Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 116

Θέμα: Καθημερινή κίνηση... ιδεά μου;

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    προσωπικά όπως λέτε δεν κορνάρω... απλά αφήνω ακόμα μεγαλύτερη απόσταση μιας και φαίνονται οι "κίνδυνοι"... αλλά αυτο δεν είναι πάντα εφικτό. Ειδικά το πρωί που έχει πάρα πολύ κίνηση και ο καθένας πάει στην δουλειά του.

Εκείνο που έθιξα είναι πως κάποιοι άνθρωποι είτε με Ι.Χ. είτε με μοτό , είναι άκρως επικίνδυνοι...και ίσως θα ήταν καλό κάποια στιγμή όπως εμείς αντιλαμβανόμαστε οτι ο δρόμος είναι για όλους... να το αντιληφθούν και εκείνοι και να μην μας τοποθετούν σε έξτρα κινδύνους.

Και αν με το Ι.Χ τους είναι ίσως πίο εύκολα προβλεπόμενοι καθώς η δυσκινησία του οχήματος δεν τους αφηνει να κάνουν το απότομο συνέχεια ... σε διήθηση , οι μηχανές μπροστά μας ... είναι πολύ πιο επικίνδυνες και ειδικά αν δεν γνωρίζουν πως και τι πρέπει να κάνουν σε ενα διάδρομο με φράγματα κινούμενα οχήματα ...

Σαφώς να πάνε αργά... μαζί τους... και εγώ ακόμα και σε βόλτες που πάμε εμείς, αν δεν μπορώ να ακολουθήσω θα δώσω δρόμο στους άλλους για να μην τους μπλοκάρω ή τους βάλω σε ΄κίνδυνο... αλλά δεν θα το πάρω πατριωτικά ούτε θα παγώσω σαν τον λαγό μέσα στην μέση...

και εκεί έρχεται το .... στην τελική... αν δεν μπορείς απλά παίρνεις άλλο μέσο ή "πέφτεις και κοιμάσαι" κατά το κλασσικό μοτορητό.

Κανείς μας δεν γεννήθηκε με γνώση της μοτοσυκλέτας και πως να οδηγήσει... όλοι μάθαμε στην πορεία... με την διαφορά όμως οτι το κάναμε οι περισσότεροι είτε σε αλάνα είτε σε χώμα.. .είτε σε έρημους δρόμους... οχι σε πηγμένους δρόμους και οχι ρισκάροντας εαυτόν και τους άλλους γύρω μας.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    επειδη μαλλον δεν εχετε παρακολουθησει το σεμιναριο του Θ.Χουντρα περι μετακινησης στην πολη, ζητηστε απο το μελος lilith_tzw να σας το δωσει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

και εκεί έρχεται το .... στην τελική... αν δεν μπορείς απλά παίρνεις άλλο μέσο ή "πέφτεις και κοιμάσαι" κατά το κλασσικό μοτορητό.
    ...και ναι, μετά από πέντε σελίδες, ΕΠΙΜΕΝΕΙ κυρίες και κύριοι...

πάλι καλά που δεν αποφασίζεις εσύ αν και ποιος θα οδηγεί μοτό στην ελλάδα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    To "πέφτει και κοιμάται" το θεωρώ-συν τοις άλλοις-μακάβριο...

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    επειδη μαλλον δεν εχετε παρακολουθησει το σεμιναριο του Θ.Χουντρα περι μετακινησης στην πολη, ζητηστε απο το μελος lilith_tzw να σας το δωσει.

Ι just did that.!!!
    Thanks Mate!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24

αυτο που θυμαμαι απο το σεμιναριο ηταν οτι ο σωστος τροπος οδηγησης και αποφυγης οποιοδηποτε προβληματων στην κινηση αναμεσα στα αυτοκινητα ειναι οτι πρπει να πηγαινεις με περιπου :

ταχυτητα αυτοκινητων + 25 κμ ...

που σημαινει οτι οταν τα αυτοκινητα ειναι σταματημενα ( 0 κμ ) το σωστο ειναι να κινησε με περιπου 25 κμ .....

Εγώ παιδιά 9 στις 10 φορές που έχω κινδυνεύσει σε κίνηση οφείλεται σε μικρά μηχανάκια (παπιο-σκούτερ) με ξεκράνωτους καβαλάρηδες που νομίζουν ότι πετάνε X-Wing σε πεδίο αστεροειδών...

Και είναι ειρωνία να μιλάμε για κουτάκηδες και γυναίκες οδηγούς όταν εμείς οι ίδιοι παίζουμε τη ζωή μας κορώνα-γράμματα κάνοντας downhill slalom στην Κηφισίας...

Αυτοί που τα κάνουν, τέσπα...

Άτομο με Beverly μου είχε σπασει τα @@ στην κόρνα για να με περάσει σταματημένο δύο μέτρα. Για να μην του ρίξω άσχημα μπινελίκια, έχωσα το ΧΤ με τη μούρη (όσο χώραγε) μέσα από δύο αμάξια και του έκανα νόημα να περάσει.

Με πέρασε, κόλλησε μπροστά μου και του λέω:

"Εντάξει, ικανοποιήθηκες?"
    "Αφού δεν το κατέχεις, πάρε αμάξι" η απάντηση...

Τον μαμάς κύριε πρόεδρε ή.........

Ο κάθε μοτοσυκλετιστής είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του. Λίγους κινδύνους αντιμετωπίζουμε με όλη την κουτο-ασχετίλα που κυκλοφορεί, έχουμε και τους γρήγορους υποψήφιους για το ΚΑΤ να στη λένε κιόλας...

Σταδιάλα με όλα τα λακαμιασμένα που πήραν τιμόνι στα χέρια τους...

ΠΟΛΥ προσοχή συνάδελφοι, να'μαστε καλά να χαιρόμαστε τις κούκλες μας...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy

Ο κάθε μοτοσυκλετιστής είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του. Λίγους κινδύνους αντιμετωπίζουμε με όλη την κουτο-ασχετίλα που κυκλοφορεί, έχουμε και τους γρήγορους υποψήφιους για το ΚΑΤ να στη λένε κιόλας...

Σταδιάλα με όλα τα λακαμιασμένα που πήραν τιμόνι στα χέρια τους...

πέστα ρε φίλε....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis24
    αυτο που θυμαμαι απο το σεμιναριο ηταν οτι ο σωστος τροπος οδηγησης και αποφυγης οποιοδηποτε προβληματων στην κινηση αναμεσα στα αυτοκινητα ειναι οτι πρπει να πηγαινεις με περιπου :

ταχυτητα αυτοκινητων + 25 κμ ...

που σημαινει οτι οταν τα αυτοκινητα ειναι σταματημενα ( 0 κμ ) το σωστο ειναι να κινησε με περιπου 25 κμ .....
    εισαι εν μερη σωστος.

δλδ αυτα που λες ειναι σωστα αλλα τα χλμ ειναι 20.

επισης οταν υπαρχει καποιος μπροστα μας "λαγος" μπορουμε να τον ακολουθουμε με οσα παει (αναλογα και τις δικες μας δυναμεις) γιατι σε αυτον θα σκασει οτι σκασει.

οποτε καλο ειναι να υπαρχει γενικα καποιος μπροστα μας που θα "ανοιξει δρομο".

και αλλα πολλα φυσικα που αν εφαρμοστουν τα ατυχηματα θα μειωθουν στο ελαχιστο.

επισης οταν υπαρχει καποιος μπροστα μας "λαγος" μπορουμε να τον ακολουθουμε με οσα παει (αναλογα και τις δικες μας δυναμεις) γιατι σε αυτον θα σκασει οτι σκασει.

οποτε καλο ειναι να υπαρχει γενικα καποιος μπροστα μας που θα "ανοιξει δρομο".
    πέστα ΚΑΙ εσύ ρε φίλε...

gdevelek...

Δεν ήξερα οτι για να εκφράσω την γνώμη μου , όποια και αν είναι αυτή χρειαζόμουν άδεια εκ μέρους σου. Ζητώ συγνώμη αν σε "παρέκαμψα"...

Και ναι... αν είναι επικίνδυνος προκειμένου να πάω εγώ στο νοσοκομείο , ας κάτσει αυτός σπίτι του αν αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να παραμείνω σώος.

Όπως αποδέχομαι να κάνω το ίδιο , αν είμαι το ίδιο επικίνδυνος για τους άλλους.

Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις απο εδώ και πέρα είναι δικό σου πρόβλημα και οχι δικό μου.

Τελεία εκ μέρους μου.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce

Το πιστεύεις οτι αυτό σκεφτόμουν???

Μα κανένας δεν πρέπει να το εχει παρακολουθησει απ οτι φαινεται...
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    gdevelek...

Δεν ήξερα οτι για να εκφράσω την γνώμη μου , όποια και αν είναι αυτή χρειαζόμουν άδεια εκ μέρους σου. Ζητώ συγνώμη αν σε "παρέκαμψα"...
    μπερδεύτηκες...

ΕΣΥ είσαι αυτός που αποφασίζει ποιος δικαιούται να οδηγεί μοτό και ποιός όχι... το διάταγμά σου αυτό γράφτο όσο θέλεις, και στην 5η σελίδα, και στη 25η σελίδα

δες και τα ποστ των από πάνω, πόσο πιο συναδελφικά είναι προς τον πιο αργό και άτσαλο αν θες αναβάτη, και πόσο βάζουν το "να φτάσουμε ρε παιδιά χωρίς να χτυπήσουμε" ως πρωτη προτεραιότητα αντί για το γυρολόγιο Κυψέλη-Παγκράτι-Κυψέλη...

ναι .. οκ.. οτι πείς...

Gandalf

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Ρε συ gdevelek,είπε κανείς ότι πρέπει να τρέχεις?
    Είπα ότι όταν εσύ θες να πας με 40, και ο άλλος πάει με 25, είνα μαλακία να μην σε αφήνει να περάσεις.

Αυτό και μόνο. Τίποτα άλλο. Ούτε οτι είναι νομιμο είπε κανείς, ούτε ότι είμαστε ο valentino.

Προφανώς ο Μάγος θέλει να πει, από ότι καταλαβαίνω, ότι όταν είναι κάποιος να γίνεται επικινδυνος, καλό είναι να μένει σπίτι του. Δε συμφωνείς???

Υπ όψιν, χωρίς καμία δόση ειρωνείας και παρεξήγησης

:smilea: :smilea: :smilea: :smilea: :smilea:

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2008, 17:05
  2. Τον αύγουστο γέμισαν οι δρόμοι με κουλούς ή ιδέα μου είναι?
    από babis o sougias στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2008, 13:38
  3. Είναι η ιδέα μου...
    από VANDA στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 82
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2007, 16:47
  4. Είναι αραγέ η ιδέα μου .....
    από Anritsu στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2006, 17:26
  5. Ιδέα μου είναι...