Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 116

Θέμα: Καθημερινή κίνηση... ιδεά μου;

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    οτι πείς.. σου χαλώ εγώ χατήρι...;;;;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    καλά καλά

διάβασε τι έχουν γράψει και μερικοί άλλοι εδώ μέσα για όσους πιέζουν από πίσω για πιο γρήγορα...

μήπως υπάρχει συνομωσία εναντίον σου;;;

χίλιες φορές επιθετικό ύφος συζήτησης (που φυσικά ΚΑΙ εσύ ακολουθείς) παρά επιθετικό στυλ οδήγησης...

πάντα όρθιος.... και πάντα γρήγορα γρήγορα γρήγορα!!! πέρνα τους αργούς από πάνω!!!!!

Είπε κανείς να πιέζεις?
    Είπε κανείς κάτι τέτοιο?

Απλα μιλάμε, για στοιχειώδη νοημόσυνη
    Κάποιος είναι από πίσω σου, άστον να περάσει, απλά.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να χρησιμοποιείς προχωπικούς χαρακτηρισμούς?
    Ούτε η ειρωνία βοηθάει..

Αν εγώ με την μηχανή μου, σου κλέινω τον δρόμο, ή σε βάζω σε κίνδυνο, δεν θα με περάσεις?
    Και δεν σου λέω να πας με 100, απλα΄να πας 5χλμ παραπάνω από εμένα..

εσύ τι πιστεύεις, πως ο μάγος γράφει όσα γράφει εδώ περί "να πάρουν το λεωφορείο ή να πάνε σπίτι τους", αλλά στο δρόμο ΔΕΝ πιέζει με φώτα ή κόρνα ή φωνές;

προσωπικούς χαρακτηρισμούς δεν χρησιμοποίησα πουθενά

στη λωρίδα διήθησης υπάρχει (αν υπάρχει!) χώρος για ΕΝΑ μηχανάκι, τι "στην άκρη" να κάνεις;

ο από πίσω θα βρει γρήγορα ένα άνοιγμα και θα προσπεράσει, ήσυχα και όμορφα, χωρίς χαρακτηρισμούς και υπεροψίες

Ρε συ, καμιά φορά (σίγουρα θα το έχεις αντιμετωπίσει), δεν μπορείς να πας πουθενά.
    Δεν λέω τίποτα άλλο, κατάλαβα απόλυτα τι θέλει να πει ο Μάγος, και συμφωνώ, από την στιγμή που κάποιος γίνεται επικινδυνος από λεωφοριατζή,ταξιτζή μέχρι και την γυναίκα με το νέο Fiesta.

Το μόνο που λέω (ξαναλέω για την ακρίβεια), είναι ότι καλό θα ήταν (δεν απαιτώ), να κοιτάμε καθρέπτες, και να κάνουμε αν μπορούμε δεξιά.Τίποτα άλλο.

Για παράδειγμα, σήμερα ήταν από πίσω μου, ένα R6.
    O άνθρωπος δεν μου έπαιξε φώτα ούτε κόρνα. Δεν έδειχνε επίσης ότι θέλει να περάσει.
    Αλλά τον άφησα. Με χαιρέτησε μόλις έκανα δεξιά, που σημαίνει ότι ήθελε να πάει πιο γρήγορα, και όντως πήγε.

Απλά ρε συ. Και καλό θα ήταν να μην δημιουργούνται διαμάχες από του πουθενα, γιατί δεν υπάρχει λόγος. Ο καθείς και οι απόψεις του, ασχέτως αν μας πειράζουν είναι ακραίες ή όχι, φτάνει να μην παραβαίνουν τους κανόνες που διέπουν την εν λόγω διαδικτυακή κοινότητα( πως τα λέω έτσι ο καριόλης )

...................... @ manhunter...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter

Απλά ρε συ. Και καλό θα ήταν να μην δημιουργούνται διαμάχες από του πουθενα, γιατί δεν υπάρχει λόγος. Ο καθείς και οι απόψεις του, ασχέτως αν μας πειράζουν είναι ακραίες ή όχι, φτάνει να μην παραβαίνουν τους κανόνες που διέπουν την εν λόγω διαδικτυακή κοινότητα( πως τα λέω έτσι ο καριόλης )

αν συμμετέχω σ' αυτή τη κουβέντα, είναι για το "ας πάρουν τα ΜΜΜ ή ας κάτσουν σπίτι τους"

το οποίο ΤΟΝΙΖΩ γράφτηκε για τους "πιο αργούς"

...και μου άναψε τα λαμπάκια

αυτό εσένα πώς σου κάθησε;

το βρίσκεις να συνάδει με το "καλό θα ήταν να μην δημιουργούνται διαμάχες από του πουθενα, γιατί δεν υπάρχει λόγος" που γράφεις παραπάνω;

εμένα μου έχουν χωθεί άτομα και με ΣΣ και κυρίως με παπάκια, με τρόπο "τώρα σου χώθηκα, πάτα φρένο ή θα τρακάρουμε", εντελώς εκβιαστικά, παρότι πίστεψέ με δεν πάω αργά στη διήθηση, και το χόρνετ χωράει σχεδόν παντού

Ρε παιδιά, νομίζω δεν ωφελεί κανέναν η προσωπική αντιπαράθεση για ένα θέμα που είναι τόσο απλό...

Θα συμφωνήσω με τον manhunter. Αν ο πίσω σου είναι πιο γρήγορος, ανεύθυνος, πιο ευέλικτος, πιο μάγκας, ή δεν ξέρω γω τι...

Άστον να περάσει και έληξε...

Ε, δεν θα κάνω σταματημένος δεξιά και πάλι πίσω για να με περάσει ο πίσω, αλλά από το να έχω μια μηχανή πίσω μου στο μισό μέτρο με κίνδυνο να σκάσει πάνω μου, άντε πέρνα ρε μεγάλε και τέλος...

Δεν είναι ντροπή να σε πέράσει κάποιος πιο γρήγορος. Αντίθετα, δείχνεις την οδηγική κουλτούρα σου και διώχνεις ένα κίνδυνο από πίσω σου...

Ντρέπομαι που διαβάζω για γκόμενες που πάνε με 70 στις εθνικές και δεν κάνουν δεξιά, και ακούω μοτοσυκλετιστές να διαφωνούν για διηθήσεις και μλκς...

Νόμιζα ότι καταλαβαινόμαστε καλύτερα εμείς οι "μηχανόβιοι"...

Λακαμάδες υπάρχουν πάντα και παντού. Υιοθετώντας την ιδεολογία του αυτοκινητιστή στη μοτοσυκλέτα, όλα γίνονται χειρότερα για όλους μας...

Επίσης ο devils είπε πολύ καλή κουβέντα. Όσο κι αν ακούγεται αντισυναδελφικό, ο "λαγός" καθαρίζει το δρόμο μπροστά σου για να περάσεις εσύ μετά με μεγαλύτερη ασφάλεια από οδηγούς που είναι πλέον ενήμεροι για τη διέλευση μηχανών ανάμεσά τους...

Θα επαναλάβω ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και τη σωματική του ακεραιότητα. Αν ο άλλος θέλει να τρέξει, να χωθεί, να καγκουριάσει, δικαίωμά του και δικό του πρόβλημα.

Ειρήνη αδέρφια !!

Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy

Θα συμφωνήσω με τον manhunter. Αν ο πίσω σου είναι πιο γρήγορος, ανεύθυνος, πιο ευέλικτος, πιο μάγκας, ή δεν ξέρω γω τι...
    δεν διαφωνεί κανείς σ' αυτό

ΧΤ & manhunter... thanks...

άλλη μια φορά εκ μέρους αν και το έγραψα... εχμμ... 3-4-5-6-7-8 φορές... ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΑΡΓΑ... έχω με αυτούς που πάνε επικίνδυνα..

Ευχαριστώ για την παρέμβαση... ΄

Gandalf

αν συμμετέχω σ' αυτή τη κουβέντα, είναι για το "ας πάρουν τα ΜΜΜ ή ας κάτσουν σπίτι τους"

το οποίο ΤΟΝΙΖΩ γράφτηκε για τους "πιο αργούς"

...και μου άναψε τα λαμπάκια

αυτό εσένα πώς σου κάθησε;

το βρίσκεις να συνάδει με το "καλό θα ήταν να μην δημιουργούνται διαμάχες από του πουθενα, γιατί δεν υπάρχει λόγος" που γράφεις παραπάνω;

εμένα μου έχουν χωθεί άτομα και με ΣΣ και κυρίως με παπάκια, με τρόπο "τώρα σου χώθηκα, πάτα φρένο ή θα τρακάρουμε", εντελώς εκβιαστικά, παρότι πίστεψέ με δεν πάω αργά στη διήθηση, και το χόρνετ χωράει σχεδόν παντού

Αμα διαβάσεις όλο το ποστ του Μάγου, θα καταλάβεις ότι δεν μιλάει για τους πιο αργούς, αλλά για τους πιο επικινδυνους. Μην απομονώνουμε λέξεις, γιατί δεεν βγαίνει νόημα. Ολόκληρο το ποστ είναι ξεκάθαρο.

:smilea:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    ΧΤ & manhunter... thanks...

άλλη μια φορά εκ μέρους αν και το έγραψα... εχμμ... 3-4-5-6-7-8 φορές... ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΑΡΓΑ... έχω με αυτούς που πάνε επικίνδυνα..

Ευχαριστώ για την παρέμβαση... ΄

Gandalf
    Φίλε μάγε, δεν το λέω για σένα, αλλά να συμπληρώσω και κάτι ακόμα.

Ο μπροστά που πάει αργά, μπορεί να πηγαίνει έτσι για διάφορους λόγους.
    Δεν μπορεί πιο γρήγορα, δεν τον παίρνει πιο γρήγορα, δεν "κατέχει" το σπορ της διήθησης, είναι νέος οδηγός κ.λ.π.

Αν τον πλακώσεις στην κόρνα και τα φώτα θα τον αγχώσεις ακόμα περισσότερο και θα τον προτρέψεις να κάνει καμιά λακαμεία για την οποία εσύ θα είσαι υπεύθυνος.

Υπάρχουν και αλλαγές λωρίδας, και φανάρια, και ανοίγματα να τον περάσεις χωρίς να τον αγχώσεις περισσότερο... Δεν γεννηθήκαμε όλοι πάνω σε μηχανή.

Η ασφάλεια πάνω απ' όλα. Και η αλληλεγγύη των μοτοσυκλετιστών μεταξύ τους !!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

εγώ τον είδα αρχικά (πριν γίνει ντόρος ) να γράφει για τα "σαλιγκάρια με τα σκούτερ"

μετά, το "εμπλούτισε"

επίσης τον ενοχλούν οι "εποχικοί"

τους θέλει καθαρόαιμους φαίνεται, με τη βούλα

άντε έχουμε και δουλειά

Xt ...πραγματικά δεν διαφωνώ σε τίποτα απο όσα πρόσθεσες και επιδοκιμάζω σε αυτό 100%..

είπα και πριν... το αργά δεν με ενοχλεί.. γιατί όπως λες και εσύ μπορεί να έχει διάφορους λόγους. Αυτό που με ενοχλεί είναι το επικίνδυνο. ... το αψυχολόγητο.

Gandalf

εγώ τον είδα αρχικά (πριν γίνει ντόρος ) να γράφει για τα "σαλιγκάρια με τα σκούτερ"

μετά, το "εμπλούτισε"

άντε έχουμε και δουλειά

Ξαναδιάβασε την πρώτη σελίδα, γιατί από αυτά που γράφεις, φαίνεται ότι δεν την διάβασες.
    Δεν γράφει ούτε υπονοεί που θενά κάτι για ''αργούς''

μετά, το "εμπλούτισε"

άντε έχουμε και δουλειά
    Έ, για τα "σαλιγκάρια" ενοχλήθηκα κι εγώ... :rotflmao: :rotflmao:

XR
    XTR
    XJR

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2008, 17:05
  2. Τον αύγουστο γέμισαν οι δρόμοι με κουλούς ή ιδέα μου είναι?
    από babis o sougias στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2008, 13:38
  3. Είναι η ιδέα μου...
    από VANDA στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 82
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2007, 16:47
  4. Είναι αραγέ η ιδέα μου .....
    από Anritsu στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2006, 17:26
  5. Ιδέα μου είναι...