Σελίδα 15 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 510111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 234

Θέμα: Μια προσπάθεια αντίδρασης για την αύξηση των διοδίων

-------------------- Το avatar του/της jfx
    Στο το pesoxi.gr μολις διαβασα το παρακατω...

---------------------------------
    ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

Μετά το ενδιαφέρον που δείξατε στην προσπάθειά μας όλο αυτό το διάστημα και την εκδήλωση της επιθυμίας σας να συμμετάσχετε ενεργά, σας ενημερώνουμε πως στις 26.11.2008 εκδικάζεται από το Μονομελές Πρωτοδικείο της Πάτρας η από 25.10.2008 αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων που κατέθεσε η ομάδα του ΠΕΣ ΟΧΙ.

Ακολουθεί το ακριβές κείμενο της αίτησης που κατετέθη:
    ----------------------------------

Συνεχεια στο http://www.pesoxi.gr/index.php?p=64
    κάποιος μαλάκας μου σβήνει τα ποστ.

Μια δεύτερη προσπάθεια για συγκέντρωση την Κυριακή καιρού επιτρέποντος υπάρχει περίπτωση να κανονιστεί
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

http://www.nea-peramos.gr/

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    "Δεν πληρώνουν το αντίτιμο των διοδίων

Αυξάνονται οι οδηγοί που αρνούνται να πληρώσουν διόδια στους σταθμούς που υπάρχουν κατά μήκος του οδικού άξονα Κορίνθου – Πατρών.

Στα διόδια Ζευγολατιού και Ρίου έχουν κατατεθεί τουλάχιστον 800 αιτήσεις άρνησης πληρωμής, σύμφωνα με στοιχεία της ομάδας νομικής υποστήριξης του δικηγορικού συλλόγου Αχαΐας.

Στις 28 Ιανουαρίου εκδικάζεται η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν κάτοικοι της Πάτρας κατά της κοινοπραξίας που διαχειρίζεται τα διόδια από το περασμένο καλοκαίρι.

Δικηγόροι της Πάτρας και κάτοικοι διαμαρτύρονται διότι θεωρούν ότι είναι παράνομη η είσπραξη διοδίων, σε δρόμους που έχουν μόνο μια λωρίδα κυκλοφορίας. "

http://www.skai.gr/master_story.php?id=108098

Ολυμπία Οδός: Ανακοίνωση για τα διόδια

Ολυμπία Οδός: Ανακοίνωση για τα διόδια

Ανακοίνωση για την νομιμότητα ή όχι της επιβολής διοδίων τελών στην ε.ο. Κορίνθου-Πατρών, με την επίκληση προβλέψεων της οδηγίας 1999/62/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, έξέδωσε η Ολυμπία Οδός Α.Ε., εταιρεία παραχώρησης και διαχείρισης του αυτοκινητόδρομου.

Το θέμα έχει ανακύψει το τελευταίο διάστημα προπάντων, μετά την αύξηση της τιμής των διοδίων. Αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι διόδια τέλη στην ε.ο. Κορίνθου-Πατρών είχαν θεσπιστεί από το 1972 και τα εισέπραττε η ΤΕΟ Α.Ε., με υποχρέωση τη συντήρηση του δρόμου και μόνο, δηλαδή χωρίς καμία προοπτική ριζικής ανακατασκευής και μετατροπής του σε αυτοκινητόδρομο και συνεχίζει: «Διερωτάται λοιπόν κανείς, γιατί δεν υπήρξαν αντιδράσεις επί 35 χρόνια και δημιουργούνται τώρα, όταν είναι σε όλους γνωστό, ότι η μικρή αύξηση των διοδίων που επιβλήθηκε στο τμήμα Κόρινθος-Πάτρα (από 2,5 σε 2,8 ευρώ) εξυπηρετεί άμεσα τόσο την ορατή σε όλους βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας και συντήρησης, όσο και την επικείμενη έναρξη των εργασιών μετατροπής του άξονα αυτού σε σύγχρονο αυτοκινητόδρομο».

Αναφέρει μάλιστα ότι: 1ον. Το κείμενο της συγκεκριμένης Οδηγίας, όσο ήταν σε ισχύ, επέτρεπε στα κράτη-μέλη να επιβάλλουν διόδια ακόμα και σε οδούς, τα χαρακτηριστικά των οποίων δεν ενέπιπταν στον ορισμό του αυτοκινητοδρόμου και συγκεκριμένα σε τμήματα του πρωτεύοντος οδικού δικτύου, όπως εν προκειμένω είναι η ε.ο. Κορίνθου-Πατρών και 2ον. Η ως άνω Οδηγία τροποποιήθηκε με τη νεότερη 2006/38/ΕΚ, με βάση την οποία δίνεται το δικαίωμα στα κράτη-μέλη να επιβάλλουν διόδια στο Διευρωπαϊκό Οδικό Δίκτυο, όπως αυτό προσδιορίστηκε με σχετική απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και στο οποίο έχει ενταχθεί και ο άξονας Ελευσίνα – Κόρινθος - Πάτρα (Απόφαση 1692/96/ΕΚ). Συνεπώς, η Ελλάδα δικαιούται να επιβάλλει διόδια επ’ αυτού.

απο
    http://www.mototriti.gr/news/preview..._DATA_ID=74136
    Ride to the end of time!!!!

Εχθές το μεσημέρι προσπαθώντας να βγω στην εθνική οδός προς Κόρινθο στα goody’s στα Μέγαρα διαπίστωσα ότι έχουν τοποθέτηση μια αυτόματη μπάρα που ανοίγει προφανώς με τηλεκοντρόλ η με κάποιον Άλο τρόπο που δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί ήμουν το τέταρτο αυτοκίνητο στη σειρά. Από την άλλη πλευρά της μπάρας έβγαινε κάποιο αυτοκίνητο όπου σε αυτό άνοιξε κανονικά.
    Τέλος πάντων έκανα ανάστροφη σε σε 500 μετρά προς Κόρινθο είναι ο κόμβος Μεγάρων όπου μπήκα από εκεί αλλά μέχρι ποτέ προφανώς θα τοποθετήσουν και εκεί διόδια όπως και στον κόμβο της Νέας Περαμου.
    Αυτά τα νέα λοιπόν
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

http://www.nea-peramos.gr/

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της MG
    Την Παρασκευη το βραδυ στα διοδια του Ζευγολατιου ηταν καμια 15αρια ατομα και δεν αφηναν κανενα να πληρωσει στα διοδια.

Περασαμε ελευθερα και η αστυνομια απλως παρακολουθουσε....
    If you think adventure is dangerous, try routine, it's lethal....

Το τριημερο

πηγα στη Λευκάδα.

Στα διόδια της Κορινθου για Πατρα ειπα πολυ ευγενικα στην υπαλληλο οτι αρνουμαι να πληρωσω διοδια. Προφανως δεν ειμαι ο πρωτος που το εκανε και φυσικα δεν παραξνευτηκε.
    Εκανε την κινηση ρουτινας να μου δωσει να υπογραψω τη δηλωση αρνησης πληρωμης.
    Συνεχισα ευγενικα και της ειπα οτι δεν προκειται να υπογραψω τιποτα και αν θελει να κρατησει τον αριθμο της μηχανης για να μου ανοιξει να φυγω. Σημειωσε τον αριθμο, μου ανοιξε, ειπα καλημερα και εφυγα.

Τη Δευτερα στην επιστροφη, ειπα τα ιδια. Αυτη τη φορα η υπαλληλος το πηγε λιγο αλλιως:
    -"θα καταγραφει η παραβαση" μου λεει.
    -"Δεν ειναι παραβαση του ΚΟΚ της λεω κα σας ευχαριστω και καλημερα σας αλλα σηκωστε τη μπαρα να φυγω και παλι ευχαριστω."
    -"Ανοιχτη ειναι η μπαρα, περαστε" μου λεει.

Εδω εμεινα με την απορια γιατι κοιταζα την υπαλληλο και οχι τη μπαρα, οπότε δεν ξερω αν ηταν συνεχως ανοιχτη ή αν την ανοιξε εκεινη τη στιγμη. Επισης, δε σημειωσε τον αριθμο της μηχανης. Μπορει να το αφησε στις καμερες, δεν ξερω.

Δεν πληρωνουμε- ΔΕΝ υπογραφουμε.
    Και δεν ψαρωνουμε. Η αρνηση πληρωμης δεν Ειναι παραβιαση του κωδικα και οι μπατσοι βεβαιως κοιτανε χωρις να κανουν τιποτα.

Οι πολιτικοί στην Ελλάδα παρενοχλούν τον πολίτη. Αν εξαιρέσεις ελάχιστους, οι υπόλοιποι είναι ασήμαντες προσωπικότητες με σκανδαλώδη έλλειψη παιδείας. Είναι απλώς στοργικοί μπαμπάδες που νοιάζονται να κάνουν τα παιδιά τους υπουργούς και αρχηγούς. Μεγάλη μάστιγα.

Παλαιό μέλος
    ανεβοκατεβαινω συνεχεια πατρα - αθηνα (σχεδον καθε σκ) με μηχανη κ μεχρι τωρα τα πληρωνω τα διοδια . Εχω ξενερωσει πολυ ασχημα , πολλα τα λεφτα κ ο δρομος σκ@τ@ .

Ποσοι δεν πληρωνουν εδω μεσα κ τι κηρωσεις ειχαν ? Ποιες οι πιθανες συνεπειες ?

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Δεν εχω πληρώσει, εδώ και 2 χρόνια περίπου, στην Κορίνθου - Πατρών ! Μια φορά σταμάτησα και τους ανακοίνωσα οτι δεν σας πληρώνω ! Μου είπαν οτι θα κρατήσουν τα στοιχεία της μηχανής και οτι θα έχω πρόστιμο ...Τους απάντησα στα @@μου και οτι δεν δίνω δεκάρα τσακιστή ....
    Δεν σταμάτησα ποτέ ξανά ,πρόστιμο δεν εχω δει ....

(Τα στοιχεία μου δεν τους τα δίνω που να χτυπάνε τον κώλο τους κάτω ...αστυνομία δεν περιμένω , δεν έχουν το δικαίωμα να μου το ζητήσουν καν !!! )

ερωτηση

Δε σταματας ποτε ή σταματας αλλα δεν πληρωνεις?

Το δευτερο το ξερω πώς γινεται, το κανω κι εγω!

Αλλα πώς περνας χωρις να σταματας? Η μπάρα?
    Οι πολιτικοί στην Ελλάδα παρενοχλούν τον πολίτη. Αν εξαιρέσεις ελάχιστους, οι υπόλοιποι είναι ασήμαντες προσωπικότητες με σκανδαλώδη έλλειψη παιδείας. Είναι απλώς στοργικοί μπαμπάδες που νοιάζονται να κάνουν τα παιδιά τους υπουργούς και αρχηγούς. Μεγάλη μάστιγα.

Παλαιό μέλος
    kai sta 2 diodia pros patra den stamatas , i mono sta deutera pou einai o kwlodromos ?

thn mpara pws thn parakampths ? ta stoixeia s ta vriskoun ap thn pinakida ama 8eloun etc kialliws

Gia pes ... mprizose me kiallo na mhn stamataw oute k gw , poso mallon na plerwnw!!

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Η κλασσική μου διαδρομή ήταν Αθήνα -Αιτωλικό ! Τα πρώτα διόδια της Αθηνών-Κορίνθου τα πλήρωνα κανονικά ! Μετά πλήρωνα στην γέφυρα ξανά...Τα διόδια της Κορίνθου -Πατρών , όταν λειτουργούσαν οι μπάρες ,πέρναγα απο την τελευταία δεξιά που δεν λειτουργεί ή αν λειτουργεί χωράω άνετα ή μαζί με κάποιο αυτοκίνητο , ο κλασσικός τρόπος.... Το ίδιο και απο Αιτωλικό ,προς Αθήνα...

Βασικά ,βαριέμαι να εξηγώ στον/ην κάθε βλάκα ταμεία τα αυτονόητα ,για αυτό δεν σταματάω ...Αν δω οτι δεν με παίρνει να περάσω χωρίς να κινδυνεύσω εγώ ή κάποιος τρίτος ,θα σταματήσω και πιθανότατα θα βριστώ με τον ΄΄ άτυχο ΄΄ ταμεία....(αν δεν βγάλω άκρη με την απαράμιλλη ευγένεια που με διακρίνει ...λολ)

(τα στοιχεία μου δεν θα τα βρουν απο την πινακίδα , γιατί απλά δεν θα ψάξουν )

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DeadEye
    kai sta 2 diodia pros patra den stamatas , i mono sta deutera pou einai o kwlodromos ?

thn mpara pws thn parakampths ? ta stoixeia s ta vriskoun ap thn pinakida ama 8eloun etc kialliws

Gia pes ... mprizose me kiallo na mhn stamataw oute k gw , poso mallon na plerwnw!!
    Στο δεξί διάδρομο των διοδίον (στα πρώτα διόδια,για τα δεύτερα δεν ξέρω) δεν έχει καν μπάρα!!Κόβεις ταχύτητα και περνάς σαν Γκύριος!!!!

Νέο μέλος
    αυτό το είδατε;;;;

αφεριμ πασά μου

ινσαλλαχ πασα μου

δεν μου ρίχνεις καμιά βουρδουλιά γιατί βλέπω να πέφτει η απόδοσή μου? "asterix"

και για να μην κλαίμε
    και στην Ιαπωνία ετσι ειναι
    κάθε περιοχή και διόδια
    Πουτάνα Ιαπωνία σε φτάσαμε

Σελίδα 15 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 510111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ενημέρωση για την κατηγορία των CBF
    από makis206 στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2015, 09:10
  2. Η "άλλη" αλήθεια για την Γρίπη των Πουλερικών!!!
    από Kizoku στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2006, 18:35
  3. Ειστε σιγουροι για την πιεση των ελαστικων σας ??
    από gmakris στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2005, 13:46

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF