Σελίδα 169 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 69119159164165166167168169170171172173174179219 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.521 έως 2.535 από 3851

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    α, και κατι αλλο γαυρακια....

και μονο το γεγονος οτι οι περισσοτεροι Παναθηναϊκοι του forum, παραδεχονται το οτι ηταν ανυπαρκτο το πεναλτι λεει πολλα....

δειτε τις απαντησεις σας σε αντιστοιχες φασεις (ειναι πολλες!) και βγαλτε τα συμπερασματα σας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ..Ο καραγκουνης επισης εχει καλο ποδι(οπως και ο ιβανσιτς) και εχει βαλει ΠΟΛΛΑ χρησιμα γκολ εξω και μεσα στην περιοχη
    ..

gia xanarixto mia re sy auto me to KALO podi tou karagouni

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Εμενα μου αρεσει η all time classic νοοτροπια των γαυρων...που βγαινουν και ζηατνε και τα ρεστα....

μουφα το πεναλτι;

για εμενα 100%!!!

το θεμα ειναι οτι ειναι το δευτερο (!) που κερδιζει ο Παναθηναϊκος στο φετεινο πρωταθλημα, ενω του εχουν στερησει δεν θυμαμαι και εγω ποσα...

Δεν λεω οτι πρεπει να παιρνουμε ως αποζημιωση μουφα πεναλτι, καθε αλλο, τετοιες νικες να τις χαιρονται οι ιθαγενεις γαυροι...

Στατιστικα ομως να το παρεις το γ@μημενο, 1 μουφα υπερ μας πεναλτι εναντι 15 αδικων κατα μας αποφασεων ειναι αποδεκτος αριθμος δεν νομιζετε;

Και δεν πιστευω οτι εχουμε υπερβει την αναλογια αυτη σε σχεση με οποιαδηποτε αλλη ομαδα της s.league σε οτι αφορα στην ευνοια της διαιτησιας...μουφες φασεις εχουν δοθει ακομα και στους ουραγους της βαθμολογιας...

μην πας μακρια.............στο πρωτο ημιχρονο ο Ρεγκειρο κανει πεναλτυ και κοκκινη καρτα που δεν δοθηκε!
    ηταν σουτ που πηγαινε μεσα και ο Ρεγκειρο σταματαει τη μπαλλα με το χερι μπροστα στο τερμα!!!

οι γαυροι αυτα τα λενε για εσωτερικη καταναλωση και να μπερδευουν τα πραγματα ετσι ωστε να φαινεται οτι ολοι ευνοουνται και ολοι αδικουνται!!!!

οτι μπορει κανει ο καθενας!!!

Akatanomastos
    οκ.........μακαρι να ειμαι λαθος αλλα νομιζω πως ο Καραγκουνης καθηστερει την αναπτυξη!!!
    ο φετινος ΠΑΟ ειναι σε θεση να παιξει πολυ γρηγορο ποδοσφαιρο, και ο Καραγκουνης δεν ταιριαζει να ειναι βασικος..........ιδιος οταν υπαρχουν τοσοι πολλοι ακομα ποιοτικοι παικτες στη θεση αυτη.............η τουλαχιστον ας επαιζε λιγοτερο!!!!

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Εμενα μου αρεσει η all time classic νοοτροπια των γαυρων...που βγαινουν και ζηατνε και τα ρεστα....

μουφα το πεναλτι;

για εμενα 100%!!!

το θεμα ειναι οτι ειναι το δευτερο (!) που κερδιζει ο Παναθηναϊκος στο φετεινο πρωταθλημα, ενω του εχουν στερησει δεν θυμαμαι και εγω ποσα...

Δεν λεω οτι πρεπει να παιρνουμε ως αποζημιωση μουφα πεναλτι, καθε αλλο, τετοιες νικες να τις χαιρονται οι ιθαγενεις γαυροι...

Στατιστικα ομως να το παρεις το γ@μημενο, 1 μουφα υπερ μας πεναλτι εναντι 15 αδικων κατα μας αποφασεων ειναι αποδεκτος αριθμος δεν νομιζετε;

Και δεν πιστευω οτι εχουμε υπερβει την αναλογια αυτη σε σχεση με οποιαδηποτε αλλη ομαδα της s.league σε οτι αφορα στην ευνοια της διαιτησιας...μουφες φασεις εχουν δοθει ακομα και στους ουραγους της βαθμολογιας...

