Σελίδα 77 από 99 ΠρώτοΠρώτο ... 2767727374757677787980818287 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.141 έως 1.155 από 1476

Θέμα: photo apo ta gsxrakia mas

Πυροβολημένο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CostasR1
    Τωρα σειρα σας να μου πειτε κατι που πιο πολλοι απο εσας σιγουρα γνωριζετε περισσοτερα!Εφτασε στα αυτια μου εχθες απο ενα φιλο οτι ενας κολλητος του φιλου μου με GSXR 1000 K5 εκανε δυναμομετρηση στη μηχανη του (σε αλλο μαστορα) με εξατμηση ακραπα ολοσωμη και φιλτρο (χωρις προγραμμα) του εδειξε 171 hp στον τροχο.Κατα ποσο ειναι αυτο εφικτο??Και αν γνωριζετε μεχρι ποσο διαφορα μπορεις να δεις απο δυναμομετρο σε δυναμομετρο???

O κολλητός είχε πριν το Κ7 ένα Κ5 και είχε αγοράσει απο έναν αγωνιζόμενο του πανελληνιου (ονόματα δε λεμε, δευτερος ηταν) μια ολόσωμη ARROW. Αυτοι είχαν μετρήσει δύο Κ5, με αυτή την εξάτμιση, με μαμα φίλτρο και το πρόγραμμα της Yoshi. Και τα δύο είχαν βγαλει 172 με 173 αλογα. Όταν τα έβαλε ο φίλος έπαθε πλάκα, το Κ5 μεταμορφώθηκε. Τώρα για αυτο με την Akrapovic δεν ξερω αλλα παιζει να είναι αληθεια. Τα Κ5 βγάζαν αρκετα αλογα και απο μαμα (163-165).

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αφιερωμενη για τον φιλο μου τον Γιαννη (κ7 600)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	copy of dsc00638.jpg 
Προβολές:	625 
Μέγεθος:	80,5 KB 
ID:	152478
    Keep spamming!!!:a13:

Όνομα:	dsc00639.jpg 
Προβολές:	628 
Μέγεθος:	99,2 KB 
ID:	152479

Όνομα:	dsc00636.jpg 
Προβολές:	626 
Μέγεθος:	67,4 KB 
ID:	152480

αι μαρι μι θελ'ς και γιοσομούρια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

στρίβειν εστί φιλοσοφείν Το avatar του/της mizz
    έχω ένα fx θες καμιά βόλτα να κλάσεις μπάμιες;:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
    αι μαρι μι θελ'ς και γιοσομούρια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ζουλιαρ!! :P :P

Kι να σκας απ'του κακοσ'! :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από mizz
    έχω ένα fx θες καμιά βόλτα να κλάσεις μπάμιες;:rotflmao:
    Μπα φιλε εγω δεν ανεβαινω σε τετοια πραματα συνοδηγος,σκαζομαι!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    na akoma mia!!!

Όνομα:	49.jpg 
Προβολές:	610 
Μέγεθος:	53,2 KB 
ID:	152507

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS

Γεια σου ρε διδυμεεεεεεεεεε!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από ThanosGSXR
    O κολλητός είχε πριν το Κ7 ένα Κ5 και είχε αγοράσει απο έναν αγωνιζόμενο του πανελληνιου (ονόματα δε λεμε, δευτερος ηταν) μια ολόσωμη ARROW. Αυτοι είχαν μετρήσει δύο Κ5, με αυτή την εξάτμιση, με μαμα φίλτρο και το πρόγραμμα της Yoshi. Και τα δύο είχαν βγαλει 172 με 173 αλογα. Όταν τα έβαλε ο φίλος έπαθε πλάκα, το Κ5 μεταμορφώθηκε. Τώρα για αυτο με την Akrapovic δεν ξερω αλλα παιζει να είναι αληθεια. Τα Κ5 βγάζαν αρκετα αλογα και απο μαμα (163-165).

Στα αλλα δυο μιλας ομως και για προγραμμα που πιστευω οτι το βοηθαει παραπανω.Εδω ομως μιλαω μονο με την εξατμιση και φιλτρο κοντα στα 8 αλογα με βαση την ιπποδυναμη που ειπες στα μαμα Κ5.(163-165).Δεν ξερω ρε παιδια,μεγαλο μπερδεμα αυτο με την ιπποδυναμη.(τουλαχιστον για εμενα).

Στα αλλα δυο μιλας ομως και για προγραμμα που πιστευω οτι το βοηθαει παραπανω.Εδω ομως μιλαω μονο με την εξατμιση και φιλτρο κοντα στα 8 αλογα με βαση την ιπποδυναμη που ειπες στα μαμα Κ5.(163-165).Δεν ξερω ρε παιδια,μεγαλο μπερδεμα αυτο με την ιπποδυναμη.(τουλαχιστον για εμενα).
    Διδυμε Αδερφε μουυυυ!!!!

Παιζουν πολλοι παραγοντες φιλε Κωστα για την ιπποδυναμη οπως και το αν δυναμομετρησεις το μηχανακι σου καλοκαιρι θα δεις απωλειες με ακριβως τα ιδια πραγματα που φορας τωρα....δεν μου ειπες και σε τι δυναμομετρο μετρησες το μηχανακι σου και σε ποιον να ξερουμε αν ειναι απο τα αισιοδοξα δυναμομετρα (ναι υπαρχουν και αυτα που λενε κατιτις παραπανω απο οτι ειναι αναλογα με το πως μετρανε την δυναμη στον τροχο. )

Ειχες μετρησει το μοτορι στην πρωτη μετρηση καλοκαιρι στα 2.500χιλ μηπως?Και τωρα που εβαλες τα τελικα και το φιλτρο το μετρησες τωρα παλι?Στο λεω γιατι παιζει μεγαλο ρολο η θερμοκρασια περιβαλλοντος που παιρνει το μοτερ την ωρα που γινεται η δυναμνομετρηση..οσο πιο κρυος αερας τοσο το καλυτερο για την μετρηση μας.Μου ακουστηκαν πολα τα 8 αλογα μονο απο φιλτρο και τελικα με καταλυτη επανω γι'αυτο στο λεω.Προς θεου δεν σε διαψευδω απλα μακαρι να ειναι αληθεια και για την δικια μου κουκλα!!

Διδυμε Αδερφε μουυυυ!!!!

Παιζουν πολλοι παραγοντες φιλε Κωστα για την ιπποδυναμη οπως και το αν δυναμομετρησεις το μηχανακι σου καλοκαιρι θα δεις απωλειες με ακριβως τα ιδια πραγματα που φορας τωρα....δεν μου ειπες και σε τι δυναμομετρο μετρησες το μηχανακι σου και σε ποιον να ξερουμε αν ειναι απο τα αισιοδοξα δυναμομετρα (ναι υπαρχουν και αυτα που λενε κατιτις παραπανω απο οτι ειναι αναλογα με το πως μετρανε την δυναμη στον τροχο. )

Ειχες μετρησει το μοτορι στην πρωτη μετρηση καλοκαιρι στα 2.500χιλ μηπως?Και τωρα που εβαλες τα τελικα και το φιλτρο το μετρησες τωρα παλι?Στο λεω γιατι παιζει μεγαλο ρολο η θερμοκρασια περιβαλλοντος που παιρνει το μοτερ την ωρα που γινεται η δυναμνομετρηση..οσο πιο κρυος αερας τοσο το καλυτερο για την μετρηση μας.Μου ακουστηκαν πολα τα 8 αλογα μονο απο φιλτρο και τελικα με καταλυτη επανω γι'αυτο στο λεω.Προς θεου δεν σε διαψευδω απλα μακαρι να ειναι αληθεια και για την δικια μου κουκλα!!

Δεν εβγαλα εγω 8 αλογα παραπανω!για ενα Κ5 ειπα οτι εβγαλε 8 με ολοσωμη ακραπα και φιλτρο και μου φανηκε παραξενο.
    Το μοτορι μου το μετρησα στις 23/12/2008 και η επομενη μετρηση ηταν στις 15/01/2009 και ο καιρος ηταν ιδιος,σχετικα κρυος.
    Οσο για το δυναμομετρο δεν ξερω την ονομασια του,θα την μαθω απο τριτη που θα παρω τις εκτυπωσεις απο την μετρηση,αν σε βοηθαει η φωτο της μετρησης ισως αν το εχεις δει σε καποιον αυτο το δυναμομετρο η καποιος αλλος εδω μεσα να μας πει ποιο ειναι.παντως το εχω δει σε πολλα βιντεακια στο youtube το συγκεκριμενο και με πολλα μοτορια πανω!!!

Δεν εβγαλα εγω 8 αλογα παραπανω!για ενα Κ5 ειπα οτι εβγαλε 8 με ολοσωμη ακραπα και φιλτρο και μου φανηκε παραξενο.
    Το μοτορι μου το μετρησα στις 23/12/2008 και η επομενη μετρηση ηταν στις 15/01/2009 και ο καιρος ηταν ιδιος,σχετικα κρυος.
    Οσο για το δυναμομετρο δεν ξερω την ονομασια του,θα την μαθω απο τριτη που θα παρω τις εκτυπωσεις απο την μετρηση,αν σε βοηθαει η φωτο της μετρησης ισως αν το εχεις δει σε καποιον αυτο το δυναμομετρο η καποιος αλλος εδω μεσα να μας πει ποιο ειναι.παντως το εχω δει σε πολλα βιντεακια στο youtube το συγκεκριμενο και με πολλα μοτορια πανω!!!

Eιπα και γω!8 αλογα ετσι στα κουτουρου??

Μαμαει το εργαλειο λεω!Σκεψου να του βαλω και υψηλον!

Eιπα και γω!8 αλογα ετσι στα κουτουρου??

Μαμαει το εργαλειο λεω!Σκεψου να του βαλω και υψηλον!

2,5 αλογακια και πολλα ηταν!!!!!!!!!
    Οταν θα βαλεις υψιλον θα μου πεις και εμενα!!!Αλλλιως δεν θα ειμαστε διδυμοι!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της k7600

ρε τρελιαρη μας καυλ..ες παλι κε την κουκλα σου , πραγματικα υπεροχο το μωρο .
    Λοιπον παιδες αυτες τις μερες που απ οτι λεει θα εχει καλο καιρο αν ειναι να τα πουμε και απο κοντα , θα κατεβω δικαβαλο με τον κολλητο με το αλλο gsxr . Tι λετε για την Τριτη ? δεν λεω σιγουρα γιατι δεν εξαρτατε μονο απο μενα , GIXXERAKIAS , NIKOSKK και οσοι αλλοι , περιμενω να τα πουμε απο κοντα .

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF