Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 116

Θέμα: Καθημερινή κίνηση... ιδεά μου;

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    άστο ρε manhunter...

Οι άνθρωποι που φέρουν μια απολυτότητα και μια άποψη διαμορφωμένη με στεγανά επειδή απλά κάτι τους ενόχλησε σε ενα λόγο , δεν πρόκειται ποτέ να μπουν σε διαδικασία συζήτησης.

Οπότε ποιός ο λόγος να το συνεχίσουμε... πιστεύει εκείνος οτι θέλει.. και ο άλλος οτι θέλει. Απλά ο καθένας λέει την άποψη του. Απλά κάποιοι την αποδέχονται και την συζητάνε και άλλοι απλά την ειρωνεύονται.. καθείς με την δική του στάση και εκτίμηση.

Σε ευχαριστώ για την ανάλυση εκ νέου (και πάλι.. και πάλι... ) του τι λέω, αλλά άστο καλύτερα.

Σε ευχαριστώ πάντως.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

το τί εννοεί ο μάγος ως "επικίνδυνο" και το τι οι υπόλοιποι στην κουβέντα, δεν είναι το ίδιο φίλε μου... δεν το 'χεις καταλάβει;

αφού άλλα εννοεί αυτός και άλλα εσύ...

ο μάγος περιγράφεται από όσα λέει ο ΧΤ παραπάνω

εσύ είσαι εντάξει σε όσα λές

btw... εκτός απο το μέλος που αναφέρατε κάποια παιδιά εδώ.. είναι κάπου αναρτημένο μήπως το video-σεμινάριο που λέτε μεσα στο site;
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

μάγε...

μουλάρωσες από την αρχή και αποφάσισες να μην παρεις πίσω εκέινο το "να πάνε σπίτι τους", παρότι ΣΙΓΟΥΡΑ το κατάλαβες πως ήταν φάουλ

για να μη ρίξεις το εγώ σου το τεράστιο, επιμένεις και επιμένεις και επιμένεις...

κι όπως φαίνεται ξεκάθαρα παρακάτω, το "να πάνε σπίτι τους το έγραψες ΟΧΙ για όσους δεν χωράνε, ΟΧΙ για όσους οδηγούν επικίνδυνα, αλλά Μ Ο Ν Ο για όσους πάνε απλά πιο αργά από την αφεντιά σου

μετά το γύρισες και έβαλες κι άλλους μέσα στην κατηγορία για να δικαιολογήσεις όσα έγραψες

τι το παλεύεις λοιπόν; τα γραπτά μένουν φιλαράκο...

Δεν φτάνει που η κίνηση ούτως ή άλλως είναι τραγική, πλέον έχουμε και τους εποχικούς αναβάτες που έχουν αρχίσει και εμφανίζονται και πάλι σαν σαλιγκάρια (κυριολεκτικά όμως) με scooter (κυρίως) δημιουργώντας μια τεράστια γραμμή αναμονής ακόμα και στην νοητή γραμμή της διύθησης (κυριως μεταξύ αριστερής και μεσαίας). Δεν λέω.. και εγώ θέλω αν είναι δυνατόν ολοι τους να παρατήσουν τα Ι.Χ. και να πάρουν ενα δίκυκλο , αλλά αν είναι να κινδυνεύω περισσότερο έτσι , μήπως είναι καλύτερα να πάρουν κάποιο ΜΜΜ ή να κάτσουν σπίτι τους;

ρε γμτ... σκάς γάιδαρο...

Θα σου πώ κάτι τελευταίο μπας και βγάλουμε άκρη γιατί είμαστε εδώ και κάτι χρόνια και ανταλάσσουμε κουβέντες και θεωρώ οτι αν μη τι άλλο σου χρωστάω μια καλύτερη και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ απάντηση.

απο αυτό που παρέθεσες...

και εγώ θέλω αν είναι δυνατόν ολοι τους να παρατήσουν τα Ι.Χ. και να πάρουν ενα δίκυκλο , αλλά αν είναι να κινδυνεύω περισσότερο έτσι , μήπως είναι καλύτερα να πάρουν κάποιο ΜΜΜ ή να κάτσουν σπίτι τους;
    τι , στο κέρατο μου μέσα, δεν καταλαβαίνεις απο το υπογραμμισμένο;... μηπως μιλώ άλλη γλώσσα.. Σουαχίλι μήπως;... πως στο διάτανο το αντιλήφθηκε ο manhunter και άλλα παιδιά μαζί του και εσύ οχι;

Ποιός είναι ο απόλυτος και ποιος φορά γυαλιά με φακούς που απεικονίζουν το είδωλο του ΕΓΩ του και δεν μπορει να διαβάσει αυτά που γράφονται μπροστά του;

Ακόμα όμως και αν είμαι ΜΑΛΆΚΑΣ-ΕΓΩΙΣΤΗΣ-ΗΛΙΘΙΟΣ ή οτι άλλο, δεν έχω δικαίωμα έκφρασης γνώμης όσο ακραία και αν είναι;... ποιός είσαι εσύ που θα απαγορεύσεις τον οποιοδήποτε να εκφραστεί; Ενώ με κατακρίνεις οτι ακυρώνω το δικαίωμα να οδηγήσει κάποιος , παρόλα αυτά αυτοαναιρείσαι λέγοντας πως δεν έχω δικαίωμα έκφρασης.

Μάλιστα προχωρείς σε χαρακτηρισμούς επι προσωπικού, χωρίς μάλιστα να εκφέρεις επιχείρημα , οπου μάλιστα σε ενα σημείο αναφέρεις ΡΗΤΑ , οτι σε ενόχλησε και εσένα κάποιος "επικίνδυνος" στον δρόμο... ρισκάροντας μάλιστα να χτυπήσεις μαζί του.

Πάντα είμαι στην διάθεση όλων προς συζήτηση χωρίς ποτέ να αναφέρομαι επι προσωπικού... και δεν είναι απολογία αυτή... ψάξε το moto.gr και θα βρείς μόνος σου συζητήσεις μου. Γιατί να αρχίσω τώρα;...μα γιατί επιμένεις με ενα απόλυτο και παντελώς ανόητο τρόπο να πικάρεις εμένα αντί πραγματικά να φέρεις κάποιος επιχείρημα οτι είμαι λάθος ... είναι αλλιώς τα πράγματα κτλ...

Στην τελική να στο πω και αλλιώς... δεν επιζητώ την επιδοκιμασία σου.. την γνώμη μου είπα.. δικαίωμα σου είναι να μην συμφωνείς , όπως και εγω να μην συμφωνώ μαζί σου...αλλά ποτέ δεν θα χαρακτηρίσω οτι είσαι "αλαζόνας".. "ότι είπε ο ΧΤ ή ο δείνα ή ο τάδε"...

Τι κερδίζεις αλήθεια με αυτό;..

Σε ρώτησα πάνω απο 3-4 φορές ποιές οι σκέψεις σου και εσύ παραμένεις στο πρόσωπο μου... δεν έχεις έκφραση;.. πρέπει να επικεντρωθείς πάνω στα δικά μου επιχειρήματα , επικρίνοντας χωρίς μάλιστα να προσφέρεις κάτι παραπάνω στον διάλογο;

Θες να μου πείς οτι είμαι λάθος;... δείξτο μου.. δόξα σοι ο θεός, μπορείς να γράψεις και απο όσο βλέπω μπορείς και να εκφραστείς... θα σε ακούσω πίστεψε με. Αλλά δώσε μου να καταλάβω...

Μη κάνεις χρήση τακτικής... "ο συνομιλητής είναι ηλίθιος αρα το ίδιο είναι και τα επιχειρήματα του". Γιατί αυτό κάλιστα γυρνάει και μπούμερανγκ και μπορώ να πώ και εγώ διάφορα άλλα που θα οδηγήσουν σε σκούπα απο τους διαχειριστές (δικαίως)...

Εδώ είμαι λοιπόν και το συζητάμε...

Και σου βάζω και πάλι αυτό που μου έβαλες... και διάβασε την τελευταία παράγραφο-φράση.. και πες μου που διαφωνείς με αυτό επι του θέματος.. μπορείς να το κάνεις αυτό; ή να το σταματήσουμε εδω γιατί κουράσαμε και τους υπόλοιπους;

και εγώ θέλω αν είναι δυνατόν ολοι τους να παρατήσουν τα Ι.Χ. και να πάρουν ενα δίκυκλο , αλλά αν είναι να κινδυνεύω περισσότερο έτσι , μήπως είναι καλύτερα να πάρουν κάποιο ΜΜΜ ή να κάτσουν σπίτι τους;

Gandalf

η φράση "αν είναι να κινδυνεύω..." δεν έχει νοημα από μόνη της αν δεν καταλάβει κανείς από ΤΙ είναι που κινδυνεύεις

εσύ δεν μίλησες για άτομα που απειλούν την ασφάλειά σου παρά ΜΟΝΟ για άτομα που πάνέ πιο αργά στη "λωρίδα διήθησης", την οποία είτε σου αρέσει είτε όχι, είσαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να μοιράζεσαι με τον σκουτερά που πήρε το σκούτερ πριν 2 μήνες για να ξεπήξει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ από την παράνοια του ΙΧ και δεν έχει ακόμη ευχέρεια, ΩΣΤΟΣΟ έχει ΚΑΘΕ δικαίωμα να κινείται με διήθηση, εξάλλου ΓΙ' ΑΥΤΟ το πήρε το μαμημέμο το σκούτερ...

άρα το "αν είναι να κινδυνεύω..." δεν στέκει, αφού ο σκουτεράς αυτός το ΜΟΝΟ που κάνει είναι να σε καθυστερεί λίγο

τώρα, η δικιά μου θέση, και το πού είναι το λάθος σου, έιναι ξεκάθαρα καταγεγραμμένα σ' αυτό το τόπικ, απλά όταν είδες ότι σε κόντραρα, δεν τα διάβασες, απλά πατησες το reply

επίσης ΠΟΛΛΑ μέλη έχουν τονίσει ότι στη διήθηση οι ταχύτητες πρέπει να είναι μικρές, και έχουν εκφράσει την αγανάκτησή τους σε όσους πάνε με την ταυτότητα στο στόμα (χωρίς ίσως καν να το αντιλαμβάνονται) και ΕΠΙΠΛΕΟΝ έχουν την αξίωση να ορίζουν ΑΥΤΟΙ τους κανόνες!!! ε, εντάξει, κάπου να μπαίνει κι ένα όριο...

α, και πουθενα δεν έγραψα πως ρίσκαρα να χτυπήσω με κανέναν... είδες που δεν με διαβάζεις;

ούτε σε χαρακτήρισα "αλαζόνα", έγραψα ότι αυτό που έγραψες διεπόταν από αλαζονία, τη διαφορά την καταλαβαίνεις ελπίζω...

δεν μου το είπες.. και ο χαρακτηρισμός περί αλαζονικού έγινε οχι με σκοπό την θίξη του επιχειρήματος... αλλά του προσώπου.. μην το κρύβεις.

Όσον αφορά το "πάει αργά"... ξαναδιάβασε με Pls... θα δείς οτι λέω και για αψυχολόγητες ενέργειες, για φρεναρίσματα κτλ...

Απο εκεί και πέρα όμως, τώρα μπορούμε να συζητήσουμε επιτέλους.

Μου λες το εξής εδώ...

την οποία είτε σου αρέσει είτε όχι, είσαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να μοιράζεσαι με τον σκουτερά που πήρε το σκούτερ πριν 2 μήνες για να ξεπήξει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ από την παράνοια του ΙΧ και δεν έχει ακόμη ευχέρεια, ΩΣΤΟΣΟ έχει ΚΑΘΕ δικαίωμα να κινείται με διήθηση, εξάλλου ΓΙ' ΑΥΤΟ το πήρε το μαμημέμο το σκούτερ...

Μπορούν να πάρουν όλοι ενα δίκυκλο αύριο , να βγούν στους δρόμους και να παρατήσουν τα Ι.Χ τους; Μ-Α-Κ-Α-Ρ-Ι... έτσι θα είμαστε και περισσότεροι και σίγουρα αυτοί που θα οδηγήσουν το δίκυκλο θα μάθουν το πως και γιατί διαμαρτυρόμαστε για την επικινδυνότητα που αντιμετωπίζουμε στον δρόμο.

Εκείνο που επιμένω και λέω.. και θα το πω απλά και καθαρά με παράδειγμα...

ο αναβάτης .. ο ΝΕΟΣ αναβάτης που θα πάρει το δίκυκλο και θα βγεί στον δρόμο... για να είναι ασφαλής και εκείνος και εγω και εσύ... αν δεν μπορεί να ακολουθήσει την ροή μιας διήθησης , οχι τόσο λόγω της ταχύτητας, αλλά επειδή φοβάται την κίνηση ανάμεσα σε αυτοκίνητα σε διάδρομο πλάτους ενός μέτρου , θα ήταν καλό να κάνει δεξιά μέχρι να μάθει το πως θα το κάνει αυτό.

Αν ακόμα και μετά απο αυτό διαπιστώσει ο ΙΔΙΟΣ, οτι ρε παιδάκι μου... δεν το "έχει" το τιμόνι... (δεν είναι ντροπή.. πολλοί δεν το έχουν και μέχρι να το διαπιστώσουν παθαίνουν 1200 ατυχήματα.), ίσως θα ήταν καλύτερο και για εκείνος .. αλλά και για εμάς που κινούμαστε δίπλα του , είτε να διαλέξει άλλο μέσο μετακίνησης , είτε στην τελική στο ακραίο .. να κάτσει σπίτι του.

Φυσικά δεν θα του το επιβάλω...αλλά σε κάποιες περιπτώσεις ρε φιλε...

Είσαι στον δρόμο και έχεις δεί Ι.Χ. ή μοτό και πάει ώς άλλος χάρος... τον αποφεύγεις μία...

την άλλη μέρα πάλι μπροστά σου , γιατί μένει κοντά ή γιατί έχει την ίδια διαδρομή... τον ξαναποφεύγεις μετα δυσκολίας, γιατί εξακολουθεί και κάνει τα ίδια.

Τον χειμώνα αράζει και παίρνει Ι.Χ. είναι εποχικός δηλαδή.

το καλοκαίρι πάλι τα ίδια... δεν θα σου έρθει λοιπόν κάποια στιγμή στο μυαλό να του πείς...

Αφού δεν το έχεις, γιατί δεν κάνεις κάτι άλλο;

Απάντησε μου ειλικρινά σε αυτό, τώρα...

Gandalf

επειδή πρέπει να κάνω και κάποιες δουλειές τώρα.. αν μου ξεφύγει κάποια απάντηση , θα επανέρθω αύριο μόνο επί της ουσίας...

Καλό βράδυ σε όλους και προσοχή στους δρόμους.

Gandalf

για να τα πάρουμε λοιπόν ένα ένα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    δεν μου το είπες.. και ο χαρακτηρισμός περί αλαζονικού έγινε οχι με σκοπό την θίξη του επιχειρήματος... αλλά του προσώπου.. μην το κρύβεις.
    μην συμπεραίνεις ό,τι σε βολεύει

αν δεν μπορεί να ακολουθήσει την ροή μιας διήθησης , οχι τόσο λόγω της ταχύτητας, αλλά επειδή φοβάται την κίνηση ανάμεσα σε αυτοκίνητα σε διάδρομο πλάτους ενός μέτρου , θα ήταν καλό να κάνει δεξιά μέχρι να μάθει το πως θα το κάνει αυτό.
    για να μάθει πώς θα κάνει "αυτό", πρέπει να το ΚΑΝΕΙ

ό,τι κι αν είναι αυτό, η εξάσκηση θα τον κάνει καλύτερο, δεν θα το μάθει δι' επιφοιτήσεως ούτε δι' αλληλογραφίας...

