Σελίδα 164 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 64114154159160161162163164165166167168169174214 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.446 έως 2.460 από 3851

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Πάλι μπουρδουκλώνεις ΑΠΛΑ πράγματα και ερωτήσεις ............ ειλικρινά δεν καταλαβαίνω .......
    Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις τι προσπαθώ να σου πω ;;;
    ΔΕΝ πρόκειται τίποτε να αλλάξει προς το καλύτερο εάν ΠΡΩΤΟΙ εμείς δεν αντιδράσουμε !!!
    Αυτή είναι η άποψή μου και σου ζήτησα να πάρεις μια ξεκάθαρη θέση ........
    Εγώ επαναλαμβάνω ότι όταν είχα βρόμικη διοίκηση αντέδρασα και φώναξα !!!
    Εσύ μιλάς για δικηγόρους, αποδείξεις κ.α. που ξέρεις ότι υπάρχουν και έχουν δημοσιευτεί αλλά δείχνεις να αρνήσαι να τις δεις ....... ή τέλως πάντων , όντως δεν βλέπεις !!!
    ΔΕΝ έχω υπάρξει ΠΟΤΕ οπαδός και δεν έχω αγοράσει ΠΟΤΕ αθλητική εφημερίδα !!! Δεν έχω γίνει πουθενά μέλος και δεν έχω Visa Παναθηναϊκός ............
    Είμαι και θα είμαι ΠΑΝΤΑ φίλαθλος με προτίμηση σε κάποια ομάδα ......... έχω υπάρξει αθλητής σε επίπεδο πρωταθλητισμού σε 2 αγωνίσματα (παρά τα σημερινά κιλά μου) και μου αρέσει ο τιμιος συναγωνισμος .
    Αν με τις παραπάνω ιδιότητές μου, αλλά και με τον τρόπο που γράφω σου χαλάω τη σούπα και τον χαβαλέ ............... τι να κάνουμε ;;;;
    Πιστεύω πάντα ότι για να χτιστεί κάτι πρέπει όλοι να βάλουν ένα χαλικάκι !!!
    Το "δε βαριέσαι" ή το "και τι μπορώ εγώ να κάνω", δεν με αντιπροσωπεύουν ...........

Καλή και άγια η πλάκα αλλά ας πούμε και κανενα σοβαρό που και που ..........

Χαρακτηρισμούς ΔΕΝ έχω απευθύνει σε κανέναν, άλλο κριτική και άλλο χαρακτηρισμοί και μάλιστα προσωπικοί.

ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙΕΙ Η ΛΑΜΠΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ............

[ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ]..........

Άλλού είσαι έσύ κι άλλού ό κύριος........

Έσύ έχεις σημαία σου τίς λέξεις άξιοκρατία,δίκαιο,ίσότητα.......FAIR PLAY........μέ τήν
    κυριολεκτική καί μεταφορική του έννοια...!!!

Ό φίλος μας ό Στούμπι πού όπως είπε έδώ καί 2 χρόνια έπαναλαμβάνομαι............
    άντίστοιχα κι αύτός έδώ καί 2 χρόνια.......προσπαθεί νά δικαιολογήσει
    ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ.....!!!!
    Παρουσιάζεται βασιλικότερος τού βασιλέως στίς κρίσεις του,χρησιμοποιεί πάντα
    τή λογική τού..........ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ............
    μάς βάζει πάντα όλους στό ίδιο καζάνι,μάς θεωρεί καί έμάς τούς ύπόλοιπους
    μικρότερους κλέφτες.........ΑΛΛΑ........ΑΛΛΑ........
    ΑΓΝΟΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.........
    11...........ΤΙΤΛΟΙ.............ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΚΥΠΕΛΛΑ......σέ 12 χρόνια.....!!!!
    Πώς είναι δυνατόν νάμαστε όλοι κακοί........ΑΛΛΑ αύτοί νάναι πάντα
    ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ....??
    Πώς είναι δυνατόν νάναι αύτοί πάντα στό τέλος...ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ...??
    Όποιος βάζει τά πιό πολλά πάντα κερδίζει..??
    Γιατί δέν κέρδισε τότε ή Ίντερ..??
    Ή Τσέλσυ..??
    Ή Μάντσεστερ Σίτυ...?? πού είναι ή πλουσιώτερη όμάδα αύτή τή στιγμή στόν κόσμο..??
    Ούτε έσύ ,ούτε κι έγώ θά πάρω σοβαρές άπάντηση φίλε,........διότι

ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ............

