allo 100 eyro kai allo 2xiliarika opote skefomai ti borei na pezei..
allo 100 eyro kai allo 2xiliarika opote skefomai ti borei na pezei..
ειναι μουφα αδερφε!!
αυτο δεν ειναι ουτε καν το κοστος της απο την γραμμη παραγωγης του εργοστασιου στην Ιαπωνια.
![]()
Παντως φιλαρακι αν παραγγειλεις κατι απο το συγκεκριμενο site συντομα πες μου να σου δωσω τα λεφτα για να Omnia και για μενα.
Για να γλυτωσουμε κανα μεταφορικο λεω
![]()
exo paraggeilei mia tileorash tora pou perimenw.epeidh vlepw oti benete poly mhn kanete kamia blakeia kai paraggeilete tpt akrivomolis erthei tha saw pw ama einai ola koble
Ένας φίλος πήγε πριν ένα μήνα στην Κίνα (αγωνίζεται στην εθνική μας ομάδα ποδηλασίας) κι έφερε 5 i-phone της Apple αφού του τα παράγγειλαν τηλεφωνικά άλλοι 4 φίλοι, δείχνουν απομιμησάρες κι ας γράφουν από πίσω όλα αυτά που γράφει κι ένα γνήσιο των 600ευρώ, δυσλειτουργούν ΚΑΙ ΤΑ 5 κι εδώ που πήγε το ένα για να το δουν στην εγγύηση του είπαν ότι αυτό δεν είναι i-phone..Αρχικά δημιουργήθηκε από STRATOS2121
απο το συγκεκριμενο site πηρα samsung omnia 130euro και ειναι μια χαρα με εργοστασιακή εγγύηση.
Δεν ξέρω να σου πω λεπτομέρειες, αν θυμάμαι καλά έχει εντελώς διαφιρετικό λογισμικό που δεν το υποστηρίζουν οι Ευρωπαικές εταιρίες, κάτι τέτοιο.. δεν ξέρω και πολλά από αυτά. Το σίγουρο είναι ότι και τα 5 μπλοκάρουν συνεχώς κι όλοι τους τα άφησαν στην άκρη.
Απομιμήσεις βέβαια παίζουν πάντα καλές και κακές και εννοείται πως δεν θέλω να πω πως αυτό που πήρες είναι παπαριά, εύχομαι να μην έχεις ποτέ κανένα πρόβλημα δηλαδή αλλά μ'αυτούς τους Κινέζους έχω αρχίσει να φοβάμαι, ποιοι άλλοι θα σκεφτόταν να φτιάχνουν ατμοσίδερα μολότωφ ;![]()
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Για καινούργιο R1 μιλάμε;
Ισως ΜΟΝΟ τον κινητηρα απο κανενα τρακαρισμενο μοντελο 2000κατι και μαλιστα μισοτιμης!!!
Μόνο να σκεφτείς ότι δεν τα έχει φέρει το Alex Pack θα καταλάβεις τι R1 είναι αυτά..:rotflmao:
και τώρα που είδα και το Site......
R7 640E :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
OK την παρήγγειλα μαζί με μια Mille για 1100Ε.....Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
και τώρα που είδα και το Site......
R7 640E :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
http://pajkcf.com/productinfo.asp?id=88 , http://pajkcf.com/productinfo.asp?id=84 , http://pajkcf.com/productinfo.asp?id=86
αν περισευουν σε κανεναν τιποτα ψηλα...ας τα παρει ειναι καλη ευκαιρια και με ομαδικη παραγγελεια μπορει να πετυχεται και καλυτερη τιμη....:ZZZ:![]()
Αν δεν μπορείς να βρεις λύση βρες άλλο πρόβλημα.
Το σύνολο 1740 ευρώπουλα, και πουλάνε το Fazer 600 2100ευρώ ;:a24: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
OK την παρήγγειλα μαζί με μια Mille για 1100Ε.....![]()
![]()
![]()
Θα τους ρωτήσω άν φέρνουνε και daytona 675 για να έχω δύο ώστε το ένα να το έχω για πίστα και το άλλο για την καφετέρια.:rotflmao:
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
Σε εντούρο παίζει τίποτα?
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Σε εντούρο παίζει τίποτα?
![]()
![]()
![]()
ΥZF450 2300kati.... δεν θα κάνουν πολλοί εντουρο εκεί....![]()
![]()
Στο Fazer δινουν ομως για δωρο ESP και ηχοσυστημα ESKIMO, για να το εχεις μια για παντα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Το σύνολο 1740 ευρώπουλα, και πουλάνε το Fazer 600 2100ευρώ ;:a24: :rotflmao:
Αμαν πιαΟλα πρεπει να τα εξηγουμε!!!
![]()