και απο που βλεπουμε οτι ειναι γαυροι?Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
γαυρακια κοτοπουλα με κρανη![]()
![]()
![]()
τους καταλαβες απο τη φωνη ?
και απο που βλεπουμε οτι ειναι γαυροι?Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
γαυρακια κοτοπουλα με κρανη![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
τζωρτζ...ειναι οι ολυμπιακοι που μπηκαν και κινηθηκαν προς τα δημοσιογραφικα θεωρεια...και μετα εκατσαν στην κερκιδα σας....τους εδειξε η τηλεοραση...δεν τα λεω εγω.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
και απο που βλεπουμε οτι ειναι γαυροι?
μην μπω και με σενα σε αυτην την λουμπα..![]()
οχι ρε απλα επειδη δεν εχονε διακριτικα ρωτησα πω καταλαβαινουμε οτι ειναι δικοι μας.Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
τζωρτζ...ειναι οι ολυμπιακοι που μπηκαν και κινηθηκαν προς τα δημοσιογραφικα θεωρεια...και μετα εκατσαν στην κερκιδα σας....τους εδειξε η τηλεοραση...δεν τα λεω εγω.
μην μπω και με σενα σε αυτην την λουμπα..![]()
κατα τα αλλα στο κοντρα αλλιως τα λεει και οχι οπως τα αναφερεις εσυ παραπανω.εγω που δεν ημουν πατρα τι να πιστεψω?
και επι τελους παλι με το βαζελο ασχολουμαστε μετα απο πιπα στα χανουμια. φαντασου ποσο γτπ τους εχουμε![]()
![]()
![]()
ρε τζωρτζ πλακα μου κανεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: μεχρι και το ανηψακι μου ξερει οτι το κοντρα ειναι γαυρικο site, ημαρτον :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
οχι ρε απλα επειδη δεν εχονε διακριτικα ρωτησα πω καταλαβαινουμε οτι ειναι δικοι μας.
κατα τα αλλα στο κοντρα αλλιως τα λεει και οχι οπως τα αναφερεις εσυ παραπανω.εγω που δεν ημουν πατρα τι να πιστεψω?
και επι τελους παλι με το βαζελο ασχολουμαστε μετα απο πιπα στα χανουμια. φαντασου ποσο γτπ τους εχουμε![]()
![]()
![]()
ενι γουει...ξερεις οτι ποτε δεν λεω κατι χωρις να ξερω κατι παραπανω, και ποτε δεν παιρνω θεση στο ασχετο.,
εξαλου ειπα και πιο πανω...αυτα ειναι καφριλικια και αλητειες ΚΑΙ απο τις δυο πλευρες.
re Kal με την αρρώστια που σας δέρνει δεν έχεις καταλάβει ότι δεν σας μιλάνε πλεον οι ολυμπιακοί αλλά ούτε οι παναθηναικοί (μερικοί)Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
...
κ εγώ απλά έγραψα μια λόγω διαιτησίας....να μην λέμε μόνο τα υπέρ του Θρύλου...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
1)ΦΟΡΑΝΕ ΚΡΑΝΗΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
και απο που βλεπουμε οτι ειναι γαυροι?
2)ΦΟΡΑΝΕ ΦΟΡΜΑ(ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ)
3)ΒΑΡΑΝΕ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
...αυτα ειναι καφριλικια και αλητειες ΚΑΙ απο τις δυο πλευρες.
.&-
²Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
οχι ρε απλα επειδη δεν εχονε διακριτικα ρωτησα πω καταλαβαινουμε οτι ειναι δικοι μας.
![]()
![]()
α και κατι τελευταιο γιωργαρα...δεν χρειαζεται ρε να πιστεψεις αυτα που λεω εγω.....
δες απλα αυτα που δειχνει η τηλεοραση....ΔΕΝ υπαρχουν δικοι μας....και ειναι γεματο απο δικους σας...ποιοι λες να τα εκαναν ρε ; :rotflmao: :rotflmao:
γι αυτο προσεχε.Αρχικά δημιουργήθηκε από ACAB
1)ΦΟΡΑΝΕ ΚΡΑΝΗ
3)ΒΑΡΑΝΕ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ
ειμαστε παντου ρε !!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
²
α και κατι τελευταιο γιωργαρα...δεν χρειαζεται ρε να πιστεψεις αυτα που λεω εγω.....
δες απλα αυτα που δειχνει η τηλεοραση....ΔΕΝ υπαρχουν δικοι μας....και ειναι γεματο απο δικους σας...ποιοι λες να τα εκαναν ρε ; :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
που σαι acab..... μια συμβουλη ρε συ....Αρχικά δημιουργήθηκε από ACAB
1)ΦΟΡΑΝΕ ΚΡΑΝΗ
3)ΒΑΡΑΝΕ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ
εδω ΔΕΝ ειναι οπαδικο φορουμ.....
ειναι moto.gr και ευτυχως μας εχουν παραχωρησει μια μερια....για να κανουμε την πλακα μας και να περναει η ωρα.
οποτε...οποιες ορεξεις (AΝ ΕΧΕΙΣ) oπαδικες κλπ κλπ, καλο ειναι να μην τις βγαζεις εδω....
ειδικα με ανθρωπους που δεν γνωριζεις, και συνεπως δεν ξερεις αν αστειευονται με αυτα που λενε ή οχι.
αυτα , επειδη ειναι αρχη ακομα και προλαβαινεις να το σωσεις![]()
![]()
και δινεις και εσυ κατι απαντησεις ε...Αρχικά δημιουργήθηκε από ACAB
ΟΚΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ
![]()
Κάτι διαβάζω για τέλος από ΑΕΚ και ταξιδακι προς Portsmouth.
http://contra.gr/Soccer/Hellas/Super...EK/229400.html
oxi re gamwto....kai mas tga eixate kanei toubano me tin paixtoura otan itan na erthei....:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Eaglos
Κάτι διαβάζω για τέλος από ΑΕΚ και ταξιδακι προς Portsmouth.
http://contra.gr/Soccer/Hellas/Super...EK/229400.html