Νομίζω πώς όποιος δέ θέλει νά μιλάει τή γλώσσα τής άλήθειας πού καί πού
    έδώ μέσα............ΥΠΕΚΦΕΥΓΕΙ.........γιαυτό καί προσωπικά πολλές φορές
    ύποχρεώθηκα νά ύποκριθώ πώς κάνω πλάκα........!!!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΤΗ ΚΑΙ ΚΑΙΕΙ............

Κί οί άνθρωποι............δέ θέλουν νά τήν άκούνε, γιατί τούς άρέσει πιό πολύ τό...
    ΠΑΡΑΜΥΘΙ.........!!!!!

Τούς άρέσει νά τούς χαιδεύουν τ'αύτιά καί νά νοιώθουν πάντα πώς παίρνουν
    ένα κομμάτι άπό τή δόξα τών μεγάλων άγνοώντας τό ΠΩΣ.... ή λειτουργώντας μέ
    χαλαρή συνείδηση......!!!!!

Γιαυτό φίλε μου,μή μάς παίρνεις καί πολύ σοβαρά έδώ μέσα...........άλλωστε
    πόσοι θά άντεχαν νά κάνουν μιά σοβαρή κουβέντα χωρίς νά τή μετατρέψουν
    σέ........ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΑ............μέ διάφορους χαρακτηρισμούς καί έπιθέσεις
    φραστικές σέ προσωπικό έπίπεδο..??

Τό ξέρεις πολύ καλά πώς τό πιό εύκολο πράγμα είναι τό νά έξαπολύσεις μιά
    έπίθεση σέ προσωπικό έπίπεδο καί νά βγαίνεις τελείως άπό τήν ούσία
    τού θέματος.......

Όπως τότε πού ήμασταν πιτσιρικάδες,πηγαίναμε στίς συνελεύσεις στίς σχολές
    καί αύτοί πού δέν ήθελαν νά γίνει κουβέντα πλακωνότανε 2-3 ώρες έπί
    τής διαδικασίας,βαριώμασταν όλοι,ξεχνάγαμε τί έπρεπε νά συζητήσουμε,
    καί φεύγαμε άπραγοι....!!!!!

Είναι ή δεύτερη φορά πού θά τό πώ ...........θέλω νά σέ διαβάζω καί πρέπει
    νά γράφεις έδώ μέσα.......

Ίσως κάποια στιγμή μαζευτούμε άρκετοί πού θά μπορούμε νά μιλάμε.........

Και να αδερφέ μου
    που μάθαμε να κουβεντιάζουμε
    ήσυχα, ήσυχα κι απλά.
    Καταλαβαινόμαστε τώρα
    δε χρειάζονται περισσότερα.

Κι αύριο λέω θα γίνουμε
    ακόμα πιο απλοί.
    Θα βρούμε αυτά τα λόγια
    που παίρνουνε το ίδιο βάρος
    σ' όλες τις καρδιές,
    σ' όλα τα χείλη,
    έτσι να λέμε πια
    τα σύκα-σύκα
    και τη σκάφη-σκάφη.

Κι έτσι που να χαμογελάνε οι άλλοι
    και να λένε:
    "Τέτοια ποιήματα
    σου φτιάχνω εκατό την ώρα".
    Αυτό θέλουμε κι εμείς.
    Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε
    για να ξεχωρίσουμε, αδελφέ μου,
    απ' τον κόσμο.
    Εμείς τραγουδάμε
    για να σμίξουμε τον κόσμο.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Πάλι μπουρδουκλώνεις ΑΠΛΑ πράγματα και ερωτήσεις ............ ειλικρινά δεν καταλαβαίνω .......
    Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις τι προσπαθώ να σου πω ;;;
    ΔΕΝ πρόκειται τίποτε να αλλάξει προς το καλύτερο εάν ΠΡΩΤΟΙ εμείς δεν αντιδράσουμε !!!
    Αυτή είναι η άποψή μου και σου ζήτησα να πάρεις μια ξεκάθαρη θέση ........
    Εγώ επαναλαμβάνω ότι όταν είχα βρόμικη διοίκηση αντέδρασα και φώναξα !!!
    Εσύ μιλάς για δικηγόρους, αποδείξεις κ.α. που ξέρεις ότι υπάρχουν και έχουν δημοσιευτεί αλλά δείχνεις να αρνήσαι να τις δεις ....... ή τέλως πάντων , όντως δεν βλέπεις !!!
    ΔΕΝ έχω υπάρξει ΠΟΤΕ οπαδός και δεν έχω αγοράσει ΠΟΤΕ αθλητική εφημερίδα !!! Δεν έχω γίνει πουθενά μέλος και δεν έχω Visa Παναθηναϊκός ............
    Είμαι και θα είμαι ΠΑΝΤΑ φίλαθλος με προτίμηση σε κάποια ομάδα ......... έχω υπάρξει αθλητής σε επίπεδο πρωταθλητισμού σε 2 αγωνίσματα (παρά τα σημερινά κιλά μου) και μου αρέσει ο τιμιος συναγωνισμος .
    Αν με τις παραπάνω ιδιότητές μου, αλλά και με τον τρόπο που γράφω σου χαλάω τη σούπα και τον χαβαλέ ............... τι να κάνουμε ;;;;
    Πιστεύω πάντα ότι για να χτιστεί κάτι πρέπει όλοι να βάλουν ένα χαλικάκι !!!
    Το "δε βαριέσαι" ή το "και τι μπορώ εγώ να κάνω", δεν με αντιπροσωπεύουν ...........

Καλή και άγια η πλάκα αλλά ας πούμε και κανενα σοβαρό που και που ..........

Χαρακτηρισμούς ΔΕΝ έχω απευθύνει σε κανέναν, άλλο κριτική και άλλο χαρακτηρισμοί και μάλιστα προσωπικοί.

Εμεις και να αντιδρασουμε δεν κανουμε τιποτα ( και πολυ περισσοτερο απο εδω μεσα........ )Μονο καποτε οταν θα ερθει μια κυβερνηση η οποια θα πει "" Οτι οποια ομαδα δεν καταργησει συνδεσμους , η αποδειχθει οποιαδηποτε σχεση η σε κατι υποδιαιστερο με αυτους θα μπει λουκετο ! "" Θα φτιαξουν τα πραγματα..... Η αγγλια δεν σας εμαθε τιποτα...???

Μου εχεις πει τοσες φορες για την διοικηση βαρδινογιαννη ( και εγω καποτε ακουγα Σαλιαρελης και εκα)να εμετο.... Δεν μου λεει τιποτα τι εκανες πριν 15 χρονια... Δεν σε ηξερα... Σε σποντα μου στο παρελθον για την φαση Φιλλιπιδη - Μαρκαριαν -Ευθυμιαδη ειχες αντιδρασει σε εμενα ασχημα ψαχνοντας τα του γαυρου ..... Για αυτο σου λεω.... Τι τα θες τωρα....???

Απαντησεις για τα δημοσιευμενα που λες σου εδωσα παραπανω.....

Οπαδος εισαι ( με την καλη εννοια!!!) Αλλιως δεν θα πορονοσουν για το τι γινοταν εδω μεσα ( ουτε καν στο ελληνικο ποδοσφαιρο και στην Α-Β-Γ εθνικη...) Μελος δεν εγινα ποτε και εγω επισεις και μια απο τα ιδια και για τις αθλητικες φυλλαδες...

Μεχρι το αθλητης παμε μια χαρα... Στο επιπεδο πρωταθλητισμου τα χαλαμε διοτι...

Οτι πρωταθλητισμο και να εκανες δεν σου δινει καμμια διαφορα , κανενα θετικοτερο στοιχειο απο τους υπολοιπους συναθλητες σου σε ολα τα αθληματα ( για μα μην το τονιζεις τσαμπα..)

Κατα τα αλλα σε αυτο το θεμα...

Σε επτα - οχτω νοματεοι που ειμαστε εδω μεσα εισαι ο δευτερος που μιλαει περι πρωταθλητισμου ( πρωτος ο τερενς )
    Αν κανατε πρωταθλητισμο λοιπον οπως εγω στο ποδοσφαιρο ( πρωταθλητης σε Β πειραια , τριτοαθλητης σε Α πειραια καποτε...Αδιαφορο....)

Αν κανατε πρωταθλητισμο σε παννεληνιο επιπεδο με σπονσορες ,χορηγησεις, και το πραγματικο επαγγελμα σας χωρις αλλες υποχρεωσεις ειναι-ηταν αυτο.... Να μας το διεκρινησετε να ξερουμε... ( και αφου αρχισουμε τις υποκλισεις )να συζητησουμε ποια η διαφορα στον τροπο σκεψης σου απο εναν απλο αθλητη (και για να γνωριζουμε τελικα αν παιζουμε με τις λεξεις μιας και πρωταθλητισμος με ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ...εχει καποια διαφορα...Δεν νομιζεις..??)

Για τις ιδιοτητες σου .... Σου απαντησα... Ο τροπος γραφης σου ειναι δικαιωμα σου απλα προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι την "χαραμιζεις" σε λαθος μερος.....

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

Ό φίλος μας ό Στούμπι πού όπως είπε έδώ καί 2 χρόνια έπαναλαμβάνομαι............
    άντίστοιχα κι αύτός έδώ καί 2 χρόνια.......προσπαθεί νά δικαιολογήσει
    ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ.....!!!!
    Παρουσιάζεται βασιλικότερος τού βασιλέως στίς κρίσεις του,χρησιμοποιεί πάντα
    τή λογική τού..........ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ............
    μάς βάζει πάντα όλους στό ίδιο καζάνι,μάς θεωρεί καί έμάς τούς ύπόλοιπους
    μικρότερους κλέφτες.........ΑΛΛΑ........ΑΛΛΑ........
    ΑΓΝΟΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.........
    11...........ΤΙΤΛΟΙ.............ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΚΥΠΕΛΛΑ......σέ 12 χρόνια.....!!!!
    Πώς είναι δυνατόν νάμαστε όλοι κακοί........ΑΛΛΑ αύτοί νάναι πάντα
    ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ....??

Νομίζω πώς όποιος δέ θέλει νά μιλάει τή γλώσσα τής άλήθειας πού καί πού
    έδώ μέσα............ΥΠΕΚΦΕΥΓΕΙ.........

Γιαυτό φίλε μου,μή μάς παίρνεις καί πολύ σοβαρά έδώ μέσα...........άλλωστε
    πόσοι θά άντεχαν νά κάνουν μιά σοβαρή κουβέντα χωρίς νά τή μετατρέψουν
    σέ........ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΑ............μέ διάφορους χαρακτηρισμούς καί έπιθέσεις
    φραστικές σέ προσωπικό έπίπεδο..??

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τό ξέρεις πολύ καλά πώς τό πιό εύκολο πράγμα είναι τό νά έξαπολύσεις μιά
    έπίθεση σέ προσωπικό έπίπεδο καί νά βγαίνεις τελείως άπό τήν ούσία
    τού θέματος.......

Όπως τότε πού ήμασταν πιτσιρικάδες,πηγαίναμε στίς συνελεύσεις στίς σχολές
    καί αύτοί πού δέν ήθελαν νά γίνει κουβέντα πλακωνότανε 2-3 ώρες έπί
    τής διαδικασίας,βαριώμασταν όλοι,ξεχνάγαμε τί έπρεπε νά συζητήσουμε,
    καί φεύγαμε άπραγοι....!!!!!

[/QUOTE

Μου αρεσεις..... Με βγαζεις απο το κοπο να απαντησω.........

Παω να πιω και μια.... Γκαζοζα τωρα ...Και ενα φαω και ενα σουβλακι ( αυτο με την σουβλα...)

Για να ερθω στα ισια μου !!!

KAI OMΩΣ............ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ........

Δυστυχώς όμως..............προσπέρασες τόσο εύκολα καί άνετα τό...........

ΡΙΤΣΟ............μέ άπογοητεύεις , πάνω άπ΄όλα ό έγωισμός.

υγ. Τό βασιλικότερος σέ πείραξε φίλε μου.........??
    Είναι ένα πολύ άπαλό σχήμα λόγου........πολύ πιό άθώο
    άπό τό............ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ..........καί ΜΠΟΥΡΔΕΣ.......
    πού προσπέρασα πολλές φορές....!!!!!!

υγ. ΑΡΑΓΕ.........ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ..........ΚΑΤΙ ....???
    ΠΟΥ ΝΑΤΑΝ...........ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΕΥΝΟΙΚΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ..???

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Εμεις και να αντιδρασουμε δεν κανουμε τιποτα ( και πολυ περισσοτερο απο εδω μεσα........ )Μονο καποτε οταν θα ερθει μια κυβερνηση η οποια θα πει "" Οτι οποια ομαδα δεν καταργησει συνδεσμους , η αποδειχθει οποιαδηποτε σχεση η σε κατι υποδιαιστερο με αυτους θα μπει λουκετο ! "" Θα φτιαξουν τα πραγματα..... Η αγγλια δεν σας εμαθε τιποτα...???
    ΔΕΝ θα μπορούσες να είσαι πιό λάθος !!! Εσύ, εγώ και ο καθένας επιρρεάζουμε 6-7 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ άτομα ....... και αυτοί με τη σειρά τους από άλλα 6-7 άτομα ο καθένας ........
    Χωρίς κόσμο ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ !!!
    Η αδιαφορία είναι που τους συντηρεί ..........

Μου εχεις πει τοσες φορες για την διοικηση βαρδινογιαννη ( και εγω καποτε ακουγα Σαλιαρελης και εκα)να εμετο.... Δεν μου λεει τιποτα τι εκανες πριν 15 χρονια... Δεν σε ηξερα... Σε σποντα μου στο παρελθον για την φαση Φιλλιπιδη - Μαρκαριαν -Ευθυμιαδη ειχες αντιδρασει σε εμενα ασχημα ψαχνοντας τα του γαυρου ..... Για αυτο σου λεω.... Τι τα θες τωρα....???
    Αν θυμάσαι καλά είχα πει ότι ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ την επίθεση στον Ευθυμιάδη, ΑΛΛΑ ότι σε μεγάλο βαθμό τα είχε δουλεμένα !!! (Όχι ότι αυτό απαλλάσει κανέναν)

Απαντησεις για τα δημοσιευμενα που λες σου εδωσα παραπανω.....

Οπαδος εισαι ( με την καλη εννοια!!!) Αλλιως δεν θα πορονοσουν για το τι γινοταν εδω μεσα ( ουτε καν στο ελληνικο ποδοσφαιρο και στην Α-Β-Γ εθνικη...) Μελος δεν εγινα ποτε και εγω επισεις και μια απο τα ιδια και για τις αθλητικες φυλλαδες...
    Είμαι λοιπόν οπαδός .......... ας το δεχτώ !!!
    Αυτό που με πορώνει όμως δεν είναι οι ομάδες ........... είναι το να προσπαθώ να ξεβρωμίσω τους κόπρους του Αυγέος ............

Μεχρι το αθλητης παμε μια χαρα... Στο επιπεδο πρωταθλητισμου τα χαλαμε διοτι...

Οτι πρωταθλητισμο και να εκανες δεν σου δινει καμμια διαφορα , κανενα θετικοτερο στοιχειο απο τους υπολοιπους συναθλητες σου σε ολα τα αθληματα ( για μα μην το τονιζεις τσαμπα..)
    Μου δίνει γιατί εγκατέλειψα τα πάντα όταν η συζήτηση ήλθε στις ενέσεις και τα συμπληρώματα ..... στο "ευ ντοπαρίζεσθαι"

Κατα τα αλλα σε αυτο το θεμα...

