Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
και έχουμε και συνέχεια σήμερα...
Δεν φτάνει που έχουμε οδηγούς που είναι μέσα σε Ι.Χ. που πραγματικά ειναι σε άλλο κόσμο (οι περισσότεροι .. οχι όλοι). Δεν φτάνει που η κίνηση ούτως ή άλλως είναι τραγική, πλέον έχουμε και τους εποχικούς αναβάτες που έχουν αρχίσει και εμφανίζονται και πάλι σαν σαλιγκάρια (κυριολεκτικά όμως) με scooter (κυρίως) δημιουργώντας μια τεράστια γραμμή αναμονής ακόμα και στην νοητή γραμμή της διύθησης (κυριως μεταξύ αριστερής και μεσαίας).
Δεν λέω.. και εγώ θέλω αν είναι δυνατόν ολοι τους να παρατήσουν τα Ι.Χ. και να πάρουν ενα δίκυκλο , αλλά αν είναι να κινδυνεύω περισσότερο έτσι , μήπως είναι καλύτερα να πάρουν κάποιο ΜΜΜ ή να κάτσουν σπίτι τους;
Αυτό το απότομο φρενάρισμα ανάμεσα σε αυτοκίνητα ενώ πραγματικά περνάει τραίνο ανάμεσα , είναι οτι χειρότερο πόσο μάλλον όταν οι λωρίδες δίπλα σου άρχίζουν να κινούνται και κατά το κλασσικό συγκλίνουν προς τα μέσα , μικραίνοντας ακόμα περισσότερο τον διάδρομο διαφυγής.
3 φορές σήμερα... 2 κοπέλες και 1 παπάρας που κινιόνταν με παπί (είχε σβύσει και το μοτέρ και απλά τσουλαγε... όταν τον ρώτησα στο φανάρι γιατί.. μου είπε για να γλυτώσει καύσιμο!!!:hypnotize
)....ήταν στο σταμάτα ξεκίνα.. πάω αργά και σταθερά και σπάω τα νεύρα των υπολοίπων.
Εντάξει... δεν ξέρουν,... θα μάθουν κτλ...κτλ.. αλλά ρε παιδιά.. οχι πάνω στην πλάτη μου ... Ας πάνε σε μια αλάνα.. ας πάνε στο χώμα να μάθουν. Εμείς δηλαδή πως μάθαμε;
Gandalf
Πες τα ρε Μάγε.
Είμαστε και εμείς οι μοτοσυκλετιστές λίγο στα κοχόνες μας.
Δεν γίνεται κάθε πρωί που έχει ντάλα λιακάδα έξω, να θυμούνται όλοι να πάρουν τα μηχανάκια τους.Θα μου πεις λογικό με καλό καιρό, αλλά όταν κάνουν τσουκου τσουκου, ανάμεσα από τα αυτοκίνητα είναι σπαστικό. Και το τραγικο δε της υποθεσης είναι, ότι όταν είμαι εγώ, ανεξαρτήτος οχήματος που καβαλαώ (γρήγορου ή αργού, με πολύ ανδρισμό ή ''γυναικείο''), κοιτάω καθρέφτες.
Μόλις δω κάποιον πιο γρήγορο από εμένα(πράγμα σπάνιο
), θα κάνω δεξιά να περάσει, απλά.
Μου φαίνεται ότι η μόνη λύση είναι ποδήλατο. Για πολλούς και διάφορους λόγους...