Ασε που εχει Honda…
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: [/B][/QUOTE] ΚΑΙ ΤΙ HONDA TOY '98.ΔEN MΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΚ ΛΕΜΕ.ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ MODENAS ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΙΛΗ
:rotflmao:
![]()
Ασε που εχει Honda…
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: [/B][/QUOTE] ΚΑΙ ΤΙ HONDA TOY '98.ΔEN MΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΚ ΛΕΜΕ.ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ MODENAS ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΙΛΗ
:rotflmao:
![]()
ΤΕΣΠΑ...ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ![]()
Πιστευω οτι σε οποιονδηποτε εδω μεσα κακοχαρακτηριζανε το μηχανακι του το ιδιο θα το επαιρνε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-BADBOY'STOY
.ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟ....ΧΡΕΠΙ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ...ΟΚ...ΜΕΣΑ. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΜ...
Τελικος εγω δεν ειπα τιποτα για κανεναν κ με πηρε η μπαλα.Ας λειξει το θεμα εδω κ ας προσεχεις τα λογια σου σε παρακαλω.
Φιλικα Γιαννης.
I am not driving fast
I am just flying low!
GL1500 '89 Streetfighter TURBO
Suzuki GSXR 1100 '92 Customized
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από jdoohan
[B]Αφου εισαι αρκετα εξυπνος να καταλαβεις οτι το Ζ σου ειναι λαθος μηχανη για να ανταγωνιστη κανε μας την χαρη κα παρε το π...ο.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΕΣΥ Η' Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΗΝΙΣΕΣΑΝ ΣΕ ΠΗΡΕ Η ΜΠΑΛΛΑ ΣΕ ΠΗΡΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ.ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ .ΞΑΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΛΗΞΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ .ΦΙΛΙΚΑ ...ΓΙΩΡΓΟΣ
Πιστευα οτι με αυτη την απαντηση θα γινομουνα κατανοητος.Λαθος μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από jdoohan
Επειδη το παλικαρι δεν εχει υπολογιστη απανταει μεσω εμενα.. :rotflmao:
Ειλικρινα Φιλικα Γιαννης.
I am not driving fast
I am just flying low!
GL1500 '89 Streetfighter TURBO
Suzuki GSXR 1100 '92 Customized