Σε επτα - οχτω νοματεοι που ειμαστε εδω μεσα εισαι ο δευτερος που μιλαει περι πρωταθλητισμου ( πρωτος ο τερενς )
    Αν κανατε πρωταθλητισμο λοιπον οπως εγω στο ποδοσφαιρο ( πρωταθλητης σε Β πειραια , τριτοαθλητης σε Α πειραια καποτε...Αδιαφορο....)
    Γιατί αδιάφορο ;;;

Αν κανατε πρωταθλητισμο σε παννεληνιο επιπεδο με σπονσορες ,χορηγησεις, και το πραγματικο επαγγελμα σας χωρις αλλες υποχρεωσεις ειναι-ηταν αυτο.... Να μας το διεκρινησετε να ξερουμε... ( και αφου αρχισουμε τις υποκλισεις )να συζητησουμε ποια η διαφορα στον τροπο σκεψης σου απο εναν απλο αθλητη (και για να γνωριζουμε τελικα αν παιζουμε με τις λεξεις μιας και πρωταθλητισμος με ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ...εχει καποια διαφορα...Δεν νομιζεις..??)
    Τότε ............... τέλη δεκαετίας '70 ΔΕΝ υπήρχαν αυτά !!! Όλοι οι αθλητές είχαν και κανονική δουλειά ........ δεν ήταν όπως σήμερα.
    Έκανες ότι έκανες πάνω απ' όλα με αγάπη και θυσίες !!!
    Ειδικά τα καλοκαίρια που είχε κλείσει και το σχολείο έκανα 110 περίπου χλμ. την ημέρα με το ποδήλατο σπασμένα σε δύο προπονήσεις (Χαράματα και απογευματάκι) σε Εθνική Οδό, χωρίς συνοδείες αυτοκινήτων κ.λ.π.

Όταν ανέβηκα Αθήνα ....................... τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνεις ...............

Για τις ιδιοτητες σου .... Σου απαντησα... Ο τροπος γραφης σου ειναι δικαιωμα σου απλα προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι την "χαραμιζεις" σε λαθος μερος.....

Θα σου απαντήσω με ένα τραγουδάκι που έγραψε ο μεγάλος Νιόνιος Σαββόπουλος .........
    η μουσική είναι του επίσης τεράστιου Μπομπ Ντύλαν

Άγγελος εξάγγελος μας ήρθε από μακριά
    γερμένος πάνω σ' ένα δεκανίκι
    δεν ήξερε καθόλου μα καθόλου να μιλά
    και είχε γλώσσα μόνο για να γλείφει

Τα νέα που μας έφερε ήταν όλα μια ψευτιά
    μα ακούγονταν ευχάριστα στ' αυτί μας
    γιατί έμοιαζε μ' αλήθεια η κάθε του ψευτιά
    κι ακούγοντάς τον ησύχαζε η ψυχή μας

Έστησε το κρεβάτι του πίσω απ' την αγορά
    κι έλεγε καλαμπούρια στην ταβέρνα
    μπαινόβγαινε κεφάτος στα κουρεία και στα λουτρά
    και χάζευε τα ψάρια μες στη στέρνα

Και πέρασε ο χειμώνας κι ήρθε η καλοκαιριά
    κι ύστερα πάλι ξανάρθανε τα κρύα
    ώσπου κάποιο βραδάκι βρε τι του 'ρθε ξαφνικά
    κι άρχισε να φωνάζει με μανία

Τα πόδια μου καήκανε σ' αυτή την ερημιά
    η νύχτα εναλλάσσεται με νύχτα
    τα νέα που σας έφερα σας χάιδεψαν τ' αυτιά
    μα απέχουνε πολύ απ' την αλήθεια

Αμέσως καταλάβαμε τι πήγαινε να πει
    και του 'παμε να φύγει μουδιασμένα
    αφού δεν είχε νέα ευχάριστα να πει
    καλύτερα να μην μας πει κανένα

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Καθώς κάποιοι ίσως νομίσουνε ότι περιαυτολογώ και κομπάζω ............ θα ήθελα να προσθέσω ότι το παραπάνω γράφτηκε σαν απάντηση και μόνο σε αυτά που με ρώτησε ο STOYBI ...........
    Το δε αρχικό "......... έχω υπάρξει αθλητής σε επίπεδο πρωταθλητισμού σε 2 αγωνίσματα (παρά τα σημερινά κιλά μου) και μου αρέσει ο τιμιος συναγωνισμος .", γράφτηκε για να εξηγήσω το γιατί είμαι τόσο φανατικά υπερ του "ευ αγωνίζεσθαι" και όχι για κάποιο άλλο λόγο !!!

