Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 30

Θέμα: Obamo-λαγνεια

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

Obamo-λαγνεια

καλα ρε παιδια, ειμαστε σοβαροι?
    τι εχουν παθει ολοι με αυτον?

θυμαστε απο πριν τις εκλογες που ολοι αναβανε λαμπαδα στο μποι του για να βγει προεδρος..

απο Αμερικη - Ευρωπη - Ασια - Αυστραλια παντου γιορταζαν τον ερχομο του..Μεσσια..

Τωρα αν ειναι μεσσιας του θεου ή του διαβολου θα δειξει..

το θεμα ειναι πως φαγαμε την παπατζα τους, τοσους μηνες, μεχρι να βγει, αλλα ΑΥΤΟΙ δεν εχουν τελιωμο..

Προχτες ακουσα το γραμμα του Ομπαμα στα παιδακια του, πως λεει ζηταει να τον συγχωρεσουν τα παιδια του γιατι παρολου που τους χαρισε ο τρυφερουλης ενα σκυλακι, αυτο δεν φτανει για να αναπληρωσει τον χρονο που χανουν μαζι του λογω προεδρικων καθηκοντων (γκολφ, ταξιδακια, κλπ κλπ)

με το αποκορυφωμα αυτο που ξεκινησ να μας απασχολει αυτες τις μερες και θα ολοκληρωθει την κυριακη..

ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑς ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ.. στην αλλη ακρη του Ωκεανου, σε αυτο το κολοχωρι που λεγεται ΕΛΛΑΔΑ θα δουμε την ορκωμοσια του μαυρου

τι γινετε ρε παιδια? μηπως μας κανουν οτι θελουν, και σε κανα χρονο απο τωρα θα βλεπουμε στα μεσημεριανα, τι βρηκαν στα σκουπιδια του Λευκου ΠαπαρΟικου τα λαγωνικα της Λαμπιρη και της Τατιανας?

Τελικα ποια ειναι η αληθεια? Ο κοσμος ζηταει να μαθει για αυτον και την κολωχωρα του ή θελουν να μας κανουν να ενδιαφερομαστε με το στανιο?

Τι αλλο μας κανουν να γουσταρουμε με το ζορι? μηπως τα..ΠΑΝΤΑ?(οκ με δοση υπερβολης, αλλα αρκετα..)

πραγματικα αυτη η ιστορια με τα MEDIA εχει καταντησει ΓΕΛΟΙΑ

Για σκεφτειτε και πριν 3 μερες με το αεροπλανο..
    ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ 2 ΩΡΩΝ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑ?
    εκτος της 11ης Σεπτεμβριου που οντως ηταν κατι το ΙΣΤΟΡΙΚΟ..

ομως το προχτεσινο ξεφευγει απο την κοινη λογικη..
    εχετε δει με αλλο μερος του πλανητη συνδεση για αεροπλανο???

αυτο που μονο μου ρχετε στο μυαλο ειναι πως τα αμερικανικα media - κυβερνηση ΑΠΑΙΤΕΙ (οπως και αλλα πολλα) να προβαλλοντε θεματα απο U.S.A ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ, αλλα ισως και σε αλλες ευρωπαικες χωρες (χωρις να χω σιγουρη εικονα για εκει) ωστε να μπαινουν στην καθημερινοτητα μας, και με τα χρονια να τους νιωθουμε ποιο οικειους, ποιο κοντα σε μας..

Ισως απλα ειναι μια μοδα της εποχης η ΟΜΠΑΜΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-λαγνεια, αν και αυτο δεν το πιστευω..

Οπως και να χει, δυστηχως γιαυτους, το <<αυλακι>> που λεγεται Ατλαντικος και μας χωριζει, ειναι ΜΕΓΑΛΟ..

-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    εγώ που δεν βλέπω τηλεόραση δε νιώθω έτσι
    κλείστε τη μέχρι ν' αρχίσει το champions league ρε

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Αν ήμουν συνωμοσιολόγος... θα έλεγα πως είναι ο επονομαζόμενος "διαλεκτός" απο τα πρωτόκολλα της Σιών...

Αν ήμουν ο Λιακόπουλος.. θα έλεγα πως είναι ο εκλεκτός των Νεφελείμ για να χαθεί απο το Ξανθό γένος.

Αν ήμουν δογματικός Χ.Ο. .. θα έλεγα πως είναι ο Αντί-Χριστός που αναφέρεται στην Αποκάλυψη και περιμένουμε τους δύο ψευδο-προφήτες τώρα..