Ξέχασες επίσης να αναφέρεις ότι υπήρξε και πέναλτυ (και κόκκινη κάρτα) το οποίο ΔΕΝ δόθηκε νωρίτερα .......
    Παρ' όλα αυτά και εγώ λέω ότι δεν ήταν πέναλτυ και κακώς δώθηκε .....
    Αλλίωση όμως του αποτελέσματος δεν νομίζω ότι υπήρξε !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    , και ο Καραγκουνης δεν ταιριαζει να ειναι βασικος..........ιδιος οταν υπαρχουν τοσοι πολλοι ακομα ποιοτικοι παικτες στη θεση αυτη.............η τουλαχιστον ας επαιζε λιγοτερο!!!!

edw eisia lathos,prepei na se diorthwsw....ante giati na doume ti allo tha doume edw mesa
    i swsti protasi eprepe na einai....

και ο καραγκουνης δεν ταιριαζει να ειναι βασικος ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

οκ.........μακαρι να ειμαι λαθος αλλα νομιζω πως ο Καραγκουνης καθηστερει την αναπτυξη!!!
    ο φετινος ΠΑΟ ειναι σε θεση να παιξει πολυ γρηγορο ποδοσφαιρο, και ο Καραγκουνης δεν ταιριαζει να ειναι βασικος..........ιδιος οταν υπαρχουν τοσοι πολλοι ακομα ποιοτικοι παικτες στη θεση αυτη.............η τουλαχιστον ας επαιζε λιγοτερο!!!!

Ο Καραγκούνης ΔΕΝ είναι ο παικταράς ............... ΑΛΛΑ αυτό που διαθέτει το δίνει ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΔΟΝ !!!
    Είναι χρησιμότατος για την ψυχολογία της ομάδας και ο φυσικός αρχηγός αυτή τη στιγμή !!!
    ΔΕΝ είναι γρήγορος αλλά απασχολεί συνεχώς 1-2 αμυντικούς και αυτό είναι για μένα ανεκτίμητο ....
    Επίσης είναι ΒΑΣΙΚΟ ότι είναι ΠΑΝΤΟΥ και όχι να κάθεται να περιμένει να του έλθει η μπάλλα .....

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

Akatanomastos

για μενα απο αυτη την αποψη ο ζιμπελτρο ειναι ο ποιο αργος κρικος στο κεντρο και μπροστα, αλλα οκ ειναι αμυντικο χαφ και παπους

ομως επειδη μιλαμε για τον ιβανσιτς και με αυτον συγκρινουμε, δεν νομιζω οτι αργει την αναπτυξη.
    ο αυστριακος επαιρνε την μπαλα και δεν μπορουσε να κανει και μια τριπλα της προκοπης ωστε να περασει εναν παικτη

ο καραγκουνης τα κανει αυτα

bye the way εκει που ο ζιλμπερτο πηρα το μουφα πεναλντι εκανε ΓΑΜΩ τις τριπλες
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Ο Καραγκούνης ΔΕΝ είναι ο παικταράς ............... ΑΛΛΑ αυτό που διαθέτει το δίνει ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΔΟΝ !!!
    Είναι χρησιμότατος για την ψυχολογία της ομάδας και ο φυσικός αρχηγός αυτή τη στιγμή !!!
    ΔΕΝ είναι γρήγορος αλλά απασχολεί συνεχώς 1-2 αμυντικούς και αυτό είναι για μένα ανεκτίμητο ....
    Επίσης είναι ΒΑΣΙΚΟ ότι είναι ΠΑΝΤΟΥ και όχι να κάθεται να περιμένει να του έλθει η μπάλλα .....
    +500

πρεπει να φτιαξουμε φαν κλαμπ του καραγκουνα εμεις
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
    Ήταν δεν ήταν, έφαγαν και άλλα 3, οπώτε λίγη σημασία έχει...

AN HΞΕΡΕΣ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..........ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ ΑΥΤΟ.....!!!

Κάπως έτσι ρίχνει τίς τεσσάρες καί ό θρύλος....!!!

όσο γιά τή φάση πάνω στή γραμμή..........ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΔΕ ΔΟΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΕ...!!!

Τό ζητούμενο..........ΗΤΑΝ..........κλάψε , κλάψε........ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΙ...!!!

ΚΑΙ..............ΕΓΕΝΕΤΟ.........!!!

Πάντως μπορεί ό Σίλβα νά μή φτάνει μέ τίποτε τό Ντιόγο.........ΑΛΛΑ..........

προσωπικά τού δίνω........ΚΑΙ ΤΟ ΟΣΚΑΡ ΗΘΟΠΟΙΙΑΣ.........ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ

ΣΦΑΙΡΑ ΤΩΝ ΚΑΝΝΩΝ........!!

ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΔΩ ΠΑΙΚΤΗ.........ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ....

ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ............ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.........!!!!

ΕΝΑ ΚΑΤΙ..............ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΥΡΡΙΧΙΟ..........ή Σέρρα άπλά ....

ΜΗΠΩΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ............ΗΤΑΝ ΠΟΝΤΙΟΣ..??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

όσο γιά τή φάση πάνω στή γραμμή..........ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΔΕ ΔΟΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΕ...!!!

γιατι αυτο?
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

+500

πρεπει να φτιαξουμε φαν κλαμπ του καραγκουνα εμεις
    εγω παλι πιστευω το οτι ο παο παει σκατα τοσα χρονια φταιει γιατι δυστηχως υπαρχουν καποιοι που σκεφτονται σαν εσας στην ομαδα

καποιοι που τους ΑΜΠΑΛΟΥΣ τους εχουν παιχτες....που ...¨δινουν αυτο που εχουν¨ ή ¨ειναι τυπάρας¨και αλλες τετοιες μ@λ@κιες....

ετσι εχουμε φτασει να φορανε την φανελα της ομαδος παιχτες που δεν δικαιουνται...και να τους εχουμε και ψηλα (καραγκουνης, γκουμας, βυντρα, τζιωλης,μαντζιος κλπ κλπ κλπ ) ....

καθεστε και συγκρινετε τον καραγκουνη με τον ιβανσιτς.....δηλαδη τι να πω...πραγματικα εχω απογοητευτει...
    ενας ανθρωπος που ΔΕν εχει πασα, ΔΕΝ εχει σουτ...ΔΕΝ εχει μυαλο...και απλα πεφτει συνεχεια κατω και τρεχει περα δωθε....αξιζει να εχει θεση στην ομαδα αντι του ιβ...( τον οποιο δεν πολυ παω αλλα συγκριτικα με καρα μιλαμε )

ενας ανθρωπος που οταν παει η μπαλα πανω του θα κανει 2-3λεπτα να φυγει απο αυτον...και εσεις λετε οτι ΔΕΝ καθυστερει την αναπτυξη...

ενω ο Μαλακας ο κλευτον και ο νινης την δινουν με την μια και συνεχως φτιαχνουν φασεις....

περαστικα μας λοιπον....ετσι θα παει ο παναθηναικος μπροστα.....

ΕΓΩ ΦΙΛΕ.........ΕΙΔΑ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ

Καί τό χέρι του στή φυσική του θέση.........τό σούτ ήταν πολύ δυνατό καί πήρε σώμα

καί χέρι........

Τό χέρι είναι μέρος τού σώματος καί δέν τό κόβουμε όταν είμαστε στήν περιοχή.......

Πιστεύω ότι ό διαιτητής ...ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΠΡΟΘΕΣΗ.......

ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΩΡΩ.........ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ......

Άπό τό Σίλβα νομίζω πώς άπλά..........ΞΕΓΕΛΑΣΤΗΚΕ........

Όπότε βλέποντας το σφαιρικά........δέν νομίζω ότι ύπήρξε καμμία εύννοια...!!!

ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ............ΕΒΑΛΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ

ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟ-ΠΟ ΟΤΙ...........ΤΟ ΜΑΤΣ ΘΑΝΑΙ.........ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3-0....

ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΑ...........ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ.....!!!

Στούμπι.............τά πήρα................μ'άκούς............??????????

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    εγω παλι πιστευω το οτι ο παο παει σκατα τοσα χρονια φταιει γιατι δυστηχως υπαρχουν καποιοι που σκεφτονται σαν εσας στην ομαδα

χααχαα.. καταρχας δεν διαλεγω εγω παικτες ουτε ο αρχαιος αρα δεν χαλαμε εμεις τον βαζελο

και ναι, σε σχεση με οτν ιβανσιτς ΠΑΝΤΑ, εχει προσφερει, προσφερει τωρα, και θα προσφερει πολλα περισσοτερα απο τον αυστριακο..
    ο οποιος ξαναλεω, 6-7 στις 10 πασες/σεντρες/σουτ πανε ΣΤΡΑΒΟΚΛΩΤΣΙΕς, οκ τα αλλα 3 ειναι καλα..
    ο αυστριακος ξερει καποια μπαλα, αλλα δεν εχει προσωπικοτητα για να σταθει σε εναν αγωνα..
    1 παιχνιδι θυμαμαι τον ιβανσιτς που ηταν οπως θα πρεπει να ειναι ΣΕ ΚΑΘΕ παιχνιδι.
    Με νευρα(οσα χρειαζονται), ΚΟΚΚΙΝΑ ματια απο την πορωση και απιστευτο παθος.Σε καποιο παιχνιδι με τον γαυρο, νομιζω στο 0 - 0 στο καραισκακη (τρεις μερες πριν την τραγωδια)
    σε ολα τα αλλα παιχνιδια ηταν σαν 15χρονο

ΑΝ τωρα μου λεγες να χουμε εναν νινη/γκαμπριελ ακομα αντι καραγκουνη δεν θα διαφωνουσα..

