ΠΑΡΩΝ ΚΙ ΑΞΟΥΡΙΣΤΟΣ.......![]()
![]()
Επέστρεψα κι εγώ.....![]()
![]()
![]()
Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν
Παραδεχτειτε το παιδες.
Δεν πατε στις βολτες απλα για την οδηγηση!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Παραδεχτειτε το παιδες.
Δεν πατε στις βολτες απλα για την οδηγηση!![]()
![]()
![]()
![]()
κουφαλες....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπράβο μάγκες πάντα τέτοια
άντε να στρώσω και εγώ το Hornet
ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΦΩΤΟ!
:a13:![]()
![]()
Πάντα τέτοια!!!![]()
![]()
![]()
Αλλά tai και σε.......κάρβουνο![]()
:hypnotize
![]()
Don't follow me I'm lost too
Και τα καθιερωμένα "Χρήσιμα Συμπεράσματα" (ΤΜ), τηλεγραφικά αυτή τη φορά και όπως πάντα σε τυχαία σειρά:
- Η διαδρομή Κερασιά, Δρυμώνας, Καλαμούδι, Δαμιά, Παλαιοχώρι, Μαρούλι, Κοκκινομηλιά, Κρυονερίτης, Μηλιές, Ιστιαία, έχει πολύ ψωμί. ΣΤΟΠ.
- Η βροχή προσθέτει ομορφιά και αγριάδα στην παραπάνω διαδρομή. ΣΤΟΠ.
- Όταν ο δρόμος τελειώνει στην αμμουδιά, στην μέση του πουθενά, βρίσκεσαι στο σωστό σημείο. ΣΤΟΠ.
- Όταν οι φραγκόκοτες τσιμπολογάν τα κράνη, θα βρέξει. ΣΤΟΠ.
- Οι οπλαρχηγοί καταφθάνουν στον Αλεξίου κατά τις 11:00. ΣΤΟΠ.
- Ο Tai βγαίνει και σε κάρβουνα. ΣΤΟΠ.
- Οι κατσαρίδες τρώγονται. ΣΤΟΠ.
- Μερικές φορές το να προτιμήσεις το πλοίο, σου επιτρέπει να διαπιστώσεις την τελική ταχύτητα της μοτοσυκλέτας σου. ΣΤΟΠ.
- Οι αγρότες είναι φίλοι μας. ΣΤΟΠ.
- Ο Κρούκης έχασε την ευκαιρία να γυρίσει το mad-max με δώδεκα ρέμαλους μηχανόβιους στην εγκαταλελειμμένη εθνική Αθηνών Λαμίας. ΣΤΟΠ.
- Οι αυτο-διοικούμενες, αυτο-οργανωμένες, αυτο-κατευθυνόμενες ομάδες, τελικά βρίσκουν τον δρόμο τους. ΣΤΟΠ.
- Αν το πρωί, ενώ περιμένεις την παρέα να καταφθάσει, το πάρκινγκ γεμίσει με Άφρικες, Βαράντερα, και FJR να ξέρεις ότι το 'χει η μοίρα σου να πάρεις καράβι. ΣΤΟΠ.
Άντε και στην επόμενη!
![]()
Μου περασε φευγαλεα απο το μυαλο.......Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
- Ο Κρούκης έχασε την ευκαιρία να γυρίσει το mad-max με δώδεκα ρέμαλους μηχανόβιους στην εγκαταλελειμμένη εθνική Αθηνών Λαμίας. ΣΤΟΠ.
![]()
Ερχεται η ανοιξη...ετοιμαστειτε![]()