Επειδή όμως δεν είμαι τίποτα παραπάνω απο αυτά , παρά μόνο ενας απλό πολίτης στην Ελλάδα, εκείνη την ώρα ή θα δώ μπάλα να δώ τι θα κάνει η ΑΕΚ... ή απλά θα βάλω κανά DVD... ή μπορεί και να παίξω και κανά game στον υπολογιστή.

Κάθε καιρός χρειάζεται και ενα αποδιοπομπαίο ήρωα που θα φέρει το προσωπείο του Σωτήρα.. πολύ αργότερα τον κρίνει η ιστορία είτε ώς πολιτικό πρόσωπο που έκανε κάτι ή απλά σαν μια καλοστημένη φάρσα.

Αν και για τις ΗΠΑ.. το έχουμε πέι.. οι πολιτικές της είναι προκαθορισμένες εδώ και δεκαετίες. Απλά αλλάζουν τις μεθόδους εφαρμογής.,

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    εγώ που δεν βλέπω τηλεόραση δε νιώθω έτσι
    κλείστε τη μέχρι ν' αρχίσει το champions league ρε
    +900
    money cant buy me love !!!

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    εγω θα τη δω γιατι θα δειξει καποιους καλλιτεχνες που μου αρεσουν
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    κλειστε βρε το κουτι!

http://3.bp.blogspot.com/_zNbaUNAabU.../s1600-h/1.jpg
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

παλι HONDA ρε παιδια??
    οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρα καλαθια
    για το θεμα της μεσης ανατολης δεν ακουω τιποτα
    τελος παντων
    κοντος ψαλμος αλληλουια θα τον δουμε κι αυτον
    μονο μη φαμε καμια ψ@λια και θαναι και.......αλογισια.
    θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω!!!
    Ο. ΕΛΥΤΗΣ

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdil
    για το θεμα της μεσης ανατολης δεν ακουω τιποτα
    =

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    Προχτες ακουσα το γραμμα του Ομπαμα στα παιδακια του
    =

Στην επιστολή του, που την υπογράφει «Ο μπαμπάς», εξηγεί ακόμη στα δύο κορίτσια την αναγκαιότητα του πολέμου.

«Μερικές φορές πρέπει να στέλνουμε τους νέους και τις νέες μας στον πόλεμο και σε άλλες αποστολές για να προστατεύσουμε τη χώρα μας. Όταν το κάνουμε, όμως, θέλω να είμαι σίγουρος ότι αυτό γίνεται για το σωστό λόγο και ότι θα προσπαθούμε να επιλύσουμε τις διαφορές μας ειρηνικά» αναφέρει.

http://www.in.gr/news/article.asp?ln...2&lngDtrID=245

για να καταλάβω...

είδαμε και παθαμε να φυγει ο Μπους, τωρα σας φταίει κι ο Ομπάμα;

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    για να καταλάβω...

είδαμε και παθαμε να φυγει ο Μπους, τωρα σας φταίει κι ο Ομπάμα;

Όχι , μόνο όμως ωρέ καπετάνιο, μην το παρεξηγήσεις, που το σχόλιο σου μοιάζει πάρα πολύ με:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    για να καταλάβω...

είδαμε και παθαμε να φυγει ο Σημίτης (ή ΠΑΣΟΚ εάν θέλεις), τωρα σας φταίει κι ο Καραμανλής (ΝΔ);

:smilea:

και αυτό όντως ειπώθηκε με το μπαμ των εκλογών πίσω το 2004, όταν την πρώτη εβδομάδα ο Υπουργός Μακεδονίας (της Ελληνικής ντε :wacko: ) - Θράκης, έδωσε βυσμαμετεγγραφή στον κανακάρη του από το ΤΕΙ Σερρών στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης (διευκρίνηση για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, το Α βγαίνει από το Αλεξάνδρειο και όχι από το Ανώτερο/τατο :rotflmao: ) και τον ξύλωσαν σε χρόνο dt. Βέβαια στον επόμενο ανασχηματισμό πάλι του έδωσαν αντίστοιχη θέση, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. :o

Τώρα, εάν είναι κάπως που ο νέος Πρόεδρος πριν καν ορκιστεί υπόσχεται στις κόρες του ότι θα κάνει πόλεμο με το Ιράν, ίσως και να είναι υπερβολή, ίσως να τα βλέπω πολύ παιδικά όλα αυτά, ίσως ... :wacko:

WTCHANH Το avatar του/της idomeneas
    και το ρεζουμε...

«Μερικές φορές πρέπει να στέλνουμε τους νέους και τις νέες μας στον πόλεμο και σε άλλες αποστολές για να προστατεύσουμε τη χώρα μας. Όταν το κάνουμε, όμως, θέλω να είμαι σίγουρος ότι αυτό γίνεται για το σωστό λόγο και ότι θα προσπαθούμε να επιλύσουμε τις διαφορές μας ειρηνικά»
    Made in Greece...