@ Αkatanomastos ........... από κοντά τα υπόλοιπα Λευτέρη ............ να' χεις και λόγο να σε δούμε .....

"" Οτι οποια ομαδα δεν καταργησει συνδεσμους , η αποδειχθει οποιαδηποτε σχεση η σε κατι υποδιαιστερο με αυτους θα μπει λουκετο ! "" Θα φτιαξουν τα πραγματα..... Η αγγλια δεν σας εμαθε τιποτα...???

απλα να πω οτι στην αγγλια ΔΕΝ ειναι καλυτερα τα πραγματα....
    οισυνδεσμοι εχουν μετονομαστει σε εταιρειες , firms, ¨επαγγελματικοι συνδεσμοι¨δηλαδη..και γινονται τα χειροτερα

Δηλαδη το προβλημα στο ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι καποιοι κακοι φιλαθλοι που τα σπανε....και οχι οι διαιτητες που τα κανουν ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ....και βεβαια παιρνουν ΟΛΕΣ οι ομαδες σφυριγματα...αλλα το θεμα ειναι ποιος περνει τα πιο πολλα και τα πιο σημαντικα....και ειναι οι ιδιοι διαιτητες που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟ σαν ΚΕΔ....αρα κανει/εκανε κουμαντο ο Γκαγκατσης που πριν λιγο χρονια ηταν δικηγορος του ΚΟΚΚΑΛΗ...

2 φορες προσπαθησε ο εκαστοτε Υφυπουργος Αθλητισμου να αποκοψει την διαιτησια απο την ΕΠΟ και ηρθε η FIFA και ειπε κοψτε της μαλακιες γιατι Ευρωπη γιοκ...για οποιον δεν ξερει....

Μια φορα βγηκε ενα προεδρος ομαδας και εδωσε στεγνα τα μαλακισμενα που τα σπανε (και ας ηταν της ομαδας του) και βγηκαν ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ να τον φανε....αρα και το Κρατος στα @@ του....

Μια προσπαθεια εγινε για κεντρικη διαχειρηση τον τηλεοπτηκων μπας και ανεβει λιγο και το επιπεδο τον αλλων ομαδων και να υπαρχει εστω μια πιθανοτητα να εχουμε λιγο πιο ομορφο πρωταθλημα και αμεσως ο Ολυμπιακος λακισε....το γνωστο δηλαδη....μονος μου και ολοι σας...το συμφερον του πρωταθληματος πανω απο ολα....

Επειδη καποιοι γραφετε χωρις να ξερετε....στην Αγγλια η Θατσερ δεν εκλεισε τους συνδεσμους...απλα τους νομιμοποιησε και υποχρεωσε ολους ΜΑ ΟΛΟΥΣ να εχουν καρτα φιλαθλης ιδιοτητας ωστε οποιος κανει μαλακιες εντος γηπεδων η στα περιχωρα μεσα σουμπιτος...βεβαια εκει υπαρχουν και νομοι....οχι την μαλακια που εχουν εδω...το κατι σαν νομος που οτι κατσει οπως κατσει και αν κατσει....

και μια αλλη μικρη λεπτομερια....μετα τα επεισοδια στο Χειζελ η UEFA ΕΠΕΒΑΛΕ 5ετη αποκλεισμο ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ Liverpool....αλλα μετα απο αποφαση ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΟΜΑΔΩΝ και συμφωνια ΚΥΡΙΩΝ δεν επαιξαν ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΚΑΝΕΙΣ μπας και φτιαξουν το ρημαδοπρωταθλημα τους απο την βια....ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΘΑΤΣΕΡ ΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ....αλλα δεν πιστευω να εκανε κατι του κεφαλιου της...ΑΠΛΑ ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΩΝ ΤΟ ΦΟΡΕΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ...κατι σαν εδω βρε στο Μπανανισταν....

και η βασικοτερη λεπτομερια....η αντοιστιχη ΑΓΓΛΙΚΗ ΚΕΔ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ....ΣΤΑ @@ ΤΟΥΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΓΓΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ...

υ.γ. Βαζελια στην επετιο σας θα μπειτε στο νεο γηπεδο....το 2108....εκτος αν γινει καμμια Ολυμπιαδα στην Ελλαδα νωριτερα και δεν εχουν περασει τα 49 χρονια επινοικιασεις του Σταδιου??? Γηπεδου Καραισκακη....
    υ.γ.2 Στην Αγγλια ξυλο πεφτει παντα και θα πεφτει....αλλα μακρυα απο το γηπεδο....πολυ μακρια...σε κατι αλλανες....

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    οντως λεμε για διαιτησιες, και οντως υπαρχει παραγκα

ΟΜΩς αν παιζαμε καλητερη μπαλα ολες οι ομαδες, ή εστω οι <<δικες>> μας, παο οσφπ αεκ παοκ κλπ κλπ δεν θα ασχολιομασταν τοσο πολυ με την διαιτησια..

αν ο βαζελος επαιζε σωστη μπαλα και πεταγε μπαλακια εκει που επρεπε να τα πεταξει, και δεν καθοταν με το 1 - 0 να περιμενει, δεν θα τον πειραζε αν σφυριξε ή οχι 2-3 πεναλντι υπερ του ή εναντιον του..

ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ μην γελιουντε..
    η ομαδα τους παιζει το ιδιο σκατα και με τον παναθηναικο στην ελλαδα..
    Το μονο που κανει, ειναι να παιξει 10 - 15 λεπτα, να σκοραρει, και μετα δεν θυμιζει σε τιποτα μεγαλη ομαδα..αλλα κλεφτοκοταδες που πανε για το αποτελεσμα..

απλα λιγο η τυχη, πολυ τα σφυριγματα σε συνδυαζμο με δικα μας κακα σφυριγματανα σου η διαφορα..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Νικολουδης στο σουπερ σαββατο....

η αεκ περυσι ηταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ....εκτος απο 3 παιχνιδια συνολικα...

ο μπαγεβιτς οπου πηγε ειχε το καλυτερο υλικο...τωρα να δουμε τι θα κανει με το μετριοτατο υλικο που εχει.

υγ: βλαχο, εισαι ξεφτιλας

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Με το ερυθροελυκο κατεστημενο και τα μυαλα των γαυρων, μην περιμενε να δειτε ωραιο πρωταθλημα...

Κανεις δεν ισχυριστηκε οτι οι ομαδες στην Ελλαδα παιζουν το θεαματικοτερο η το πιο ποιοτικο ποδοσφαιρο...

Το ενδιαφερον θα προεκυπτε αν οι διαφορες στη βαθμολογια ηταν μικρες και το κυνηγι του τιτλου ανοικτο...

Βεβαια εχουμε δει τις μεθοδευσεις τους, ωστε να παιρνπουν καλπικους τιτλους ακομα και οταν ολα κρινονται σε ενα παιχνιδι...

Οποτε πιο ωραιο ποδοσφαιρο και μ@λ@κιες συζηταμε...

h omada twn serwn apla tragelafiki.....

en tw metaxy leei o speaker.....kai apokrouei o kipouros.

poion apo tous duo leei????
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    h omada twn serwn apla tragelafiki.....

en tw metaxy leei o speaker.....kai apokrouei o kipouros.

poion apo tous duo leei????
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    episis oso kai na min xwneuw ton nikopolidi....AISXOS KAI DROPI ston skatogyfta ton kwnstantinidi gia to trelo theatro

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ακόμα να αρχίσουν οι μοίρες εδώ μέσα????
    μπα αργήσαν...

υ.γ για τα των γιαννακοπουλάιων βλέπω ΜΟΥΓΚΑ.....ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΤΣΙ ΠΙΠ@ ΚΟΛΟ ΕΜΠΛΟΚΗ ...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα