εμένα πάλι με άρεσε που το μπουφανάκι rallye 2 είχε τσεπούλα πάνω από το καρπό...![]()
παρακαλείται ο συμφορουμίτης doctor x να μη ποστάρει φωτό.ευχαριστώ.
εμένα πάλι με άρεσε που το μπουφανάκι rallye 2 είχε τσεπούλα πάνω από το καρπό...![]()
παρακαλείται ο συμφορουμίτης doctor x να μη ποστάρει φωτό.ευχαριστώ.
Kαι το Revit' Cayenne (το παλιό, όχι το προ) είχε τσεπούλα στον καρπό. Οτι πρέπει για διόδια!Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ιδανική τσέπη και για κινητό...κρίμα που δν την έχει στο προ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Kαι το Revit' Cayenne (το παλιό, όχι το προ) είχε τσεπούλα στον καρπό. Οτι πρέπει για διόδια!![]()
Μια τιμουλα για το μπουφαν?
το cayenne pro?
περίπου 470 είχε το προηγούμενο μοντέλο cayenne... οπότε κάπου εκεί πρεπει να παίζει
απο fc-moto.de το πήρα ωστόσο με 350+10 μεταφορικά
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αυτο εχω και εγω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος,απο το ιδιο μαγαζι,αν και δεν ειχα παρομοια εμπειρια να διαπιστωσω την εξυπηρετηση σε περιπτωση λαθους,ουτε με αυτο,ουτε με το προηγουμενο κορντουρα Rev'it που ειχα απο εκει το ειχα παρει πριν 4 χρονια περιπουΑρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Aπό το GP5 που πήρα προσφάτως είμαι και εγώ αρκετά ευχαριστημένος.
Μακράν γενικώς ποιοτικότερο των Dainese...![]()
Τα παιδια στο motoarea ειναι απο τους καλυτερους επαγγελματιες στο χωρο,με γνωσεις γυρο απο τη μοτο διοτι ειναι και αναβατες,οχι σαν κατι αλους που δεν εχουν ιδεα τι θα πουν δυο τροχοι.Ειμαι χρονια πελατης χωρις κανενα παραπονο.Καλα παιδια και συζητησημα.Δεν τα λεω για λογους διαφημησης(εξαλου δεν τη χρειαζονται)απλα επειδη ο χορος της μοτο εχει πολλα αρπακτικα τα οποια εκμεταλευονται την αγαπη μαςοι εξαιρεσεις θα πρεπει να επισημαίνονται
![]()
καλα χιλιομετρα σε ολους![]()