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Μαυρος εν ΗΠΑ και δεν ειναι στο NBA...οποτε ...δεν εχει κατι να προσφερει :rotflmao:
    Accipere quam facere praestat injuriam

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    καλως η κακως ΟΤΙ γινεται στις...ουσα (!)μας επηρρεαζει ολους ...και δεν μιλαμε μονο για πολιτικη βεβαια.
    σκεψου οτι για τους ιδιους ειναι μεγαλη αλλαγη μετα τον Μπους...εστω και συμβολικα προς το παρον μια που ακομα δεν εχει αναλαβει.σε μια χωρα γεματη αντιθεσεις που μπορεις να βρεις τις πιο αντιδραστικες σκεψεις διπλα σ οτιδηποτε πιο προοδευτικο υπαρχει(πρωτομαγια στο Σικαγο,κινητοποιησεις στο Σηατλκλπ)εγινε πρωτοφανης κινητοποιηση συμμετοχης για να βγει ο Ομπαμα.κ η ατζεντα που τον εβγαλε ειναι κυριψς η οικονομικη κατασταση ,τα προβληματα στον τομεα υγειας και λιγοτερο η εξωτερικη πολιτικη που ομως στην περιοδο Μπους επηρρεασε σε μεγαλο βαθμο και τους παραπανω τομεις υποθηκευοντας και παγιδευοντας κατα καποιο τροπο το αμεσο (τουλαχιστον )μελλον της χωρας.
    το οτι θα υπαρξει αλλαγη ειναι σιγουρο αν και για οσους ξερουν τον τροπο λειτουργιας του πολιτευματος στην αμερικη χρειαζεται τουλαχιστον ενας χρονος για να ειναι ορατα καποια αποτελεσματα και αν(μιλαμε για νομοθεσια σε Βουλη ,Γερουσια κλπ).επισης δεν ειναι και προεδρος που τον...γουσταρουν ολοι ,τ αντιθετο (οποιος δει τις αντιδρασεις πολλων ρεπουμπλικανων οπαδων και ο τροπος που τον βλεπουν ακομα θα καταλαβει)και θα πρεπει να κανει αρκετα προσεχτικες κινησεις και να φερει αποτελεσματα στην καθημερινοτητα του κοσμου για να μη διχασει παραπανω(πρωτη φορα σε προεδρικες εκλογες υπηρχε τετοια πολωση στο εκλογικο σωμα παροτι ο Μακειν ηταν κυριος σ ολη τη διαρκεια της εκστρατειας)Τωρα αν εμεις θα πρεπει να ...χαιρομαστε προς το παρον ναι στο βαθμο βεβαια που δεν ...περιμενουμε τον...πατερουλη να φερει ...επι γης ειρηνη και να λυσει τα δικα μας προβληματα(οταν ειδικα συγκρουονται με τα δικα του συμφεροντα!)και προσπαθησουμε ψυχραιμα και αποφασιστικα να φτιαξουμε το δικο μας ...μαγαζακι παιζοντας σε θεματα εξωτερικης πολιτικης κ εμεις το δικο μας παιχνιδι.
    σε μια περιοδο που τα πραγματα ...σκοτεινιαζουν και το χειροτερο δεν φαινεται και ελπιδα η εκλογη Ομπαμα ειναι λογικο να φανει σαν κατι θετικο(απιστευτες εικονες πανηγυρισμου σε κατι...απιθανα μερη!).ακομα και η ελπιδα οτι τα πραγματα θα γινουν πιο...συζητησιμα αναμεσα στα κρατη κατι ειναι.το...τι θα γινει τελικα εδω ειμαστε!(μην ξεχναμε οτι τα πανηγυρια γινονται και για ψυχολογικους λογους υποστηριξης αγορας κλπ)
    ασε που προτιμω παρτυ με..REM κλπ παρα με την πλειονοτητα των γραφικων ελληνων καλλιτεχνων που..σκιζουν στην ελληνικη αγορα

πρωταθλητης Ευρωπης

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    εγω θα τη δω γιατι θα δειξει καποιους καλλιτεχνες που μου αρεσουν

καθρεφτακια και βραχιολια..με ανταλλαγμα γη..

κατι μου θυμιζει αυτο
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Εγώ γουστάρω τον Ομπάμα γιατί έχει ελληνικές ρίζες.
    Συγκεκριμένα ο παππούς του ήταν Έλληνας μετανάστης και τον έλεγαν "Μπάμπης Ο-μπάμιας"

Άσε που είναι και ανθρακονημάτινος:rotflmao: :rotflmao:
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF