Μολις γυρισα σπιτι απο τη σχολη μου και οχι δεν συνεβει κατι ασχημο αλλα τα εξις. Ειμαι στην Αλεξανδρας στο ρευμα για κηφισιας οπου σε μια φαση ακουω απο πισω μου σειρηνα και βλεπω φωτα V-Strom, κινουμουν με μετρια ταχυτητα, λεω να περασει θα θελει η να με γραψει για το κρανος που δε φοραω(μ@λ@κι@ μου αλλα απο τις λιγεσ φορες). Κανω στην ακρη απο την αριστερη μερια, δεν με περναει και ξαναακουω σειρηνα, παταω λιγο φρενο ερχεται διπλα και ειπωθηκαν τα παρακατω
<η πινακιδα σου που ειναι?>
<πισω ειναι>
<με δουλευεις ρε...>
<ειναι σκονισμενη και δεν την ειδες μαλλον>
<ΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗ ΤΩΡΑΑΑ...>
Εκανα στην ακρη και την καθαρισα , αυτοι βεβαια εφυγαν και δεν εγινε κατι περαιτερω.
Ξερω πολυ καλα οτι υπαρχουν και χειρωτερα, αλλα δηλαδη τι ,επιδει εχω μαλλια και ειμαι αξυριστος δεν αξιζω σεβασμου(το σεβασμο που πρεπει να εχει καθε πολιτης)? Αμα εμενα(οχι μονο εμενα του οποιουδηποτε) μου γυρναγε το ματι και του παταγα μια με το ποδι και τον εστελνα τι θα γινοταν, τι θα ελεγαν μετα?Σιγουρα δεν ειναι αυτη η λυση, αλλα ρε γαμωτο μας βγενει το μο@@νι καθε μερα θα εχουμε και τον καθε μαλακα να μας υποβιβαζει ,επιδει δεν εχω τα λεφτα να του πω να παει στο διαολο και να τρεχω σε δικαστηρια???. Ε οχι ρε φιλε οχι. Τα ειπα και ξαλαφρωσα