Σελίδα 22 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 1217181920212223 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 344

Θέμα: Versys Vs Vstrom

Πέφτουλας
    Εγω προτου παρω το μπρικι που εχω τωρα,ειχα ξεκινησει για ενα απο τα 2.Η Σουζουκι μου επαιρνε το παλιο μου και ειχα και δωρα,απ'ολα...Εμενα ομως μου αρεσε το Versys...Ελα ομως που ο κυριος στη Μιχαλακοπουλου,αρχικα δεν το επαιρνε και μετα για να μη φανει η αρνηση του, μου εβγαλε το δικο μου με κομμενο πλαισιο...Το μηχανακι τελικα πουληθηκε σε αντιπροσωπεια σε λογικη τιμη.Το ζητημα ειναι οτι εγω πηγαινα για το Versys οταν ειχε πρωτοβγει και αντι ο καλος κυριος να καταλαβει οτι ηταν συμφερον του να μου πουλησει εστω και με ανταλλαγη(σε μια εποχη που αγωνιζοταν να εδραιωθει στην αγορα το μοντελο)αυτος δεν εκανε κανενα σκοντο.
    Ετσι τελικα κατεληξα με ενα ασφαλτινο μοντελο,παροτι γουσταρα ενα μηχανακι που θεωρω νεωτεριστικο και τοσο ασχημο που το ερωτευεσαι...(και μεταξυ μας δε με ενεπνευσε ποτε για νεροφαγωματα και κροκαλες)

Νέο μέλος

Thumbs up

απλα περνας απο ενα βατο χωματοδρομο ανετα πιο ευκολα απο bmw 1200 η varadero που ειναι πιο χωματινα υποτιθεται τωρα σε ασχημο χωματοδρομο πηγαινεις με 10 αγχομενος αλλα και παλι περνας πας παντου δηλαδη με λιγη προσοχη αυτο δεν ειναι on-off για το v storm δεν ξερω δεν το εχω οδηγησει σε χωμα αλλα εχει μικροτερη αποσταση απο το εδαφος και καθονται πιο πολη η αναρτησεις του οταν καθεσαι πανω οποτε χαμηλωνη κιαλλο

Νέο μέλος

Cool ΧΩΜΑ?

Που έχει χώμα ορές παιδιά....;;;!!!

Και καλά εγώ που είμαι σε νησί.....
    Εσείς οι Αθήναιανς που το είδατε το χώμα;

Οι μηχανές μου από τω καιρώ εκείνω έως σήμερα ήτο:

81 ~ 83 : Benelli 50
    83 ~ 90 : RD 200
    90 ~ 97 : SRX4
    97 ~ 00 : CB 400 SF
    00 ~ 01 : XT 600
    01 ~ 05 : CB 600 Hornet
    05 ~ 08 : KLE 500
    08 ~ .... : Versys
    και από 95 ~ ..... Ζ50

Και τα εννιά αστέρια .... καλύτερο στο χώμα το KLE με διαφορά
    Καλύτερο σε άσφαλτο το Versys με διαφορά ακόμα και απ' το Hornet...
    THORNET

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    με το συμπαθειο.... αλλα .... Το VERSYS δεν ειναι λιγο..."μικροκαμωμενο"?
    οπως και τα καινουρια Pegaso.... ή μου φαινεται εμενα.....

εχω την εντυπωση οτι αν ανεβω θα το "κρυψω" το μηχανακι...
    ενω το Vstrom ειναι ολιγον τι πιο ...."αλογακι"
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος
    ενα σοβαρό θέμα αισθητικής θιγει ο συνφορουμιτης SVX
    αν τα κυβικα΄του αναβάτη ειναι πολλά τοτε το μεγάλο στρωμ τα καμουφλαρει

είμαι ένας αναποφάσιστος επι του παροντος αλλά επειδή είχα στρωμ (χωρις κανενα παραπονο ή παρατραγουδο) θεωρώ ότι ΔΕΝ πρέπει να ξαναπάρω

An kai για λόγους πρακτικότητας είναι πολύ καλό..... τώρα κοιτάω versys mana bandit f800gs αλλα πιο πολύ μου αρεσει η αντιπρακτική breva

Re: ΧΩΜΑ?

Για όσους είναι παθιασμένοι με το Versys & με τις επιδόσεις σε δρόμους σαν την Αττική οδό, σας προτρέπω να δείτε ένα σχετικό video: http://www.youtube.com/watch?v=QpJFxJV2zTw

Παλαιό μέλος
    Τι ασφάλεια ζωής έχει ο φίλος στην αττική οδό???

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    αν σκεφτουμε λογικα...το VERSYS ηρθε να αλλαξει τα θρυλικα KLE .....που και τοτε στην εποχη τους φαινοντουσαν...διαστημικου σχεδιασμου...!!! αρα υποθετω και τα ριζοσπαστικα στοιχεια του Versys θα τα συνηθησουμε αργα η γρηγορα... (αλλαζει το Versys το 2009?γιατι το Vstrom μονο χρωμα και αυτοκολλητα μπορεσαν να ανανεωσουν... )

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ...ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ Versys - Vstrom - Gs F650!

http://www.youtube.com/watch?v=dreoYlnlVQw
    Accipere quam facere praestat injuriam

Re: Re: ΧΩΜΑ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas_versys
    Για όσους είναι παθιασμένοι με το Versys & με τις επιδόσεις σε δρόμους σαν την Αττική οδό, σας προτρέπω να δείτε ένα σχετικό video: http://www.youtube.com/watch?v=QpJFxJV2zTw
    Να το πώ, να μην το πω....

..για πες

Αν εσύ έβγαλες συμπέρασμα για τις επιδόσεις και το στήσιμο της μηχανής από αυτό το βίντεο τότε πάω πάσο.
    Εγώ είδα έναν ανόητο που κινείται απλά γρήγορα ανάμεσα από ιχ στην Α.Ο. σε ώρα αιχμής.
    Δεν είναι ανάγκη να διαφημίζουμε την καγκουριά. Μπορούμε και μόνοι μας....

Καμία διάθεση αντιπαράθεσης.
    Ευχαριστώ

μια ερωτησουλα.. για τα φρενα του versys.. εχω διαβασει αλλου οτι ειναι πολυ αδυναμα για το μηχανακι αυτο......., και αλλου οτι ειναι κορυφαια και μαλιστα ελαφρως καλυτερα του strom... (..συγκεκριμενα για αλλη μια φορα το μοτοτριτι γραφει οτι οσο ανεβαινουν τα χλμ τοσο δεν ικανοποιουν και ειδικα κοντα στις τελικες.. ενω το 0-300 γραφει οτι ειναι πολυ καλα σε ολες τις συνθηκες.. το ιδιο λενε οι περισσοτεροι χρηστες καθως και οι δημοσιογραφοι ειδικου τυπου των παρακατω βιντεο...

μπορει να μου πει καποιος που εχει οδηγησει τη μηχανη τι παιζει..??

2. διαβασα για τρεμουλιασμα στα μαρσπιε.. αλλα οχι απο ολους τους ιδιοκτητες.. μηπως ειναι κατι που φευγει με το στρωσιμο η το παιρνεις "προικα" μαζι με το versys??

3.επισης το μοτοτριτι γραφει για τις αναρτησεις αρνητικα σχολια... τι γνωμη εχετε?

ευχαριστω εκ των πρωτερων για το χρονο σας θα εκτιμουσα οποιοδηποτε βοηθεια..

καλα χλμ σε ολους

http://www.youtube.com/watch?v=dreoYlnlVQw

http://www.youtube.com/watch?v=p4ziXisHodU

Υ.Γ. ..για την ιστορια.. το πρωτο βιντεο ειναι ενα συγκριτικο απο το MCN του versys με το v- strom και βγαζει πρωτο το versys λογω του πιο fun χαρακτηρα του... ολα αυτα ομως στους δρομους του εξωτερικου...

....τωρα που τα οδηγησα και τα 2 διαπιστωσα οτι ειναι τελειως διαφορετικα!! μου αρεσουν και τα 2 για διαφορετικους λογους και δεν μπορω να παρω αποφαση :? το βασανιζω 3 μηνες με το ψαξιμο και δεν καταληγω..

το VERSYS ειναι παναλαφρο και σε καμια περιπτωση δεν ενιωσα οτι ειχα 200 κιλα απο κατω μου. ωραια, ελαφρως επιθετικη θεση οδηγησης ,ειναι πολυ φιλικο και το μαθαινεις πολυ γρηγορα..
    εχει ρυθμιζομενες αναρτησεις κατι που νομιζω δεν εχει το v strom (ε?)
    δεν μου αρεσε η αισθηση του πισω φρενου χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ειναι ασφαλες...

ααα ναι και αυτο που ειπα παραπανω... ηχος χαλιααα...

V-strom θεση-λες και εισαι σε χαρλει πιο χαλαρη απο του versys και πιο ξεκουραστη μαλλον σε μεγαλα ταξιδια (..αυτη την εντυπωση μου εδωσε και ειδικα η θεση συνεπιβατη ειναι πιο ανετη απο του versys..)
    η αναρτησεις μου φανηκαν πιο μαλακες απο του vesrsys και επισης εχω την εντυπωση πως το ολο συνολο αποσβενε καλυτερα τις λακουβιτσες και τα σαμαρακια.. ομως σου αφηνε μια αισθηση νωχελικοτητας αντiθετα με το versys που σε ενεπνεε για πιο σπορ οδηγηση.... παντως για το βαρος και τον ογκο του στριβει και κυριως γερνει πολυ ευκολα σε μετριες στροφες..
    τα φρενα ειχαν καλυτερη αισθηση και κυριως το πισω αλλα αν ειναι να μπλοκαρει με το παραμικρο αυτο μπορει να γυρισει σε μειονεκτημα
    ο ηχος μπασος και ταξιδιαρικος με κερδισε αμεσως!!

το μεγαλυτερο μειονεκτημα του ειναι το βαρος και ο ογκος που γινονται αισθητα... με τα καλα του στην ευθεια και τα κακα του στις επιτοπιες μανουβρες -στην πολη...

δεν μπορει να το χωρεσει το μυαλο μου οτι και οι 2 μηχανες ζυγιζουν σχεδον το ιδιο.... μηπως κρυβει κιλακια η suzuki??

Ζοχαδιασμέλος Το avatar του/της VGER
    Πάντως εμένα έχοντας περάσει τα χέρια μου ΚΑΙ από τα 2, θα σου έλεγα ΤΙ ΘΕΣ από τη μηχανή:
    α) Αν θες ένα πολυμηχάνημα το οποίο θα το χρησιμοποιείς πιο πολύ στην πόλη από τα ταξίδια, τότε Versys,
    β) Αν είσαι ταξιδιάρης τύπος, τότε V-strom.

Να επισημάνω τα εξής:
    α) Η θέση οδήγησης του Versys μου φάνηκε λίγο περίεργη και ασυνήθιστη στην αρχή, τώρα πλέον απορώ πώς βολευόμουνα τόσα χρόνια σε άλλα μηχανάκια, και
    β) Το πίσω φρένο είναι καθαρά θέμα συνήθειας. Αν το μάθεις το μηχανάκι, τότε δε θα χεις κανένα πρόβλημα.
    γ) Πάνω απ' όλα η μεγιστοτεράστια διαφορά μεταξύ των 2 είναι η αίσθηση των κιλών, όπως προείπες. Το Versys σε κάθε περίπτωση το νιώθεις πιο παιχνίδι από το V-strom, το οποίο θέλει περισσότερο χρόνο για να το συνηθίσεις, αλλά παρ' όλα αυτά πάντα θα έχεις την αίσθηση ότι αυτό που καβαλάς όπως είπες..."μήπως κρύβει κιλάκια";;;

Ζοχαδιασμέλος Το avatar του/της VGER

Σελίδα 22 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 1217181920212223 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. cbf-600 abs Vs Vstrom-650 ABS
    από p_sapelas στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2010, 16:32
  2. Ktm 660 vs Vstrom 650, Σημειώσατε 1 !!!
    από ktm640lc4 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2010, 04:20
  3. Bandit vs faser vs vstrom vs cbf
    από kkobits στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2008, 20:29
  4. Versys vs V'Strom
    από veagle στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2008, 22:17
  5. Bmw Gs1100 Vs Vstrom 6,5
    από φατα μουτρα στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2006, 15:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