Αν ακόμα και μετά απο αυτό διαπιστώσει ο ΙΔΙΟΣ, οτι ρε παιδάκι μου... δεν το "έχει" το τιμόνι... (δεν είναι ντροπή.. πολλοί δεν το έχουν και μέχρι να το διαπιστώσουν παθαίνουν 1200 ατυχήματα.), ίσως θα ήταν καλύτερο και για εκείνος .. αλλά και για εμάς που κινούμαστε δίπλα του , είτε να διαλέξει άλλο μέσο μετακίνησης , είτε στην τελική στο ακραίο .. να κάτσει σπίτι του.
    όπως έγραψα και παραπάνω, ευτυχώς δεν σου πέφτει λόγος

Τον χειμώνα αράζει και παίρνει Ι.Χ. είναι εποχικός δηλαδή.
    μαγκιά του!

εξάλλου δεν υποφέρουν από το κρύο το ίδιο όλοι οι άνθρωποι

στην τελική τι είναι η Αλεξάνδρας και η Πατησίων και η Ιπποκράτους, χώροι αναζήτησης αυθεντικών μηχανόβιων;;

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun
    Συγνώμη που επεμβαίνω...

btw... εκτός απο το μέλος που αναφέρατε κάποια παιδιά εδώ.. είναι κάπου αναρτημένο μήπως το video-σεμινάριο που λέτε μεσα στο site;
    Έχει ζητηθεί απο τα παιδιά του 0300, να μην ανέβει το βίντεο στο Internet.
    O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!

Λάμπρος

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Οποιος θελει το βιντιο, να πιεμιαστουμε να το δωκω.

Για την κινηση ,οσο λιγοτερα κυβικα εχεις ,τοσο περισσοτερο πακετο τρως, ειδικα τα παπια.

Οι κουτακιδες πως αντεχουν?

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Οποιος θελει το βιντιο, να πιεμιαστουμε να το δωκω.

Για την κινηση ,οσο λιγοτερα κυβικα εχεις ,τοσο περισσοτερο πακετο τρως, ειδικα τα παπια.

Οι κουτακιδες πως αντεχουν?
    δεν αντεχουν αλλα θελουν να ακουν μπουζουκι ερωτιαρικο και καλοριφερ οποτε
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Δεν καταλαβαινω γιατι τρωγεστε.Προχθες ημουν στο κεντρο με το παπι.Η κινηση υπερβολικη ως συνηθως.Απο Ομονοια εως Συνταγμα ανεβαινα μαζι με ξεκρανωτο τυπο με στρομα που προσπαθουσε να παει γρηγορα.Οσο κι αν προσπαθησε μαζι φτασαμε στο συνταγμα.Ειδικα στην πολλη κινηση ολοι μαζι παμε ειτε 1000 καβαλας ειτε παπια.
    Απο κει και περα ειναι θεμα αντιληψης και κοινης οδηγικης παιδειας-εμπειριας για το αν θα αφησεις καποιον να περασει.
    Και μενα μου τη δινουν οι απελπιστικα αργοι αλλα δεν κορναρω γιατι τα πραγματα μπορει να γινουν χειροτερα.Μου τη σπανε οι τυποι με τα σκουτερ που κλεινουν το δρομο και οι γιατροι με τις μπεμπες αλλα μολις φτασω στον προορισμο μου ταχω ξεχασει ολα.
    Εχω ενα βιτσιο ομως.Αδιαφορω για τους ξεκρανωτους σαν να μην υπαρχουν ενα πραγμα.Δεν προκειται να δωσω προτεραιοτητα σε ξεκρανωτο η να κανω δεξια για να περασει ουτε με σφαιρες.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

επειδή συνεχίζεις και είσαι επιθετικός θα σου απαντήσω στο ίδιο ύφος γιατί απο όσο φαίνεται μόνο έτσι έχεις μάθει να συζητάς..

μην συμπεραίνεις ό,τι σε βολεύει
    Αυτό κάνεις και εσύ ανεξαρτήτως τι σου γράφω καθαρά... δεν σου αρέσει ο δικός σου τρόπος boomerang;... ΞΥΔΑΚΙ!

για να μάθει πώς θα κάνει "αυτό", πρέπει να το ΚΑΝΕΙ

ό,τι κι αν είναι αυτό, η εξάσκηση θα τον κάνει καλύτερο, δεν θα το μάθει δι' επιφοιτήσεως ούτε δι' αλληλογραφίας...
    Σαφώς .... αλλά οχι στην πλάτη μου... ας το κάνει κάποια στιγμή που δεν θα γίνεται χαμός στον δρόμο και δεν θα κινδυνεύω να με στείλει στο νοσοκομείο λόγω της ασχετοσύνης του. Ο δρόμος είναι για όλους σίγουρα , αλλά έχω την ίδια απαίτηση να κυκλοφορώ με ασφάλεια όπως και αυτός.

Αν εσύ το ανέχεσαι , δεν είναι ανάγκη να το κάνω και εγώ ή κάποιος άλλος.

όπως έγραψα και παραπάνω, ευτυχώς δεν σου πέφτει λόγος
    Μου πέφτει ή οχι... ευτυχώς δεν περιμένω την δική σου επιδοκιμασία για να εκφραστώ.... οπότε οτι και να λες δεν με αγγίζει.

μαγκιά του!

εξάλλου δεν υποφέρουν από το κρύο το ίδιο όλοι οι άνθρωποι

στην τελική τι είναι η Αλεξάνδρας και η Πατησίων και η Ιπποκράτους, χώροι αναζήτησης αυθεντικών μηχανόβιων;;
    Μωρέ ας κάνει οτι θέλει... στον δρόμο μου μπορεί να μην είναι έτσι ώστε να μην κινδυνεύω κάθε φορά που τον συναντώ να κάνει μαλακίες στον δρόμο;... αυτό με νοιάζει.

Ο δρόμος γενικά είναι ενα μέρος που όλοι κινούμαστε για να πάμε κάπου. Σαφώς και αποκομίζουμε όλοι καθημερινά εμπειρίες... αλλά τουλάχιστον προσπαθούμε να το κάνουμε με ενα τρόπο που να μην δημιουργεί ρίσκα για όλους. Αν παρόλα αυτά όμως κάποιος δεν μπορεί να το κάνει... ε.. μην το ξαναλέω και ερεθίζω τα οπτικά σου νεύρα.

Και όσο διατηρείς αυτό το επιθετικό ύφος να ξέρεις οτι πραγματικά τόσο μου δείχνεις ακόμα περισσότερο για απόλυτος άνθρωπος οπότε δεν βλέπω και τον λόγο πλέον να συζητώ μαζί σου. Αφού ούτως ή άλλως μιλώ ή οχι... δεν με ακούς... απλά λές τα δικά σου.

Δεν ζητώ να σου αλλάξω την γνώμη , ούτε όμως θα αλλάξω και εγώ την δική μου για κάποια πράγματα... οπότε άστο καλύτερα.

Gandalf

καλά καλά

διάβασε τι έχουν γράψει και μερικοί άλλοι εδώ μέσα για όσους πιέζουν από πίσω για πιο γρήγορα...

μήπως υπάρχει συνομωσία εναντίον σου;;;

χίλιες φορές επιθετικό ύφος συζήτησης (που φυσικά ΚΑΙ εσύ ακολουθείς) παρά επιθετικό στυλ οδήγησης...

πάντα όρθιος.... και πάντα γρήγορα γρήγορα γρήγορα!!! πέρνα τους αργούς από πάνω!!!!!

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2008, 17:05
  2. Τον αύγουστο γέμισαν οι δρόμοι με κουλούς ή ιδέα μου είναι?
    από babis o sougias στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2008, 13:38
  3. Είναι η ιδέα μου...
    από VANDA στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 82
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2007, 16:47
  4. Είναι αραγέ η ιδέα μου .....
    από Anritsu στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2006, 17:26
  5. Ιδέα μου είναι...