Σελίδα 5 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 174

Θέμα: Δημος Αθηναιων....ο γελειος...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Οπότε ας μην κάνουμε τίποτα και ας αφήσουμε τα αυτοκίνητα πάνω στις διαβάσεις στα πεζοδρόμια στα παρτέρια.
    Ας αφήσουμε τις πολυκατοικίες του 50 επειδή δεν έχουν πάρκιν και τις σημερινές επειδή σε 20 χρόνια τα καύσιμα θα έχουν 300€ το λίτρο και οι σημερινές δεν έχουν επαρκή μόνωση, και έτσι θα συνεχίσουν οι ηλίθιοι να αγοράζουν ότι νάναι συνέχεια μέχρι να καταστρέψουμε οτι υπάρχει ένα γύρω οικολογικά κατά άλλα σκευτόμενοι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
    Φταίνε φίλε μου στο ποσοστό που τους αναλογεί. Συμφωνώ.

Το ποιος έδωσε συντελεστή δόμησης 3,6 για να μπορεί ο μεγαλοεργολάβος να δίνει 3-4 διαμερίσματα αντιπαροχή και να δελεάζει τον κοσμάκη να φύγει από τη μονοκατοικία του, δεν μας απασχολεί?

Αντιγράφω από τον filippos650 "Για μενα τίθεται και θέμα εμπιστοσύνης... εδώ κοτζαμ ομόνοια που ξηλώσανε για το μετρό και λέγανε ότι θα βάλουν δέντρα, ρυακια, γέφυρες κατεληξε ένα πράγμα με πλακάκι μπάνιου... στην Κυπρου και Πατησίων θα κωλόσουνε..."

Για αυτό αντιδρούν οι κάτοικοι. Όχι για τις 150 θέσεις πάρκιν που είναι μεν κάτι, αλλά αποτελεί σταγόνα στον ωκεανό του συγκοινωνιακού προβλήματος της περιοχής. Τώρα τουλάχιστον βγάζουν και κανένα κόπρο βόλτα στο παρκάκι. Μετά θα έχουν το κιόσκι του φύλακα και τη μπάρα στα μούτρα.

Αυτό μας έλειπε φίλε μου να είναι 0.40 ο συντελεστής. και να έχει φτάσει η Αθήνα στην Καβάλα.
    Πόλη αυτό είναι.
    Και η πόλη μπορεί να είναι πολύ φιλική εάν έχουμε λίγο μυαλό.
    Και η Αθήνα μέχρι το 80 δεν ήταν τόσο χάλια όσο είναι τώρα.
    Αλλά ακόμα μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Μάλλον οπως δείχνει η περιοχή είχε 50 δενδρα και απο το πρωι της εμειναν 6.

Ειχε ακομη πολλά αυτοκίνητα, με 150 να μην μπορουν να παρκάρουν.
    Φτιάχνουν ενα πάρκινγκ για να βολευτούν τα 150 αυτοκίνητα.

Σε ενα χρόνο που τα αυτοκίνητα θα εχουν αυξηθει κατα 100 η 150 θα εχει λυθει το πρόβλημα.

Και η περιοχη θα εχει ακομη 6 δενδρα και ισως γκαζον πανω απο το παρκινγκ αν δεν γινει
    κανενα καφε-μπαρ..............

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav

Το ποιος έδωσε συντελεστή δόμησης 3,6 για να μπορεί ο μεγαλοεργολάβος να δίνει 3-4 διαμερίσματα αντιπαροχή και να δελεάζει τον κοσμάκη να φύγει από τη μονοκατοικία του
    Οι ίδιοι φυσικά! Μέσω των αντιπροσώπων που εξέλεξαν, ζητώντας τους να διευκολύνουν τη δόμηση με κάθε τρόπο, για να μπορέσουν να δώσουν την μονοκατοικία τους και να βολευτούν με 2-3 διαμερισματάκια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    Οι ίδιοι φυσικά! Μέσω των αντιπροσώπων που εξέλεξαν, ζητώντας τους να διευκολύνουν τη δόμηση με κάθε τρόπο, για να μπορέσουν να δώσουν την μονοκατοικία τους και να βολευτούν με 2-3 διαμερισματάκια.
    Αυτό είναι και το οικολογικότερο, οπότε δεν πειράζει καλά κάναν.

Μίλησα για συντελεστή 0,4? Δεν καταλαβαίνω.
    Μου θυμίζει τη καινούργια κουβέντα που ξεκίνησε για την ελεύθερη είσοδο των μαθητών στα πανεπιστήμια. Καμία κουβέντα για βελτίωση των σχολών. Αρκεί να πάει η κουβέντα αλλού.

Απάντησα απλά στον φίλο που έγραψε παραπάνω για ευθύνη των κατοίκων της περιοχής για την σημερινή κατάσταση της πόλης.
    Το τί πρέπει να γίνει για να δωθεί λύση στο υπαρκτό πρόβλημα της Αθήνας,την στάθμευση, είναι κάτι που δεν μπορούμε εμείς εύκολα να δώσουμε από το πληκτρολόγιο.
    Βέβαια τα ιδιωτικά πάρκιν χρεώνουν 4? την πρώτη ώρα και μετά 1? την ώρα. Τιμές που δεν βρίσκεις ούτε στο Παρίσι. Είναι πολλά τα λεφτά Αρη.....

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από costas106
    Κάποιες φωτογραφίες:
    http://kipzzzeli.blogspot.com/2009/01/260109.html

Δειτε την φωτό..... βλέπετε εσεις χώρο για 45-50 δεντρα; Αν ναι, να πάτε σε κανενα δάσος να δειτε ποσο χωρο θέλουν 45-50 δεντρα.

Οι φοίνικες που βλέπετε ειναι αυτοφυή δέντρα της Αττικής Πανίδας; Γιατί αν ειναι, τότε πάω να ανταλλάξω το 954 με καμήλα......

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	_mg_1072-1.jpg 
Προβολές:	146 
Μέγεθος:	90,4 KB 
ID:	153400
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Δειτε την φωτό..... βλέπετε εσεις χώρο για 45-50 δεντρα; Αν ναι, να πάτε σε κανενα δάσος να δειτε ποσο χωρο θέλουν 45-50 δεντρα.

Πολύ λιγότερο απο αυτό.....

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Πολύ λιγότερο απο αυτό.....

Αν μιλάς για μπονζάι μπορεί.....

Αλλά μπορείς και μόνο σου να δεις ότι τα κομμένα δεντρα δεν ειναι ούτε τα μισά απο αυτά που αναφέρθηκαν. Κι αυτό το γράφω και το ξαναγράφω για την εγκυρότητα και την υπερβολή κάποιων.

Τεσπα, κι εμένα δεν μου αρέσει να κόβουμε δέντρα κι εύχομαι να αποκασταθεί η ζημιά που έγινε. Δεν μπορουμε όμως να έχουμε ένα πρόβλημα και να μην κάνουμε κάτι γι αυτό (αυτοκίνητα).

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Φωτιά & τσεκούρι σε όλα τα κουτιά

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Αν μιλάς για μπονζάι μπορεί.....

Αλλά μπορείς και μόνο σου να δεις ότι τα κομμένα δεντρα δεν ειναι ούτε τα μισά απο αυτά που αναφέρθηκαν. Κι αυτό το γράφω και το ξαναγράφω για την εγκυρότητα και την υπερβολή κάποιων.

Τεσπα, κι εμένα δεν μου αρέσει να κόβουμε δέντρα κι εύχομαι να αποκασταθεί η ζημιά που έγινε. Δεν μπορουμε όμως να έχουμε ένα πρόβλημα και να μην κάνουμε κάτι γι αυτό (αυτοκίνητα).
    Και ομως στο συγκεκριμένο οικόπεδο αν ήταν κομμάτι δάσους χώραγε αρκετά πεύκα... 100-150

μη σου κάνει μεγάλη εντύπωση

Το πρόβλημα στο κέντρο με το πάρκινγκ είναι πολύ μεγάλο .... αλλά αντίστοιχα και το πρόβλημα με τους χώρους πρασίνου....!!

Και ξέρεις ποιό ειναι το κακό?? Οτι δεν βλέπω διάθεση απο κανένα πολιτικό - δημοτικό φορέα να κάνει κάτι για να το αλλάξει..

Πιστεύω ολοι θα θέλαμε πιο πράσινη αθήνα δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που διαφωνεί!!

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    .....

Πιστεύω ολοι θα θέλαμε πιο πράσινη αθήνα δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που διαφωνεί!!

Ξέρεις πόση πράσσινη μπογιά θες;

Ή πόσους Αθηναίους μη Παναθηναικούς πρέπει να πείσεις να αλλάξουν όμάδα;

Γιατί για πράσσινη με δέντρα, το ξεχάσαμε εδώ και χρόνια.....

Και όλο αυτό για 140 θέσεις πάρκινγκ? Που σε ένα χρόνο ο ίδιος δήμος θα έχει 300 καινούρια αυτοκίνητα και οι θέσεις του γκαραζ θα μοιάζουν τόοοσο λίγες μπροστά στο πάρκο που χάθηκε... Που θα πάνε ιδιωτική εταιρεία? Που θα πληρώνουμε χοντρά για να μπούμε?

Α ναι θα βάλουν χριστουγεννιάτικο δέντρο για να μην γκρινιάζετε βρε. Τυχερούληδες, ο δήμαρχος προσέχει για εσάς πριν απο εσάς.

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    "Οταν κοψουν και το τελευταιο δεντρο,

θα δουμε ποσο κοστος θα εχει το οξυγονο"

Παλια Ινδιανικη παροιμια...

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Και όλο αυτό για 140 θέσεις πάρκινγκ? Που σε ένα χρόνο ο ίδιος δήμος θα έχει 300 καινούρια αυτοκίνητα και οι θέσεις του γκαραζ θα μοιάζουν τόοοσο λίγες μπροστά στο πάρκο που χάθηκε...
    +675

Εγώ θέλω να σταματήσουν να γίνονται πάρκινγκ να δώ σε λίγα χρόνια πού θα βάζουμε τα αυτοκίνητα όλοι(στον κωλο μας το πιό πιθανό) μπάς και σταματήσει αυτή η κωλονοοτροπία 'ένα αμάξι για κάθε μέλος της οικογενείας' και κάθε τρείς και λίγο αγορα του πιό νέου μοντέλου...
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Σελίδα 5 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δήμος Βουλιαγμένης
    από Specialized στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 124
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2010, 10:18
  2. Noμιμα parking μοτο στο Δημο Αθηναιων
    από Operater στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2009, 19:10
  3. Απαντήσεις: 1