Η ώρα για αλλαγή αλυσογράναζων δυστυχώς έφτασε (29.000 χλμ) και μαζί και το δίλημμα της επιλογής.
Αν γνωρίζει κανείς περί ποιοτήτων - τιμών ας προτείνει και σε μας...
Τα προϊόντα ΕΚ τι λένε;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους ασχοληθούν...
Η ώρα για αλλαγή αλυσογράναζων δυστυχώς έφτασε (29.000 χλμ) και μαζί και το δίλημμα της επιλογής.
Αν γνωρίζει κανείς περί ποιοτήτων - τιμών ας προτείνει και σε μας...
Τα προϊόντα ΕΚ τι λένε;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους ασχοληθούν...
ΤΑ ΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΊΟΝΤΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΕΙΡΑ.ΟΤΙ ΥΣΧΙΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ.ΑΥΤΟΛΥΠΕΝΟΜΕΝΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΜΕ ΤΣΙΜΟΥΧΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΑΤΣΑΛΙΝΑ ΟΧΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ .![]()
εγω έβαλα DID αυτολιπαινόμενη με 120 γιούρο πέρυσι τον σεπτέμβρη (2007) και έχει κάνει 26000 χλμ. Έχει κάποια σημεία που κομπιάζουν αλλά για αυτό φταίει ότι από κάποια στιγμή και μετά δεν την πρόσεχα και τόσο...
Όσο την προσέχεις γενικά τόσο περισσότερο θα κρατήσει.
γης μαδιαμ...
Όταν καταλήξεις κάνε ένα κόπο να το βάλεις και εδώ γιατί και εγώ σε λίγο θα είμαι για αλλαγή
Γεια και χαρά σας ξανά
Επανέρχομαι με τις πρώτες εντυπώσεις απο την ΕΚ που τελικά έβαλα.
Κόστος: αλυσίδα - γρανάζια - εργασία = 216? σύνολο (BMW motoshop, 210-6997277)
Πρώτες εντυπώσεις άριστες. Στοιβαρή, σχετικά αθόρυβη αλυσίδα και κατα τα φαινόμενα αρκετά ανθεκτική στο χρόνο και την ταλαιπωρία. Θα το καταλάβετε μόλις δείτε απο κοντά την κατασκευή της.
Αυτά για τα 500 πρώτα χλμ. Ελπίζω να βοήθησα κάποιους που δεν έχουν ιδιαίτερες γνώσεις, όπως και εγώ βέβαια και δεν ξέρουν σε τι να καταλήξουν. Σίγουρα στα λεφτά αυτά πάντως δεν αξίζει να πάτε στην αλυσίδα της BMW
![]()
πληροφοριακα να ενημερωσω,αλυσιδα και φυσικα γραναζια ΒΜW, 205Ε συμπεριλαμβανομενης της εργασιας,στον Παναγιωτοπουλο στα 25000χλμ,για να εχω ησυχο το κεφαλι μου μην φυγει σε κανα δρομο και εχουμε αλλα!
SAFETY FIRST!
Εγώ σε F650 funduro εχω βάλει DID αλυσίδα (όχι την πιο ακριβή, την αμέσως φθηνότερη) και γρανάζια sunstar!
Μαζί με περαστικά γύρω στα 160 νομίζω με είχε βγεί και ως τώρα έχω κάνει 15.000 χλμ και όλα καλά!! Την προσέχω όμως αρκετα.. (καθαρισμα και γράσαρισμα)![]()
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need