Ο Ζαιρι παιδακια θα μας χαλαγε?
    ποσο χρονων ειναι αυτος? 29?
    και νομιζω παιζει ΚΑΙ δεξια ΚΑΙ αριστερα με το ιδιο καλα αποτελεσματα..
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

χααχαα.. καταρχας δεν διαλεγω εγω παικτες ουτε ο αρχαιος αρα δεν χαλαμε εμεις τον βαζελο

και ναι, σε σχεση με οτν ιβανσιτς ΠΑΝΤΑ, εχει προσφερει, προσφερει τωρα, και θα προσφερει πολλα περισσοτερα απο τον αυστριακο..
    ο οποιος ξαναλεω, 6-7 στις 10 πασες/σεντρες/σουτ πανε ΣΤΡΑΒΟΚΛΩΤΣΙΕς, οκ τα αλλα 3 ειναι καλα..
    ο αυστριακος ξερει καποια μπαλα, αλλα δεν εχει προσωπικοτητα για να σταθει σε εναν αγωνα..
    1 παιχνιδι θυμαμαι τον ιβανσιτς που ηταν οπως θα πρεπει να ειναι ΣΕ ΚΑΘΕ παιχνιδι.
    Με νευρα(οσα χρειαζονται), ΚΟΚΚΙΝΑ ματια απο την πορωση και απιστευτο παθος.Σε καποιο παιχνιδι με τον γαυρο, νομιζω στο 0 - 0 στο καραισκακη (τρεις μερες πριν την τραγωδια)
    σε ολα τα αλλα παιχνιδια ηταν σαν 15χρονο
    ΑΝ τωρα μου λεγες να χουμε εναν νινη/γκαμπριελ ακομα αντι καραγκουνη δεν θα διαφωνουσα..
    ..
    re sy den eipa oti esy dialegeis..eipa anthrwpoi ston pao pou skeftontai san esas..
    autoi diladi pou eferan pisw ton fusa.
    pou kratisan stoper ton vintra kai ipan eimaste ok
    autoi pou eferan ton karagouni kai ton perasan gia metagrafara giati DEN piran allo paixti.
    klp klp klp klp

ton karagouni me opoion kai na ton sugkrineis, einai XEIROTEROS...an den to vlepete...ok

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge

καποιοι που τους ΑΜΠΑΛΟΥΣ τους εχουν παιχτες....που ...¨δινουν αυτο που εχουν¨ ή ¨ειναι τυπάρας¨και αλλες τετοιες μ@λ@κιες....

ετσι εχουμε φτασει να φορανε την φανελα της ομαδος παιχτες που δεν δικαιουνται...και να τους εχουμε και ψηλα (καραγκουνης, γκουμας, βυντρα, τζιωλης,μαντζιος κλπ κλπ κλπ ) ....

καθεστε και συγκρινετε τον καραγκουνη με τον ιβανσιτς.....δηλαδη τι να πω...πραγματικα εχω απογοητευτει...
    ενας ανθρωπος που ΔΕν εχει πασα, ΔΕΝ εχει σουτ...ΔΕΝ εχει μυαλο...και απλα πεφτει συνεχεια κατω και τρεχει περα δωθε....αξιζει να εχει θεση στην ομαδα αντι του ιβ...( τον οποιο δεν πολυ παω αλλα συγκριτικα με καρα μιλαμε )

ενας ανθρωπος που οταν παει η μπαλα πανω του θα κανει 2-3λεπτα να φυγει απο αυτον...και εσεις λετε οτι ΔΕΝ καθυστερει την αναπτυξη...

ενω ο Μαλακας ο κλευτον και ο νινης την δινουν με την μια και συνεχως φτιαχνουν φασεις....

περαστικα μας λοιπον....ετσι θα παει ο παναθηναικος μπροστα.....
    Μην μπλέκεις τα πράματα ρε Τζώρτζη ...........
    Κανείς δεν είπε να μην παίζει ο Ιβανσιτς και κανείς δεν αμφισβητεί την αξία του ...... απλά θεωρώ ότι υπάρχει χώρος ΚΑΙ για τους 2 στην ομάδα και λέω ότι ο Καραγκούνης έχει τη δική του αξία !!!
    Όσο και για τον Νινη ........ ποιός σύγκρινε τον ένα με τον άλλο ;;; Σαφώς και πρέπει να παίζει ο μικρός !!! Είναι το μεγαλύτερο ταλέντο των τελευταίων χρόνων ...

Όσο για τους άλλους .......... Τζιώλης έφυγε, Βύντρα ......... δεν έχουμε καλύτερο να βάλουμε, Γκούμας γέρος αλλά σε κάποιες περιπτώσεις χρήσιμος (ψηλοί αντίπαλοι επιθετικοί) σαν αναπληρωματικός και τέλος Μάντζιος δεν θα με χάλαγε καθόλου το να τον δώσουμε .....

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε