω πσυλο παιχει εχω και την κοπελα μου που μενει λυγοντι μακρια αστα βραστα χαχαχα!! και το θεμα ειναι οτι μετα θελει και αλον εναν μηνα για τα πολυεστερικα ρε σι

Ρε μάγκα πόσα φράγκα σου έχει πάει το cbraki??

Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
    Ρε μάγκα πόσα φράγκα σου έχει πάει το cbraki??
    1 ΤΑ ΣΠΑΕΙΗ ΦΟΤΟ ΠΟΘ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ 2 ΕΩ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο ΚΑΤΕΝΑΣΜΕ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΤΟΥ!!! ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΛΕΦΤΑ ΕΧΤΡΑ ΤςΝ ΕΧΤΡΑ !!

Αρχικά δημιουργήθηκε από johnny cbrr
    1 ΤΑ ΣΠΑΕΙΗ ΦΟΤΟ ΠΟΘ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ 2 ΕΩ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο ΚΑΤΕΝΑΣΜΕ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΤΟΥ!!! ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΛΕΦΤΑ ΕΧΤΡΑ ΤςΝ ΕΧΤΡΑ !!

1.ευχαριστώ

2.Κάνε την καύλα σου εσυ και άσε τους άλλους να λένε,όλοι μας αυτό κάνουμε
    Αν και λίγο "too much" αφου το γουστάρεις εσύ..

το ξεφτιλύσατε, to thread κλειδώνεται

θα το καθαρίσω απο σπαμ, και έπειτα : johnycbr όταν θα έχεις νεότερα στείλε μου πμ να ανοίξει το θρεντ για να ποστάρεις

άντε γιατί τα έχω πάρει κρανίο με τη συμπεριφορά μερικών και στο άλλο θρεντ, ξέρουν αυτοί για ποιό μιλάω

αν δεν μπορειτε να καταλάβετε τη κ@υλα ενός πιτσιρικά (και την αντίδραση του, αφού του την λένε απο παντού), τουλάχιστον πείτε του τη γνώμη σας σαν μεγαλύτεροι και πιο ... "ώριμοι", χωρίς να το ξεφτυλίζετε...

edit (17/2/09) : thread open

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