Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βοοοοοοοολτααααααα!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βοοοοοοοολτααααααα!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ειμαστε ολοι μοναδικοι
Σταύρο μέσα και εγώ κατά πάσα πιθανότητα, αλλά σίγουρος θα είμαι από Δευτέρα!Το μόνο θέμα είναι ότι max ταχύτητα θα έχω 50-60 km !![]()
![]()
Το μοτόρι είναι VESPA 50 cc![]()
![]()
![]()
![]()
Don't follow me I'm lost too
εγω εχω σε ευθεια 80 και σε κατηφορα 90-100 (αναλογα τον τυφωνα πισω μου)Αρχικά δημιουργήθηκε από integrale
Σταύρο μέσα και εγώ κατά πάσα πιθανότητα, αλλά σίγουρος θα είμαι από Δευτέρα!Το μόνο θέμα είναι ότι max ταχύτητα θα έχω 50-60 km !![]()
![]()
Το μοτόρι είναι VESPA 50 cc![]()
![]()
![]()
![]()
ολα οκ!
![]()
![]()
![]()
αγαμηθηται ρε...που θα βρω παπι???![]()
"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!
...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!
παρ'του πεθερου σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
αγαμηθηται ρε...που θα βρω παπι???![]()
![]()
:rotflmao:![]()
:rotflmao:
![]()
τρελαθηκες???![]()
δε δανιζει σε απιστους σαν κι εμενα!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!
...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
τρελαθηκες???![]()
δε δανιζει σε απιστους σαν κι εμενα!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κλεφτου το.![]()
mesa.kaisar vilmot 125cc(kineziki apomimisi cryptonX)![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
κλεφτου το.![]()
![]()
θα ερθεις για τσιλιες? :wacko:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
Μέσα με τα μπούνια.KYMCO Aktiv 110![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από FARMAKOPIOS
mesa.kaisar vilmot 125cc(kineziki apomimisi cryptonX)
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
![]()
θα ερθεις για τσιλιες? :wacko:
μεσα.![]()
αμα θες του ριχνω και ενα χερι ξυλο του βρωμογερου,ετσι για να σιωσουν λιγο τα κοκκαλα του.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μεσα.![]()
αμα θες του ριχνω και ενα χερι ξυλο του βρωμογερου,ετσι για να σιωσουν λιγο τα κοκκαλα του.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σσσσσσσσσσσσστ
σβησ'το προτου το δει...
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
μαγκες αν θελετε να δηλωσετε και δεν ξερετε ακομα σιγουρα πειτε μου να σας βαλω με ερωτηματικο και να δηλωσετε και το εργαλειο σας.
![]()
Βάλε ερωτιματικό Beta alp 4.0
![]()
![]()
![]()
Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν
done TeoΑρχικά δημιουργήθηκε από bikerted
Βάλε ερωτιματικό Beta alp 4.0
![]()
![]()
![]()
μακαρι να τα καταφερεις.
![]()
![]()
![]()