Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 39 από 39

Θέμα: R1 παραεισαγωγης

FFWD Το avatar του/της DimST
    Εφόσον μιλάμε για καινούργιο μηχανάκι και μπορείς να διαθέσεις το ανάλογο ποσό δε βλέπω το λόγο να αγοράσεις 04-06, το καινούργιο είναι σίγουρα καλύτερο. (Αν και απ'οσο έχω διαβάσει υπάρχει θέμα lag στον ψεκασμό με το drive by wire σε συνδιασμό με τις χοάνες δύο σταδίων αλλά απο την άλλη η yamaha ποτέ δε τα πήγαινε καλά με τους ψεκασμούς... )

Η ψαλίδα παραεισαγωγής με επίσημης αντιπροσωπίας έκλεισε σε πολύ μεγάλο βαθμό, για 'μένα καλύτερα αγόρασε απο μοτοδυναμική, το ψυχολογικό και μόνο της άμεσης επαφής με τον εδώ επίσημο αντιπρόσωπο αρκεί (αν και δεν είναι μονο αυτό) και σαφέστατα όταν αποφασίσεις να το πουλήσεις το οτι είναι Ελληνικό έχει ένα πλεονέκτημα για τον αγοραστή.

Σχετικά τώρα μ'αυτό που αναφέρθηκε για τα παλιότερα μοντέλα, θεωρω πως τα περισσότερα μηχανάκια μετά το 2000 είναι το λιγότερο αξιόμαχα εφόσων είναι προσεγμένα ή βελτιωμένα εκέι που πρέπει. Μπορούν να σταθούν σε συνθήκες πίστας ή σβέλτης βόλτας δίπλα στα νεότερα. R1 καρμπυρατέρ ή 02/03, gsxr1000k1-4, cbr929/954 παραμένουν κορυφαία μηχανάκια.

Έξω, αντί να αλλάζουν μηχανάκι κάθε 1-2 χρόνια τα βελτιώνουν και τα λυώνουν στην πίστα. Εδώ για τους πολλούς, 3 ετών μηχανάκι είναι πεθαμένο και θέλει αλλαγή...

Εγγύηση και αντιπροσωποι

Εγώ μένω μόνιμα Τσεχία.
    Μπορώ να φέρω R6 2008 απο Αμερική με τελικό κόστος (με πινακίδες φόρους ολα κομπλέ) 8850 Ευρώ.
    Γιατί να το αγοράσω απο τον Ευρωπαίο αντιπρόσωπο 11200 Ευρώ ???
    Αν το πάω στην αντιπροσωπεία δεν θα μου δώσουν εγγύηση ???

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator

Re: Εγγύηση και αντιπροσωποι

Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgiosmc
    Εγώ μένω μόνιμα Τσεχία.
    Μπορώ να φέρω R6 2008 απο Αμερική με τελικό κόστος (με πινακίδες φόρους ολα κομπλέ) 8850 Ευρώ.
    Γιατί να το αγοράσω απο τον Ευρωπαίο αντιπρόσωπο 11200 Ευρώ ???
    Αν το πάω στην αντιπροσωπεία δεν θα μου δώσουν εγγύηση ???

Μπορεις να φερεις απο Αμερικη

Εγκριση τυπου πως παιρνει το μοτορι???

Den diabases prosektika.....Meno monima Tsexia.
    Teliki timi me pinakides stin Tsexia....
    Parola auta...an apofasiso na pouliso -autes tis motosikletes- pou exoun Tsexikous arithous kikloforias kai eggrafa san metaxeirismenes- apo tin Tsexia stin Ellada... kai oi duo xores anikoun stin Europaiki Enosi....pisteveis oti o agorastis stin Ellada tha exei problima...???

An einai pliromeno to FPA stin Tsexia tha to pliroseis kai pali stin Ellada ?
    An tis pouliso stin Ellada se Katastima me timologio apo tin etairia mou xoris FPA ?
    Ti foro eisagogis tha pliroseis gia eisagogi apo Tsexia se Ellada ?

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgiosmc
    Den diabases prosektika.....Meno monima Tsexia.
    Καλα διαβασα

Δεν ειναι θεμα οτι δεν δινουν στην Ελλαδα εγκριση τυπου σε μοτοσυκλετες απο αμερικη.

Ειναι θεμα ΕΕ.

Εφοσον θες να πουλησεις μηχανη απο τσεχια στην ελλαδα σε καταστημα δεν σε νοιαζει τι θα κανει αυτος μετα.

Αν θες να το δωσεις σε ιδιωτη απλα αυτος θα επιβαρυνθει το κοστος εκτελωνισμου και μεταφορας.

Με ΦΠΑ δεν ασχολησε μιας και μιλας για μεταχειρω.

Ο φορος παει αναλογα με το κοστος τιμολογιου/αποδειξεως (ειναι ποσοστο επι της τιμης)

Βεβαια μην κανεις καμια μλκ και βαλεις σε χρονισιο μηχανημα 2000 τιμολογιο

ΑΝ θυμαμε καλα ειναι 7% της αξιας.

Απο εκει και περα εχει τροπους που μπορεις να κατεβασεις το τιμολογιο για να πληρωσεις μικρο φορο αλλα αυτα ισχυουν ΜΟΝΟ για μεταχειρω

Αλλα οντως με προβληματιζει πως μπορεις να το φερεις απο αμερικη χωρις προβλημα

To kanoume gia metaxeiro kai new moto xoris problima Edo toulaxiston.
    To endiaferon einai an mporo na tis steilo meta stin GR.

des to Prosopiko minima

Παλαιό μέλος

R1 99

O μηχανικος μου εχει εδω κ ενα 1χρονο ενα "γερμανικο" r1 μοντελο 99 πραγματικα σε αριστη κατασταση τελειως μαμα και μου το δινει 3500ευρ.θα ηθελα να μου πειτε καποια πραγματα οπως αν ειναι ζημιαρικο,καταναλωσεις κλπ

Re: R1 99

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από GATOYLHS
    O μηχανικος μου εχει εδω κ ενα 1χρονο ενα "γερμανικο" r1 μοντελο 99 πραγματικα σε αριστη κατασταση τελειως μαμα και μου το δινει 3500ευρ.θα ηθελα να μου πειτε καποια πραγματα οπως αν ειναι ζημιαρικο,καταναλωσεις κλπ [/QUOTE
    Gatoulh Αν το μηχανακι το εψαξες κ ειναι χαρτι οπως λες τσιμπατο αλλα σαν 1000αρι που ειναι εχει την αναλογη καταναλωση κ το αναλογο γκαζι βεβαιως βεβαιως οποτε θελει κ την αναλογη προσοχη.
    Εχει πολλη δυναμη απο χαμηλες στροφες σουζαρει για πλακα κ τα σχετικα, σε ταξιδι τωρα αν το πηγαινεις 150-160 χιλιομετρα την ωρα βγαζει γυρο στα 210 χιλιομετρα αυτονομια αν το στιψεις το γκαζι η αυτονομια κανει βουτια στα 150-160 χιλιομετρα.Αυτα σε γενικες γραμμες ελπιζω να βοηθησα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από argi6argi
    CBR05 με R1 04-06
    και τα δύο φοράνε 4πίστονες Tokico μπροστά και διπίστονα πίσω. Το R1 είχε μεγαλύτερους δίσκους μπροστά 320 αντί 310 του CBR.
    Για καλύτερα ρίξε μια ματιά εδώ:
    http://www.powersportsnetwork.com/en...e2=14058&go=Go

Τα Honda φορανε Tokico τα Yamaha Sumitomo καθως ειναι οι αντιστοιχες θυγατρικες τους

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. R1 Vs Busa...
    από DEMINIO στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2004, 05:16
  2. Πρόβλημα στα R1 2004... Κιόλας???
    από Wizard13 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2004, 11:47
  3. Neo sugritiko YZF-R1 FIREBLADE GSX-R100 ZX-10
    από greekshadow στο forum Νέα