Μου φαίνεται ή έχει γίνει πιο δύσκολη η οδήγηση εντός πόλης;
Σήμερα μετά απο πάρα πολύ καιρό ο δρόμος μου με έφερε στο κέντρο της πόλης. Για την ακρίβεια στην παλιά πλατεία Ομονοίας , διανύοντας πρώτα την Λ. Αλεξάνδρας και μετά το υπόλοιπο της Πατησσίων (28ης Οκτωβρίου). Αυτό που παρατήρησα είναι πως ένιωθα πάρα πολύ άβολα και γενικά οι αισθήσεις μου ξαφνικά ήταν σε υπερδιέγερση. Μάλιστα όταν χρειάστηκε να διασχίσω τον παράλληλο πάνω απο την Λένορμαν (πορεία προς Περιστέρι) τότε είχα την εντύπωση πως μετά απο κάθε πέρασμα απο στενό , κάποιος θα πεταχτεί σαν "πισινό αέριο" και θα φροντίσει να κάνουμε στενές επαφές τρίτου τύπου. Ξαναένιωσα και πάλι καλά, μόλις βγήκα στον Κηφισσό και πήρα την άνοδο για να πάω σπίτι μου.
Είναι η ιδέα μου ρε παιδιά, ή πραγματικά έχει αλλάξει τόσο η κίνηση στην πόλη;
Σίγουρα το οτι κινούμαι σε δρόμους που η κίνηση δεν επηρρεάζεται και τόσο πολύ απο το "κόψιμο" άλλων Ι.Χ. απο στενά (βλ. Κηφησίας, και Α.Ο. - Ε.Ο.) αλλά και το ερημικό της περιοχής του σπιτιού μου, με έχει κάνει να είμαι πιο χαλαρός σε κάποιες αντιδράσεις μου και να μην είμαι συνεχώς στην τσίτα πάνω στην μηχανή. Αλλά ρε παιδιά... αυτή την αίσθηση την γνωρίζω και τότε που ήμουν διακοπές και μετά γυρνούσα πίσω... τώρα μου κάνει πολύ διαφορετικά.
Ακόμα και το πρωί πηγαίνοντας προς την δουλειά , έχω την αίσθηση οτι πραγματικά έχουν γίνει απρόβλεπτοι. Κινούνται μηχανές και αυτοκίνητα λές και εχουν καταναλώσει νταμιτζάνες ρακές ενώ συνάμα έχοντας μυωπία δεν φοράνε γυαλιά. Είναι πραγματικά η ιδέα μου ή το έχετε διαπιστώσει και οι ίδιοι ρε παιδιά;
Gandalf