Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: καταλληλοτητα μηχανης

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Re: καταλληλοτητα μηχανης

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    πιο παλια θυμαμαι ειχε γινει μια συζητηση αλλα δεν την βρισκω...ποια μηχανη πιστευετε πως ειναι ιδανικη για να κανει καποιος ταξιδι που θα περιεχει και ανωμαλο δρομο?καποιο κτμ η μπεμβε?καποιο αφρικα ισως?

εγω αν ημουν στην θεση σου θα εψαχνα μηχανακια που εχουν τρεξει DAKAR....

απο κει και περα ολα καλα που ακουστηκαν ...αλλα καλυτερα τα AFRICA

τα παλια TENERE 660 και 750

και κανα XR Baja style
    Accipere quam facere praestat injuriam

ευχαριστω φιλε
    το 2 δε δουλευει!
    Ουπς !!

(Έχω να το δω καιρό)
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Ο φίλος μας ο Mike ξέχασε να αναφέρει το ΧΤ660R

Νομίζω ότι έγραψα... yamaha xt.... το οποίο περιλαμβάνει όλες ή σχεδόν όλες τις γενιές xt.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Νομίζω ότι έγραψα... yamaha xt.... το οποίο περιλαμβάνει όλες ή σχεδόν όλες τις γενιές xt.

Έγινε Μάικ !
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

ευχαριστω πολυ φιλε...εχω δει και το σαητ που προτεινεις βεβαια και καταλαβαινω ακριβως γιατι η μηχανη πρεπει να ειναι απλη...οτι δεν υπαρχει δε χαλαει και ο,τι μπορεις να φτιαξεις μονος σου σε παει παραπερα!να σου πω την αληθεια μου,το Bmw650gs μου γυαλιζει πολυ για το ταξιδι...ισως περισσοτερο και απο το 990...
    Λοιπον,σκεφτομαι και εχω αρχισει να οργανωνω ενα ταξιδι στην νοτια αμερικη....και μιλαω απο Μεξικο,Γουατεμαλα,Κολομβια,Βολιβια,Βενεζουελα,Αργεντ νη,Περου,Χιλη...Δλδ αρχιζω απο Τεξας και κατεβαινω παταγονια...3-4 μηνες περιπου...τα θεματα πολλα βεβαια αλλα με θεληση ολα ξεπερνιουνται...πιστευω πως η αγορα μιας μεταχειρισμενης μηχανης στις Ηπα θα ειναι η καλυτερη επιλογη καθως τα μεταφορικα απο ευρωπη ειναι απαγορευτικα ψηλα...υπαρχει εμπειρια απο νοτια αμερικη αλλα απο πεζοπορια,οχι μηχανη...

Ωραία πράγματα!!!
    Εύχομαι να καταφέρεις να τα κάνεις πράξη.
    Νομίζω σκέφτεσαι σωστά, αλλά θα πρέπει να ελέγξεις πολύ καλά τη μεταχειρισμένη που θα βρεις προς αγορά. Επίσης θα πρέπει εκεί να κάνει τις όποιες μοντίφες (ανάρτηση, βαλίτσες, κ.α).
    Τώρα όσον αφορά το BMW. Νομίζω ότι είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή.
    Έχω στη κατοχή μου είναι 650GS και επικροτώ την επιλογή σου 100%. Αυτή τη στιγμή που συζητάμε πολλές τέτοιες μοτοσυκλέτες κάνουν το γύρω του κόσμου και άλλες τον έχουν κάνει πάνω από 1 φορά....
    Επίσης, μπορείς να τη μετατρέψεις όπως ακριβώς θέλεις με πάρα πολλά aftermarket... και μη ξεχνάμε ότι έχει τρέξει και dakar που λέει κάποιος...

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Ωραία πράγματα!!!
    Εύχομαι να καταφέρεις να τα κάνεις πράξη.
    Νομίζω σκέφτεσαι σωστά, αλλά θα πρέπει να ελέγξεις πολύ καλά τη μεταχειρισμένη που θα βρεις προς αγορά. Επίσης θα πρέπει εκεί να κάνει τις όποιες μοντίφες (ανάρτηση, βαλίτσες, κ.α).
    Τώρα όσον αφορά το BMW. Νομίζω ότι είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή.
    Έχω στη κατοχή μου είναι 650GS και επικροτώ την επιλογή σου 100%. Αυτή τη στιγμή που συζητάμε πολλές τέτοιες μοτοσυκλέτες κάνουν το γύρω του κόσμου και άλλες τον έχουν κάνει πάνω από 1 φορά....
    Επίσης, μπορείς να τη μετατρέψεις όπως ακριβώς θέλεις με πάρα πολλά aftermarket... και μη ξεχνάμε ότι έχει τρέξει και dakar που λέει κάποιος...

σιγουρα πρεπει να γινουνε αρκετες μετατροπες ακομα και στο ντεποζιτο...βενζινη στις ανδεις δε βρισκεις ευκολα βλεπεις...πιστευω πως θα βοηθησει παρα πολυ το γεγονος πως εχω συγγενεις στην αμερικη και διατιθεντε να με φιλοξενησουν οποτε θα εχω χρονο να ψαξω καλα το τι θα γινει με την μηχανη και μετα να ξεκινησω...αλλο ενα γεγονος που μου αρεσει με την γερμανιδα ειναι το χαμηλο κοστος αγορας και στις Ηπα,ακομα χαμηλοτερο...γενικα εχω δει πως κεντρικη και νοτια αμερικη κανουν ταξιδια ειτε καθαρα στις πολεις,ειτε απο τα βουνα...ενδιαμεσα ταξιδια λιγα εχω δει ως τωρα...ιδωμεν!
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Εδώ έχει σχεδόν τα πάντα

http://www.f650.com/

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Εδώ έχει σχεδόν τα πάντα

http://www.f650.com/

The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Αγορα μηχανής απο Αγγλία
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2004, 21:01
  2. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2004, 03:13
  3. Της μηχανής οι ρόδες...
    από almalibera στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2004, 07:05