Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 69

Θέμα: Τι να κάνω για να βελτιώσω το μπροστινό μου?

με ποιοτικο συνθετικο 20αρι λαδι μεταμορφωνεται το συγκεκριμενο μπροστινο κι ακουει συμπαθεστατα τις αποσβεσεις...ελατηρια δεν χρειαζεται εκτος εαν εισαι πανω απο 90 κιλα...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
    Δεν είναι απαραίτητο γιατί υπάρχουν λύσεις. Αλλιώς μετά εκτός του τροχού χρειάζεσαι και τουλάχιστον δίσκους οπότε πάει ακριβό το μαλλί.

1) Δεν μου δίνεις το κινητό του που έλεγες?
    2) Πόσο πάει το cartridge της Matris γιατί όλα τα άλλα ξεπερνούν το χιλιάρικο οπότε σε τέτοια περίπτωση προτιμώ ενα αυθεντικό ohlins.
    3) Μάλλον θα γίνει ενα revalving με Race Tech Gold valves και βλέπουμε. Αλλα για το TLR έχει μόνο τις προηγούμενες Gold valves μονο για την απόσβεση συμπίεσης με 170$. Ενώ για τα GSXR_έχει τις καινούργιες Gold valves G2-R με 180$ αλλα και την αντίστοιχη για την απόσβεση επαναφοράς με άλλα 170$. Για αυτό και σκέφτομαι και την αλλαγή σε GSXR forks. Μάλιστα μαζί με δαγκάνες φρένων και σταυρούς (αν και δεν τους χρειάζομαι) κομπλέ τα βρίσκω με 200 ευρώπουλα (με τα μεταφορικά). Μερικοί δίνουν στην ίδια τιμή ή και λίγο παραπάνω, όλο το μπροστινό κομπλέ (clip-on, χειριστήρια, σωληνάκια κλπ).
    1) Εσταλη!
    2) Πρεπει να κανεις ενα τηλεφωνο στον Σπηλιωτη στην Θηβων.Εξαρταται και τον τυπο του cartridge fork για το μηχανακι σου, αλλα μαλλον εισαι πιο κοντα στα 5 κατοσταρικα παρα στο χιλιαρικο.
    3) Αμα ειναι ετσι με την ευχη μου. (αλλα ψαχτο γιατι αλλο το TLS και αλλο το TLR)

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    με ποιοτικο συνθετικο 20αρι λαδι μεταμορφωνεται το συγκεκριμενο μπροστινο κι ακουει συμπαθεστατα τις αποσβεσεις...ελατηρια δεν χρειαζεται εκτος εαν εισαι πανω απο 90 κιλα...
    Συμφωνώ. Είναι μια οικονομική λύση.
    www.prontis.gr

Χρήστος

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    καλα που μου το θυμισατε ..... να παω αυριο στον τραπεζικο λογαριασμο να ρουφηξω μερικα εουβρο για τα ιταλοMatris μου....

εκτος αν με παρει ο μαστροΒαγγος που του πηγα σημερα το 645 για τεντωτηρες , και μου πει οτι εκανε τιποτα πειραματα και στραβωσαν οι 6 απο τις 8 βαλβολες!!! :a53:
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    καλα που μου το θυμισατε ..... να παω αυριο στον τραπεζικο λογαριασμο να ρουφηξω μερικα εουβρο για τα ιταλοMatris μου....
    Θελω φωτο απο την εγκατασταση...:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Θελω φωτο απο την εγκατασταση...:rotflmao:

ΘΕΛΩ προτασεις για το λαδακι που θα παει μεσα...(εταιρεια/ιξωδες)

θα παρω μονο το ΚΙΤακι

ΘΕΛΩ προτασεις για το λαδακι που θα παει μεσα...(εταιρεια/ιξωδες)

θα παρω μονο το ΚΙΤακι
    Nα σου δωσω προτασεις για το μηχανακι που θα δεχτει το ΚΙΤακι της Matris;

1) Δεν ειναι SV.
    2) Δεν ειναι SV.
    3) Δεν ειναι SV.
    4) Δεν ειναι SV.

Y.Γ Το λαδακι ειναι μεσα στο ΚΙΤακι,αλλα δεν θα ειναι αυτο το προβλημα σου.
    Υ.Γ 2 Εκεινη την Χριστουγεννιατικη ευχη που εδωσες και την εκραξα μαλλον δεν καταλαβες γιατι.
    Υ.Γ 3 Σκεφτομαι αν πρεπει να σε αφησω να φας τα μουτρα σου.
    Υ.Γ 4 Οχι δεν πρεπει.Περιμενε πμ εντος ολιγου.

το λαδακι ΔΕν ειναι στο κιτακι.... παρε πμ

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Τελικά τσίμπησα φθηνά κάτι πηρούνια από GSXR1000 K5/K6 με MAXTON full kit εντός, από UK.

Σίγουρα πρέπει να δω τι παίζει με το ελατήριο που θα έχουν αλλα μικρό το κακό. Τώρα πρέπει να βρω τι δαγκάνες να τους φορέσω μιας και θέλουν ακτινικές.

- ΖΧ10 '08
    - GSXR1000 K8
    - CBR1000RR '08
    - CBR1000RR '06/'07
    - R1 '06
    - Triumph 675
    - Άλλη

Όλες καλές είναι και όλες βρίσκονται με κάτω από 100 ευρώ οπότε μάλλον δεν είναι ουσιαστικό πρόβλημα.

Το βασικό μου πρόβλημα είναι να σετάρω την ανάρτηση όταν με το καλό μπεί γιατί δεν ξέρω την τύφλα μου σχετικά. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Υ.Γ.1 Περισσεύει ενα αμορτισέρ MAXTON για GSXR K5/K6 που θα μπει προς πώληση όταν το έχω στα χέρια μου. Εαν ενδιαφέρεται κανείς μου λέει.
    Υ.Γ.2 Θα περισέψει και το μαμά μπροστινό από το TLR οπότε θα μπει κι αυτό προς πώληση προσεχώς.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αυτό είναι εύκολο να το τσιμπήσεις και φθηνό σχετικά.

Το δύσκολο είναι να κάτσεις να ευθυγραμμίσεις μετά τις ακτινικές με τους δίσκους του TLR. Με τις κανονικές είναι σχετικά εύκολο. Με τις ακτινικές θέλει δουλειά γιατί δεν μπορείς να βάλεις αντάπτορες οπότε πρέπει παίξεις με τους δίσκους. Αλλα εαν καταλήξω εκεί κάποιον θα βρω να μου το κάνει, δεν θα βρώ ????
    Δεν είναι δύσκολο.Το ΤL,SRAD,BUSA 99-07 φοράνε την ίδια ζάντα με 320mm δισκόπλακα,ΟΚ;
    Αν βάλει αποστάτες 10mm στη μπότα τοων καλαμιών του gixxer είσαι μια χαρά.Για να ευθυγραμμίσεις τους δίσκους στις δαγκάνες θες ροδέλες 2-2,5mm.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	fork-conversion-details2.jpg 
Προβολές:	193 
Μέγεθος:	84,6 KB 
ID:	153644

εκτος αν με παρει ο μαστροΒαγγος που του πηγα σημερα το 645 για τεντωτηρες , και μου πει οτι εκανε τιποτα πειραματα και στραβωσαν οι 6 απο τις 8 βαλβολες!!! :a53:
    Mην κάνεις μαλακία.Χτύπα triple tree από SRAD 750 '96'99(μόνο 750 γιατί μόνο αύτή η τριπλέτα δέχεται τα μεταγενέστερα καλάμια των 54mm),άξονα SRAD,ρόδα SRAD ή TL 1000 ή HAYABUSA '99-'07(ίδια ρόδα φοράνε).Μετά κότσάρεις οποιοδήποτε καλάμι από τζίξερ....Τι matris και κλαπαρχιδι*ς;
    Θ'αφήσεις αυτό τον τεμπέλαρο τον...πέστονερε...Γιαννίδη,ΑΡχ*ιδη,....αν ναι
    Ιωαννίδη να κοκο- ρεύεται για το upside down του;
    Θα δείτε ρε φωτό όταν τελειώσει το πρότζεκτ θα τραβάτε τις πο***ότριχές σας...

Ναι τον ξέρω τον πίνακα. Ευχαριστώ πάντως. Είναι ενα θεματάκι πάντως να ευθυγραμίσεις σωστά τους δίσκους και τις ακτινικές δαγκάνες.

Η επόμενη κίνηση θα είναι να βάλω κι αυτές (εαν βρω χρήματα) για να είμαι κομπλέ

Όνομα:	kompe_oro (small).jpg 
Προβολές:	191 
Μέγεθος:	36,0 KB 
ID:	153645

Ναι τον ξέρω τον πίνακα. Ευχαριστώ πάντως. Είναι ενα θεματάκι πάντως να ευθυγραμίσεις σωστά τους δίσκους και τις ακτινικές δαγκάνες.

Η επόμενη κίνηση θα είναι να βάλω κι αυτές (εαν βρω χρήματα) για να είμαι κομπλέ
    Άσχετο αλλά τί χρώμα είναι η μηχανή σου;

O racrboy απο το TLPlanet έχει κάνει ακριβώς την ίδια μετατροπή μπροστινού και θα μου δώσει λεπτομέρειες.

Το TLR τώρα είναι Μπλέ-Άσπρο αλλα έχω αγοράσει και περιμένουνε να μπούνε σετ πλαστικά βαμένα CORONA

Θα γίνει έτσι αλλα με βαμένο το τεπόζιτο

Όνομα:	corona2.jpg 
Προβολές:	187 
Μέγεθος:	50,3 KB 
ID:	153650

O racrboy απο το TLPlanet έχει κάνει ακριβώς την ίδια μετατροπή μπροστινού και θα μου δώσει λεπτομέρειες.

Το TLR τώρα είναι Μπλέ-Άσπρο αλλα έχω αγοράσει και περιμένουνε να μπούνε σετ πλαστικά βαμένα CORONA

Θα γίνει έτσι αλλα με βαμένο το τεπόζιτο
    Πέτα του κι ένα μονόσελο και είσαι ΟΚ!
    Αφού θα έχεις πληροφορίες κάνε την ίδια ακριβώς.
    Εγώ απ΄την άλλη...

......

θα παντρέψω monoblock δαγκάνες sumitomo(R6), καλάμια GSXR και σταυρό τιμονιού από SRAD..

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF