Καλά, θα σου βρω εγώ κινητήρα και πλαίσιο, κάνε εσύ τα υπόλοιπα! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
ένα κινητήρα τέτοιο με το πλαίσιο του χρειάζεται μόνο, τα υπόλοιπα είναι custom made. ...
Καλά, θα σου βρω εγώ κινητήρα και πλαίσιο, κάνε εσύ τα υπόλοιπα! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
ένα κινητήρα τέτοιο με το πλαίσιο του χρειάζεται μόνο, τα υπόλοιπα είναι custom made. ...
Εχεις πάρει χαμπάρι οτι τα Triumph είναι καινούργια και μας κάνεις πλάκα υποθέτω.Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω γιατι να δωσεις τοσα λεφτα για να εχεις κατι τετοιο...
μαλλον το καταλαβαινω μονο αν εχεις απεριοριστα λεφτα και εισαι συλλεκτης.
αφου δεν στριβει οπως τα καινουργια.
δεν επιταχυνει οπως τα καινουργια.
δεν φρεναρει οπως τα καινουργια.
ο μονος λογος θα ειναι η καφετερια και το χαζι στο σαλονι.
(γιατι μην μου πειτε οτι θα μπειτε πιστα...ακομα και να μπαινει θα την λυπηθεις για την ενδεχομενη στραβη)
θα το πουλαγα να παρω κατι με αξιωσεις!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Επίσης και την Σκλεναρίκοβα βασικά για το σαλόνι τν θες![]()
![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
δεν πειράζει, φόρα τα πράντα σου, καβάλα το νιντζάκι σου και καλές βόλτεςΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω γιατι να δωσεις τοσα λεφτα για να εχεις κατι τετοιο...
δεν..
δεν...
δεν..
(γιατι μην μου πειτε οτι θα μπειτε πιστα...ακομα και να μπαινει θα την λυπηθεις για την ενδεχομενη στραβη)
ειλικρινα εγω ενα ειχα ενα τετοιο...
θα το πουλαγα σε εσας να παρω κατι με αξιωσεις!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
... το οποίο φτιάχτηκε απο αυτό το χρέπι :
(και η ιστορία του εδω : http://forums.sohc4.net/index.php?topic=16766.0 )
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
γιατί θα σε χάλαγε σαν πρότζεκτ... ? και ας το ολοκληρώσεις (απαιτούμενος χρόνος και χρήμα) και σε 5-6 χρόνια...
κοίτα, αυτό το cb 550 :![]()
Καλά, λοιπόν, πες εκεί στη παρέα του Σαββάτου βράδυ να μου βρει δουλειά Athens με 1400 καθαρά.
Μετά βρίσκουμε το garage. Μετά αγοράζουμε 2 κινητήρες με πλαίσια. Μετά ξεκινάμε το project & ότι γίνει.
![]()
![]()
![]()
Ειναι πολύ καλή μοτοσυκλέτα αλλά δεν κάνει για τέτοια οσα λεφτά και να φάει.
Ούτε εχει την αίσθηση των παλιών Triumph. Οπότε τι μένει?
Μου θέλετε κλασσικό look αλλά δεν αντέχετε τις μανιβέλλες και τα λάδια να τρέχουν?
Παρτε το, αλλά οσα λεφτά και να του ρίξετε, racing δεν γίνεται και δεν υπάρχουν κι αγώνες για retro μηχανάκια.
Το Thruxton κλπ πουλάνε look και ακριβά μάλιστα, η αίσθηση εχει παει περίπατο.
Με τα μισά λεφτά παίρνεις ενα κανονικό Boneville το φτιάχνεις κι εχεις ενα πραγματικό Τριούμφι με απ ολα. (και τα λαδια να τρεχουν βεβαίως βεβαίως).
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
ναι ρε φιλε.Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Εχεις πάρει χαμπάρι οτι τα Triumph είναι καινούργια και μας κάνεις πλάκα υποθέτω.
Επίσης και την Σκλεναρίκοβα βασικά για το σαλόνι τν θες![]()
![]()
το ξερω οτι ειναι καινουργια.
το θεμα ειναι οτι καποιος τα πηρε και τα εκανε ready to race ενω ο κατασκευαστης ΔΕΝ τα κατασκευασε γι'αυτο τον λογο. (βλ. μηδενικη καλυψη απο αερα κλπ)
Επισης αν ποτε αποκτησεις την Σκλεναρικοβα ασ'την στον σαλονι.
εγω θα την κλειδωσω στην κρεβατοκαμαρα μια φορα.![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Με τα μισά λεφτά παίρνεις ενα κανονικό Boneville το φτιάχνεις κι εχεις ενα πραγματικό Τριούμφι με απ ολα. (και τα λαδια να τρεχουν βεβαίως βεβαίως).
Δε μας το αποσαφηνίζεις λίγο αυτό ρε Άρη? & όχι στυλ chopper Boneville, cafe racer λέμε![]()
![]()
![]()
Σταύρο αυτό είναι το λάθος μερικών, το ότι βρίσκουν την κ@ύλα μόνο στην τελική ταχύτητα στο φρενάρισμα και στη σταθερότητα μιας μοτοσυκλέτας, και το λάθος δεν είναι αυτό ουσιαστικά, καλά κάνουν, ας αποδεχτούν όμως ότι κάποιοι άλλοι κ@υλώνουν και με άλλα πράγματα, φαντάσου το να το ακούς να τρέμει κάτω απ'τα πόδια σου, το μέταλλο..η αγριάδα!Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
δεν..
δεν...
δεν..
Πωπω κ@ύλωσα πάλι![]()
Στα υπόλοιπα συμφωνώ. Στο πόσο θα κοστίσει ενα καλό για να τσουλάει οχι. Μονο πηνία και ηλεκτρονικές (η πλατινοφόρος της προκοπής) είναι κοντά στα 2 χιλιάρικα απο Αμερική (δολάρια)Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
ρε Μακουλη το λεω στο προηγουμενο ποστ μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Σταύρο αυτό είναι το λάθος μερικών, το ότι βρίσκουν την κ@ύλα μόνο στην τελική ταχύτητα στο φρενάρισμα και στη σταθερότητα μιας μοτοσυκλέτας, και το λάθος δεν είναι αυτό ουσιαστικά, καλά κάνουν, ας αποδεχτούν όμως ότι κάποιοι άλλοι κ@υλώνουν και με άλλα πράγματα, φαντάσου το να το ακούς να τρέμει κάτω απ'τα πόδια σου, το μέταλλο..η αγριάδα!
Πωπω κ@ύλωσα πάλι![]()
"ο μονος λογος θα ειναι η καφετερια και το χαζι στο σαλονι."
και να σου πω κατι.
υπαρχουν και muscle bikes που ειναι πιο καινουργιες και κανουν και αλλα πραγματα.
π.χ. ZRX1200, XJR1300
Καλά ασ'το προηγούμενο κι εγώ έγραφα όταν το πόσταρεςΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ρε Μακουλη το λεω στο προηγουμενο ποστ μου.
και να σου πω κατι.
υπαρχουν και muscle bikes που ειναι πιο καινουργιες και κανουν και αλλα πραγματα.
π.χ. ZRX1200, XJR1300![]()
Σου ξαναλέω όμως, και τα συγκεκριμένα μηχανάκια έχουν κάτι πάνω τους που αρκετοί το καταλαβαίνουν, λίγοι όμως το γουστάρουν τόσο πολύ ώστε να δώσουν μια περιουσία να το βάλουν στο σαλόνι/γκαράζ τους, γεμίζουν την ψυχή τους όμως κάθε φορά που τα βάζουν να δουλεύουν ή κάθε που θα τα βγάλουν μια βόλτα, για άλλους πάλι είναι υπέραρκετό ακόμα και να τα βλέπουν, να τα χαιδεύουν, να τα ξεσκονίζουν.. αυτό για κάποιους είναι ένας θησαυρός, ότι ακριβώς είναι και η αδρεναλίνη για κάποιους άλλους
Makis o γλυκούλης :rotflmao:
ναι ρε μαγκες πάρτε κανενα 636 να το βλέπετε καφετερια, σαλόνι και στη καρότσα της οδικής :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ρε Μακουλη το λεω στο προηγουμενο ποστ μου.
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Makis o γλυκούλης :rotflmao::rotflmao:
![]()
γραψε καμια σαπουνοπερα ρε φιλε..
εχεις ταλεντο..
![]()
![]()
![]()