Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: μηχανη μεχρι 37 hp

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    katana750 ayto soy to λεω γιατι το θεμα το εχω ψαξει πολυ και το εχω συζητησει/εξηγησει πολλες φορες μεσα στο φορουμ και σε αλλους...

και προφανως για να λες οτι πρεπει να ισχυουν και τα 2 δεν εισαι δικηγορος και δεν εχεις ασχολυθει κατα συνεπεια με τετοιες υποθεσεις

για να καλυπτεται μια μηχανη δεν πρεπει να ισχυουν και οι δυο προυποθεσεις, αλλα 1 απο τις δυο...

http://www.moto.gr/forums/showthread...ight=gixxerpap

διαβασε εδω και θα βγαλεις ακρη...

ωπα φιλε απλη παρανοηση

οταν εγραψες
    ..............που το διαβασες αυτο ...................

νομιζα οτι αναφερωσουν στα
    α. ειναι ισχυος μέχρι 25 kw
    β. εχει αναλογία ισχύος ανα βάρος 0,16 kw ανα κιλό

δηλαδη εχει που αναφερθηκα στα kw στα kw/kgr

αλλα τωρα που το ξαναδιαβασα καταλαβαινω οτι προφανως η αμφισβητηση ειναι στο

και πρεπει να ισχυουν ταυτοχρονα ΚΑΙ ΟΙ 2 ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

ναι φιλε μου εχεις δικιο αλλα εκανα τυπογραφικο λαθος λογω ταχυτητας
    το σωστο ειναι
    και ΔΕΝ πρεπει να ισχυουν ταυτοχρονα ΚΑΙ ΟΙ 2 ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

παρελειψα το ΔΕΝ

οποτε μετα απο αυτη την διευκρινηση πιστευω οτι λεμε το ιδιο πραγμα

οσον αφορα το επαγγελμα μου ειναι σχετικο με το αντικειμενο και ειμαι απο αυτους που ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ και ΣΕΒΟΝΤΑΙ τον πολιτη και ΟΧΙ απο τους καρεκλοκενταυρους που τους αλλάζουν την πιστη στην ταλαιπωρια

και οσοι με γνωριζουν υποστηριζουν οτι τα ψαχνω πολυ τα πραγματα

ελα και παλι φιλοι

ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ISDE ΛΕΜΕ Το avatar του/της nantin

Re: μηχανη μεχρι 37 hp

Αρχικά δημιουργήθηκε από gretsch
    γεια χαρα περασα λοιπον τις εξετασεις μου σε λιγες μερες θα γινω κατοχος του Α-1 που οπως μου ειπαν πλεον καλυπτει μεχρι 37hp.
    εχω καποια μοντελα στο μυαλο μου και καποιες σκεψεις στο μυαλο μου...

ybr125-οχι ενα απλο 125 που μεταχειρισμενο το βρισκεις σε ΠΑΡΑ πολυ καλη τιμη
    varadero125-πολυ ομορφο με μπρος-πισω δισκοφρενα και υδροψυκτο αλλα δεν παει μια...
    cbf250-ομορφο αλλα με ταμπουρο πισω και σχετικα χαμηλο(για κινηση μεσα στην πολη)
    anhelo250-δεν το πολυβρισκεις μεταχειρισμενο αλλα πολυ ασχημο

το θελω ποιο πολυ για μεσα στην πολη αλλα να με βγαζει και μεχρι την ραφηνα χωρις να μου βγαζει την πιστη.
    θα ηθελα να αποφυγω croosακια γιατι με το μαλλι που εχω θα θυμιζω τον γαρδελη σε ταινια των 80'ς

γενικοτερα γουσταρω on-off και naked μηχανες.θα ειναι το πρωτο μου μηχανακι και θα ηθελα να αποφυγω καποια ''σκοτωστρα''.

so...
    honda dominator 250 on off an thes soy stelno foto einai se polu kalh katastash 1700 euro
    DOMINATOR 250 ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΤΕ ΜΕ ΧR 250 Η ΤΤ-R 250

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Γιατί σε χαλάει να έχει πίσω ταμπούρο; Μέχρι 34 άλογα και μη σου πω μέχρι 50 μια χαρά σταματάνε με ταμπούρο πίσω.
    Όσον αφορά το κεφάλι σου χειρότερο απ' του Γαρδέλη θα είναι κάθε φορά που θα βγάζεις το κράνος και όχι κάθε φορά που θα ξεκαβαλάς το κροσάκι.

Όλα τα πιτσιρίκια νομίζετε οτι είναι παρακατιανό αν πίσω δεν έχει ΔΦ ένα μηχανάκι και δεν κοιτάτε να κάνετε τη χρηστικότητα της κατηγορίας για εσάς αλλά λέτε ον οφ μαγκιά στριτ αλανιά κλπ κι αυτό δε θα ήταν κακό από μόνο του αλλά συνδυαστικά με το αγαπημένο σας αξεσουάρ που είναι το ΝΑ ΜΗΝ φοράτε κράνος είναι πολύ κακό.
    Καλά χιλιόμετρα,,,
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

ΤρεΛαμέΛος Το avatar του/της nihristo
    επειδή και εγώ είχα τον ίδιο προβληματισμό με εσένα να σου πω πως η επιλογή μου ήταν το kawasaki kle 250 και δεν το έχω μετανιώσει στιγμή. Ήμουν προσεκτικός με τα service και το μηχανάκι δεν έβγαλε κανένα πρόβλημα. Αν το σκέφτεσαι και είσαι θεσσαλονίκη πέρνα να το δεις γιατί σκέφτομαι να το δώσω. Τίμιο αμα το βρεις σε καλή κατάσταση. Εγώ έψαχνα καιρό.
    πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...

Νέο μέλος
    τελικα παιδια εγω παιδια διαλεξα ενα cbf250 και ειμαι πολυ ευχαριστημένος
    thanks οσους βοήθησαν.

paidia me to 25kw den odigas to XT500 EGW EFAGA DIKASTIRIO...MHN LEME PRAGMATA POU DEN ISXUOUN...
    yamaha xt gia trela!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