λες??? πλακα κανω εθνικη ενοουσα 140-150 επαρχιακο και τα μισα καλα ειναι παντως θα ειναι ωραια εκδρομη εχω πηξει κανω καθε μερα 10χλμ πηγενελα στη δουλεια με τις φοβερες ταχυτητες 20-50χλμ θα καει το μοτορι
λες??? πλακα κανω εθνικη ενοουσα 140-150 επαρχιακο και τα μισα καλα ειναι παντως θα ειναι ωραια εκδρομη εχω πηξει κανω καθε μερα 10χλμ πηγενελα στη δουλεια με τις φοβερες ταχυτητες 20-50χλμ θα καει το μοτορι
Λοιπον. Τα 140 - 150 ειναι μια καλη ταχυτητα για Αθηνων Λαμιας, Λαμιας λαρισας, απο Μετα τα Τεμπη ως Θεσσαλονικη και Αθηνων Κορινθου. Απο Κορινθο και μετα, Αν μεινουμε στην εθνικη, μιλαμε για 120 αν θελουμε να ειμαστε ρεαλιστες.
οι παλιες εθνικες τελος, που ειναι και η διαδρομη μας, ειναι των 80 - 100 χιλιομετρων
Φυσικα μπορεις να πας και με 200 ο δρομος ομως φτιαχτηκε (κατα την γνωμη μου) για τα χιλιομετρα που γραφω.
Στους ορεινους δρομους τωρα, συνηθως ειναι φτιαγμενοι για 30 - 40, μπορεις ανετα (οντας μεσα στο οριο, ) να πηγαινεις με 50 - 60.
Εκτος απο μερικα πολυ κλειστα κοματια που η βγαζεις γονατο, η κοβεις.
Αν υπαρχουν ενστασεις διορθωστε με.
δεν αντιλεγω φαινεσαι πιο ψαγμενος οσο αφορα τους δρομους παντως ο καιρος μας τα χαλασε λιγο τωρα ελπιζω αυριο να μην βρεχει
ΚΙ εχτες το βραδυ καρεκλες εριχνε και σημερα ηταν χαρα Θεου
Ομως σε καθε περιπτωση στο ραντεβου μου θα ειμαι. Κι αφου θα φτασω μεχρι τα διοδια και δω ποσοι ειμαστε, (ειδικα αν την εχω φαει την βροχη), θα αποφασισω μαζι με τους αλλους τι θα κανουμε.
Ωραία βόλτα παίδες. Χάρηκα για την γνωριμία.
Παναγιώτη σου οφείλω μία συγνώμη για την επιστροφή στην εθνική, αλλά είχαμε κάποιες ανησυχίες. :wacko:
Υ.Γ: Είμαι κομμάτια και τα αυτιά μου βουήζουν. Πότε θα σταματήσει γιατρέ ? :rotflmao:
Ωραία ήταν! Παιδιά χάρηκα για τη γνωριμία...
![]()
![]()
Ρε Νικόλα δεν παίζεσαι. Γύρισες απο την σημερινή για να πας στην αυριανή στο καπάκι ...
![]()
Εγώ ήμουν βέβαιος ότι ο Νίκος είχε ήδη φτάσει Αθήνα και εκεί που πηγαίναμε τουριστικά, ξαφνικά.... μας πέρασε!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από matsamitsou
Ωραία βόλτα παίδες. Χάρηκα για την γνωριμία.
Παναγιώτη σου οφείλω μία συγνώμη για την επιστροφή στην εθνική, αλλά είχαμε κάποιες ανησυχίες. :wacko:
Υ.Γ: Είμαι κομμάτια και τα αυτιά μου βουήζουν. Πότε θα σταματήσει γιατρέ ? :rotflmao:
Για να σου περάσουν τα αυτιά, πρέπει να έρθεις και στην σημερινή βόλτα.![]()
![]()
![]()
I've always thought
that I would love to live by the sea
To travel the world alone
and live my life more simply
I have no idea what's happened to that dream
Cos there's really nothing left here to stop me
Ειναι η αρχη της ομοιποπαθητικης.
Αν εκανες σημερα 350χλμ και κουραστηκες, με αποτελεσμα να διαμαρτυρηθει το σψμα σου.
Κανε αλλα τοσα αυριο για να συνελθεις.![]()
Θα ξανακανουμε βολτιτσα ελπιζω οταν γυρισω απο Ιταλια.
Καλα χιλιομετρα μεχρι να τα ξαναπουμε μαγκες. Περασα υπεροχα. Κι ας επαιρνα κανα υπνακο στον καφε:smilea:
τελεια ηταν παιδια φοβερη διαδρομη ειχαμε χημεια τελικα αντε στις επομενες βολτες
![]()
Αυτη την στιγμη, προσπαθω να κατεβασω τις φωτω στον υπολογιστη. Θα τα πουμε οταν καταφερω να τις ανεβασω στο forum
Ναι ειναι γεγονος. ενημερωσα την εικονοθηκη.
Οι φωτογραφιες απο Πορο και πεδιαδα Φενεου, εχουν προστεθει στην gallery
http://kokomilko.net/smf/index.php?action=gallery
μπορει αυριο να ανεβασω και κανενα βιντεακι.
τα λεμε οταν γυρισω απο Ιταλια
Καλες και ορθιες βολτες μαγκες μεχρι να γυρισω
pio Poro;; limni feneou den pigate?Αρχικά δημιουργήθηκε από kokomilko
Ναι ειναι γεγονος. ενημερωσα την εικονοθηκη.
Οι φωτογραφιες απο Πορο και πεδιαδα Φενεου, εχουν προστεθει στην gallery
http://kokomilko.net/smf/index.php?action=gallery
μπορει αυριο να ανεβασω και κανενα βιντεακι.
τα λεμε οταν γυρισω απο Ιταλια
Καλες και ορθιες βολτες μαγκες μεχρι να γυρισω![]()
Εκρεμουσε απο την περασμενη βδομαδα, το να ανεβασω τις φωτω απο μια βολτα που πηγαμε στον πορο, Εγω, ο ταξιδευτης, o panagiotispapa, κι ο vaggelis.
τις ανεβασα επιτελους κι αυτες.
Τωρα εκρεμουν μονο τα video, και το υλικο απο την πιτα της africa που κοπηκε την Κυριακη στην Υπατη.
Ελπιζω να καταφερω να σηκωσω το υλικο αυριο