Σελίδα 1 από 14 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 200

Θέμα: Δεν Τους Αντέχω ΠΙΑ

Δεν Τους Αντέχω ΠΙΑ

Μολις γυρισα σπιτι απο τη σχολη μου και οχι δεν συνεβει κατι ασχημο αλλα τα εξις. Ειμαι στην Αλεξανδρας στο ρευμα για κηφισιας οπου σε μια φαση ακουω απο πισω μου σειρηνα και βλεπω φωτα V-Strom, κινουμουν με μετρια ταχυτητα, λεω να περασει θα θελει η να με γραψει για το κρανος που δε φοραω(μ@λ@κι@ μου αλλα απο τις λιγεσ φορες). Κανω στην ακρη απο την αριστερη μερια, δεν με περναει και ξαναακουω σειρηνα, παταω λιγο φρενο ερχεται διπλα και ειπωθηκαν τα παρακατω
    <η πινακιδα σου που ειναι?>
    <πισω ειναι>
    <με δουλευεις ρε...>
    <ειναι σκονισμενη και δεν την ειδες μαλλον>
    <ΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗ ΤΩΡΑΑΑ...>

Εκανα στην ακρη και την καθαρισα , αυτοι βεβαια εφυγαν και δεν εγινε κατι περαιτερω.
    Ξερω πολυ καλα οτι υπαρχουν και χειρωτερα, αλλα δηλαδη τι ,επιδει εχω μαλλια και ειμαι αξυριστος δεν αξιζω σεβασμου(το σεβασμο που πρεπει να εχει καθε πολιτης)? Αμα εμενα(οχι μονο εμενα του οποιουδηποτε) μου γυρναγε το ματι και του παταγα μια με το ποδι και τον εστελνα τι θα γινοταν, τι θα ελεγαν μετα?Σιγουρα δεν ειναι αυτη η λυση, αλλα ρε γαμωτο μας βγενει το μο@@νι καθε μερα θα εχουμε και τον καθε μαλακα να μας υποβιβαζει ,επιδει δεν εχω τα λεφτα να του πω να παει στο διαολο και να τρεχω σε δικαστηρια???. Ε οχι ρε φιλε οχι. Τα ειπα και ξαλαφρωσα

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    φιλε ετσι ειναι..

αν δεν εχεις τα λεφτα ή τα καρυδια (ενα απο τα δυο χρειαζεται, αν εχεις και τα δυο ακομα καλητερα)
    κανεις οτι σου λενε και μοκο..

μετα βριζεις οσο θες να εκτονωθεις..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    και δικιο εχεις και αδικο συναμανα.....
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    και δικιο εχεις και αδικο συναμανα.....
    Αδικο γιατι? κουβεντα να γινεται

Re: Δεν Τους Αντέχω ΠΙΑ

γιαυτο

Αρχικά δημιουργήθηκε από metaltheo

<ειναι σκονισμενη και δεν την ειδες μαλλον>
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Η πινακιδα φαινοταν, δεν ελαμπε αλλα φαινοταν. Και να μη φαινοταν , δεν φρικαρα γιατι μου ειπε για την πινακιδα δικιο ειχε αν θελεται, αλλα για τον τροπο του.

Η πινακιδα φαινοταν, δεν ελαμπε αλλα φαινοταν. Και να μη φαινοταν , δεν φρικαρα γιατι μου ειπε για την πινακιδα δικιο ειχε αν θελεται, αλλα για τον τροπο του.
    Αντι να λες ευχαριστώ που δε σου έκοψε το 700αρακι ευρώ για το κράνος κάθεσαι και τρώγεσαι γιατι δε σΕ μίλησε με το "σεις" και το "σας"

Θα προτιμουσες πληθυντικό ευγενείας και να 'τρεχες να μαζέψεις τα 700 ευρουδάκια;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ε κοιταξε να δεις
    αμα η πινακιδα δεν φαινεται εχει τουλαχιστον νομικα δικιο και συ αδικο, βεβαια δεν του δινει το δικαιωμα να συμπεριφερεται ετσι, οποτε παμε εκει που σου λεω για τα λεφτα και τα καρυδια

αν οπως λες φαινοταν η πινακιδα, εχει νομικα αδικο, εσυ εχεις δικιο, αλλα επειδη δεν φορουσες κρανος, (και ισως εχεις και αλλες παρανομιες) παμε παλι λοοπα στα λεφτα κατι τα καρυδια..

οπως και να χει στο ιδιο γυρναμε, (τα λεφτα και τα καρυδια)

οποτε μην το ψαχνεις παρα πολυ..
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Ετσι είναι η αστυνομία φίλε και δυστυχώς και η κοινονία.
    Οσο είσαι ο αξύριστος μαλλιάς με το μηχανάκι είσαι ο "ρε" "φιλάρα" και λοιπά γραφικά.
    Δε με χαλάει καθόλου.
    Αν καβαλάς και XR για κάποιο περίεργο λόγο βγαίνουνε απο τα μπλόκα στην αριστερή λωρίδα και πηδάνε δείχνοντας πρός το μέρος σου ανάμεσα απο αυτοκίνητα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Αντι να λες ευχαριστώ που δε σου έκοψε το 700αρακι ευρώ για το κράνος κάθεσαι και τρώγεσαι γιατι δε σΕ μίλησε με το "σεις" και το "σας"

Θα προτιμουσες πληθυντικό ευγενείας και να 'τρεχες να μαζέψεις τα 700 ευρουδάκια;
    Λυπαμαι αλλα δεν ειναι ετσι, εχω φαει κλησεις και ξερω και δεν τις μου εκοψαν αδικα, αλλα και παλι δεν ειναι οπως τα λες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ε κοιταξε να δεις
    αμα η πινακιδα δεν φαινεται εχει τουλαχιστον νομικα δικιο και συ αδικο, βεβαια δεν του δινει το δικαιωμα να συμπεριφερεται ετσι, οποτε παμε εκει που σου λεω για τα λεφτα και τα καρυδια

αν οπως λες φαινοταν η πινακιδα, εχει νομικα αδικο, εσυ εχεις δικιο, αλλα επειδη δεν φορουσες κρανος, (και ισως εχεις και αλλες παρανομιες) παμε παλι λοοπα στα λεφτα κατι τα καρυδια..

οπως και να χει στο ιδιο γυρναμε, (τα λεφτα και τα καρυδια)

οποτε μην το ψαχνεις παρα πολυ..
    οχι δεν ειχα αλλες παρανομιες θα το ελεγα

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Ετσι είναι η αστυνομία φίλε και δυστυχώς και η κοινονία.
    Οσο είσαι ο αξύριστος μαλλιάς με το μηχανάκι είσαι ο "ρε" "φιλάρα" και λοιπά γραφικά.
    Δε με χαλάει καθόλου.
    Αν καβαλάς και XR για κάποιο περίεργο λόγο βγαίνουνε απο τα μπλόκα στην αριστερή λωρίδα και πηδάνε δείχνοντας πρός το μέρος σου ανάμεσα απο αυτοκίνητα.
    Καβαλουσα varadero 125 αλλα οχι πια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Καβαλουσα varadero 125 αλλα οχι πια
    Για να είσαι σίγουρος πρέπει να καβαλάς bmw.
    Αν και πρόσφατα είδα να σταματάνε μιά gs 1200 (χαθήκαν οι ηθικές αξίες στις μέρες μας)

Αν και πρόσφατα είδα να σταματάνε μιά gs 1200 (χαθήκαν οι ηθικές αξίες στις μέρες μας)
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΑΑΑΑ ολα και ολα αυτα που πρεπει να σταματιουντε ανελλιπως ειναι τα glx , κατι z και κατι τετοια

Ο dim θατανε....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Έχει ξαναγίνει....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 1 από 14 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τελικα δεν ειμαι μονος πια...
    από Pitsakos στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2007, 21:21
  2. Δε Τους ΑντεΧω Αλλο!!!!!!
    από Ora_Nihil στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2004, 01:38
  3. δεν είναι νέο πια αλλά ας το γράψω
    από NLS στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2004, 23:11
  4. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ, θα σας πω τον πόνο μου!!!
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2003, 21:52
  5. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 20:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