αν δεν παρεις το ZRX1200 η αμεσως επομενη επιλογη κατ'εμε ειναι το XJR1300.
![]()
![]()
αν δεν παρεις το ZRX1200 η αμεσως επομενη επιλογη κατ'εμε ειναι το XJR1300.
![]()
![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Μάλλον είμαι γραφικός αλλά σαν τον κινητήρα στο πλάϊ...
τίποτις![]()
esi exeis balthei na me kaneis distixismeno!!!!!!ti m#@%nara mixanaki!!!!!
aaaaaaxxxxx........
Απ αυτη τη μεριά κάτι γίνεται, αν και οι δίσκοι μαργαρίτα μου κάνουν λίγο σαν τις γριές με τα μωβ μαλλιά.Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Μάλλον είμαι γραφικός αλλά σαν τον κινητήρα στο πλάϊ...
τίποτις![]()
Απο την άλλη μεριά εχει το μπαζούκας :rotflmao: :rotflmao:![]()
Του λείπουν και καμμια 40ρια ίπποι σε σχέση με τα άλλα, που ειναι ήσυχα και ροπάτα.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Επειδή παίζεις βρώμικα δηλαδή...![]()
![]()
![]()
![]()
Σοβαρά ρε εσύ Μάκη, πολύ πιο όμορφη δεν είναι η γιαμάπα, πιο ερωτεύσιμη βρε αδερφέ?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το έβαλες σκοπό να το λερώσουμε το εσώρουχο απόψε...![]()
![]()
![]()
Ενώ τα κερατωμένα είναι σαν δυο σταγόνες νερό μ'αρέσει πιο πολύ το Suzuki, ειδικά στο μπλε με λευκές ζάντες..Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Σοβαρά ρε εσύ Μάκη, πολύ πιο όμορφη δεν είναι η γιαμάπα, πιο ερωτεύσιμη βρε αδερφέ?![]()
![]()
Βέβαια εσύ θα πας σε αυτό που σε ανάβει περισσότερο, δεν θ'ακούς την κωλοτρ...εεεε.... τη γνώμη του καθενός
![]()
Εμείς εδώ θά'μαστε να σου ευχηθούμε τα καλύτερα (και να σε κάνουμε να μετανιώσεις που δεν πήρες το Honda το φαιριγκάτο τελικά)![]()
![]()
![]()