:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
To seven eleven ειναι αλυσιδα minimarket στις ΗΠΑ και το σημα ειναι ετσι, δεν εχει κανει λαθος![]()
O πλουτος δεν ειναι αποτελεσμα εργασιας διοτι ολοι οι εργαζομενοι θα ηταν πλουσιοι!!
kai poulane pagwta kri-kri stin ameriki???????
επειδη ειμαι απο φθιωτιδα το μαγαζι ειναι λαμια κ ειναι fast food-καφε
![]()
![]()
ΑΝ τον παρει χαμπαρι κανενας "ατσιδας" του μαρκετινγκ τιμ των 7 eleven τον βλεπω να δουλευει μονο για τα δικαστηρια....Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
επειδη ειμαι απο φθιωτιδα το μαγαζι ειναι λαμια κ ειναι fast food-καφε
![]()
![]()
by the way ειναι στυλ DELI-παντοπωλειου (στην Αμερικη δεν εχουν περιπτερα) , το οποιο κανει γ@μ@το καφεδακι , πουλαει τσιγαρα κλπ
ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ τους μαλακες στην Αστορια που ανοιξαν Pita-pan & Flocaffe με διαστρεβλωμενο TRADE MARK για να μην πληρωσουν franchise... αν τους παρουν κι εκει ομως μυρωδια...
Accipere quam facere praestat injuriam
αν δεν κάνω λάθος πρόκειται για πολύ παλιά αλυσίδα mini market, και το seven-eleven αναφέρεται στο ωραριο λειτουργίας.
ασε με να μαντεψω...Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
αν δεν κάνω λάθος πρόκειται για πολύ παλιά αλυσίδα mini market, και το seven-eleven αναφέρεται στο ωραριο λειτουργίας.
ηταν δικα σου κ τα εκανες ανταλλαγη με 2 harley
![]()
![]()
στο ωραριο αναφερεται η εκφραση 24 - 7 ... 24(hours a day) 7(days a week)Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
τα πιο πολλα seven 11 που πετυχα εγω δεν κλειναν...και τα ειχαν πακιστανοι,ινδοι(στερεοτυπο για τους Αμερικανους)
Accipere quam facere praestat injuriam