Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 7 από 7

Θέμα: ΓΡΑΝΑΖΙΑ - ΑΛΥΣΙΔΑ 650 gs DAKAR

ΓΡΑΝΑΖΙΑ - ΑΛΥΣΙΔΑ 650 gs DAKAR

Η ώρα για αλλαγή αλυσογράναζων δυστυχώς έφτασε (29.000 χλμ) και μαζί και το δίλημμα της επιλογής.

Αν γνωρίζει κανείς περί ποιοτήτων - τιμών ας προτείνει και σε μας...

Τα προϊόντα ΕΚ τι λένε;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους ασχοληθούν...

ΤΑ ΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΊΟΝΤΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΕΙΡΑ.ΟΤΙ ΥΣΧΙΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ.ΑΥΤΟΛΥΠΕΝΟΜΕΝΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΜΕ ΤΣΙΜΟΥΧΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΑΤΣΑΛΙΝΑ ΟΧΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ .

Παλαιο τόμαρο
    εγω έβαλα DID αυτολιπαινόμενη με 120 γιούρο πέρυσι τον σεπτέμβρη (2007) και έχει κάνει 26000 χλμ. Έχει κάποια σημεία που κομπιάζουν αλλά για αυτό φταίει ότι από κάποια στιγμή και μετά δεν την πρόσεχα και τόσο...
    Όσο την προσέχεις γενικά τόσο περισσότερο θα κρατήσει.
    γης μαδιαμ...

Όταν καταλήξεις κάνε ένα κόπο να το βάλεις και εδώ γιατί και εγώ σε λίγο θα είμαι για αλλαγή

ΓΡΑΝΑΖΙΑ - ΑΛΥΣΙΔΑ 650 gs DAKAR

Γεια και χαρά σας ξανά

Επανέρχομαι με τις πρώτες εντυπώσεις απο την ΕΚ που τελικά έβαλα.

Κόστος: αλυσίδα - γρανάζια - εργασία = 216? σύνολο (BMW motoshop, 210-6997277)

Πρώτες εντυπώσεις άριστες. Στοιβαρή, σχετικά αθόρυβη αλυσίδα και κατα τα φαινόμενα αρκετά ανθεκτική στο χρόνο και την ταλαιπωρία. Θα το καταλάβετε μόλις δείτε απο κοντά την κατασκευή της.

Αυτά για τα 500 πρώτα χλμ. Ελπίζω να βοήθησα κάποιους που δεν έχουν ιδιαίτερες γνώσεις, όπως και εγώ βέβαια και δεν ξέρουν σε τι να καταλήξουν. Σίγουρα στα λεφτά αυτά πάντως δεν αξίζει να πάτε στην αλυσίδα της BMW

πληροφοριακα να ενημερωσω,αλυσιδα και φυσικα γραναζια ΒΜW, 205Ε συμπεριλαμβανομενης της εργασιας,στον Παναγιωτοπουλο στα 25000χλμ,για να εχω ησυχο το κεφαλι μου μην φυγει σε κανα δρομο και εχουμε αλλα!
    SAFETY FIRST!

awesome μέλος Το avatar του/της hercul
    Εγώ σε F650 funduro εχω βάλει DID αλυσίδα (όχι την πιο ακριβή, την αμέσως φθηνότερη) και γρανάζια sunstar!
    Μαζί με περαστικά γύρω στα 160 νομίζω με είχε βγεί και ως τώρα έχω κάνει 15.000 χλμ και όλα καλά!! Την προσέχω όμως αρκετα.. (καθαρισμα και γράσαρισμα)
    And the road becomes my bride
    I have stripped of all but pride
    So in her I do confide
    And she keeps me satisfied
    Gives me all I need

Παρόμοια θέματα

1. Aλλαγή ζάντας σε f 650 gs dakar
    από Christos-dakar στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 22/10/2009, 11:22
  2. F 650 GS Dakar or V-Strom 650 ?
    από Pitsi στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/05/2006, 13:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