Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 37 από 37

Θέμα: Καηκε το καταφυγιο Μπαφι...

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Το λογο που 78 υπαλληλοι εμειναν στο Καζινο, καλυτερα να τον ζητησεις απο τους εργοδοτες σου φιλε μου...

α, και απο αυτους τους αρρωστους που παρ΄ολο που η φωτια ερχοταν προς το Καζινο επεμεναν να παιζουν...

(και εγω απο μεσα τα ξερω... )
    Επειδή όμως εγώ δουλεύω ακόμα εδώ και αυτά που λες είναι λάθος οι εντολές των εργοδωτών ήταν να εγκαταλείψουμε το κτήριο πάντα βέβαια βοηθώντας τους πελάτες να φύγουν πρώτοι οι πηγές ΣΟΥ είναι λάθος φίλε μου όποτε ανέβεις στο μον παρνέ όχι για να παίξεις απλά για να πεις καφέ στείλε μου πμ να μάθεις τα πράγματα όπως γίναν ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ( και όχι όπως σου τα είπαν) εμένα δε μου τα είπαν ΤΙ ΣΥΝΈΒΗ τα ΕΖΗΣΑ....

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TURNMAN
    Επειδή όμως εγώ δουλεύω ακόμα εδώ και αυτά που λες είναι λάθος οι εντολές των εργοδωτών ήταν να εγκαταλείψουμε το κτήριο πάντα βέβαια βοηθώντας τους πελάτες να φύγουν πρώτοι οι πηγές ΣΟΥ είναι λάθος φίλε μου όποτε ανέβεις στο μον παρνέ όχι για να παίξεις απλά για να πεις καφέ στείλε μου πμ να μάθεις τα πράγματα όπως γίναν ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ( και όχι όπως σου τα είπαν) εμένα δε μου τα είπαν ΤΙ ΣΥΝΈΒΗ τα ΕΖΗΣΑ....
    Και γιατι αφησατε (η αφησαν οι εργοδοτες σου) του αρρωστους να παιζουν μεχρι πολυυυυ αργα;

Γιατι η μεγαλυτερη δυναμη πυροσβεστικων παρεμεινε συγκεντρωμενη στο Καζινο μετα την εκκενωση του αλλα και τις επομενες ημερες;

Ωραιο φοντο εχει τωρα το Καζινο...

Νέο μέλος
    Πίστεψε με ποιο πολύ πονάμε εμίς που το βλέπουμε κάθε μέρα 8 ώρες από τη ζωή μας παρά εσένα που έρχεσαι επισκέπτης μια στις 15.

Τι ήθελες να τους πλακώσουμε τους πελάτες στις μπουνιές?

Η άτιμη η φωτιά είναι απίστευτο πόσο γρήγορα έφτασε ξεκίνησε 14 χιλιόμετρα μακριά κανείς μας δε φανταζόταν ότι θα έφταναι μέχρι εδώ ούτε καν η Πυροσβεστική.

Εύχομαι όποιοι τη βάλανε να πεθάνουν από τον ίδιο λόγο!!

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    na mpo kai ego sthn filiki sas kouventa kai na sas thimiso oti to thema einai h fotia sto mpafi kai oxi to ti entoli edosan sthn pirkagia oi ergodotes toy kazino kai den zitame ta resta apo kanenan.

toylaxiston oi zimies eitane sto katafigio (to opoio ksanaxtizete) kai oxi sto gyro dasos pou exei minei

xalaroste re ligaki leme
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    na mpo kai ego sthn filiki sas kouventa kai na sas thimiso oti to thema einai h fotia sto mpafi kai oxi to ti entoli edosan sthn pirkagia oi ergodotes toy kazino kai den zitame ta resta apo kanenan.

toylaxiston oi zimies eitane sto katafigio (to opoio ksanaxtizete) kai oxi sto gyro dasos pou exei minei

xalaroste re ligaki leme
    Τhats my point...

και το Καζινο ξαναχτιζοταν, αλλα καποιοι προτιμησαν να καουν μερικα στρεμματα δασους παραπανω για να το φυλλαξουν!

over and out για εμενα

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Τhats my point...

και το Καζινο ξαναχτιζοταν, αλλα καποιοι προτιμησαν να καουν μερικα στρεμματα δασους παραπανω για να το φυλλαξουν!

over and out για εμενα

enas apo toys logous poy tha doune porta asap

giati mas afisan na kegomaste gia na diafilaksoune ta fragga, alla opos eipame kai parapano auto den einai epi tis parousis
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Νέο μέλος
    Τhats my point...

over and out για εμενα
    Αυτή βέβαια είναι η προσωπική σου γνώμη που σίγουρα δε ταυτίζεται με τη γνώμη αυτών που ξέρουν και ζήσαν από μέσα τα πράγματα

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Κάηκε το πουλί του από κλανιά....
    από DirtRider στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2011, 16:09
  2. καηκε το πηνιο
    από SUPERMARIO στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2007, 13:59
  3. καηκε λαμπακι σε ΧΤ 2001 και δεν μπορω να το βλεπω ετσι...
    από vaspiou στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2006, 20:55
  4. Μία moto-βόλτα από το πουθενά…
    από superfour στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 02:10
  5. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2003, 19:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε