Eίναι μεγάλο το μηχανάκι παιδιά....:wacko: :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
κρίσεις παλιOμπαιδισμού παθαίνει αυτός και οχι παλιμπαιδισμού:rotflmao: :rotflmao:
Eίναι μεγάλο το μηχανάκι παιδιά....:wacko: :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
κρίσεις παλιOμπαιδισμού παθαίνει αυτός και οχι παλιμπαιδισμού:rotflmao: :rotflmao:
You BETA believe...
κοίτα να δείς απο πότε έχει να γίνει Σιδερόκωλη Βόλτα......
Ντροπή σας.... μοτοσυκλετιστικό site σου λέει μετά ...... βρε ουστ....
:a1:
Σύντροφε υπομονή. Ο επαναστατικός αγώνας έχει μπει για την ώρα στην κατάψυξη. Παρόλα αυτά οι ανένταχτες δυνάμεις προετοιμάζονται και επαγρυπνούν. Δεν χρειάζονται σπασμωδικές κινήσεις. Ο καιρός πλησιάζει που θα επιστρέψουν στην ενεργή αντιιμπεριαλιστική πάλη.Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
κοίτα να δείς απο πότε έχει να γίνει Σιδερόκωλη Βόλτα......
Ντροπή σας.... μοτοσυκλετιστικό site σου λέει μετά ...... βρε ουστ....
:a1:
-- Εκ της ΠΣΚ / moto.gr
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Σύντροφε υπομονή. Ο επαναστατικός αγώνας έχει μπει για την ώρα στην κατάψυξη. Παρόλα αυτά οι ανένταχτες δυνάμεις προετοιμάζονται και επαγρυπνούν. Δεν χρειάζονται σπασμωδικές κινήσεις. Ο καιρός πλησιάζει που θα επιστρέψουν στην ενεργή αντιιμπεριαλιστική πάλη.
-- Εκ της ΠΣΚ / moto.gr
Οι φίλιες αντιιμπεριαλιστικές ιταλόφωνες δυνάμεις περιμένουν... πάντα πιστοί στην ΠΣΚ και στα καλέσματα της![]()
ΥΓ Μην το πολυαργήσουμε όμως! Μόλις φτιάξει ο καιρός εμπρός για νέο αντάρτικο![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Ρε για κοίτα κάτι επαναστάτες της τρύπιας δεκάρας...ρε, επανάσταση δεν γίνεται αν δεν δουλέυουν τα μηχανήματα... :rotflmao:
ΥΓ: Όταν υπηρετούσα, ανέλαβα καμιά 14αριά Μ113, εκ των οποίων λειτουργούσαν 5-6...
Παρήγγειλα ότι χρειαζόμουν, στρώθηκα στην δουλειά με κάτι δυνατά μαστορόπουλα και κατάφερα να δουλεύουν όλα, ρολόι.
Πριν την επιθεώρηση του ΓΕΠΣ, πέρασε ο ταξίαρχός μου να ρίξει μιά ματιά.
Μου είπε να του βάλω μπροστά εκείνο. Μετά μου είπε το άλλο. Και μετά το παράλλο.
-Καλά, λειτουργούν όλα; με ρώτησε.
-πείτε μου εσείς, -του λέω- και σηκώνω επανάσταση σε 1 ώρα...!
Γούρλωσε τα μάτια μπερδεμένος και γύρισε ξαφνικά σαν να τον τσίμπησε σφήκα κοιτώντας με, με ένα ύφος απορημένο, γεμάτο έπληξη, τρόμο, φόβο μην μπορώντας να κατανοήσει αν μιλούσα σοβαρά αν έκανα πλάκα, αν άκουσε εκείνος καλά...
Πιό δίπλα και πίσω του ο Δκτής μου δάγκωνε με μανία τον δεξιό του δείκτη..
Εδωσα τέλος στο σκηνικό όταν χαμογέλασα ελαφρώς, και εκείνος με την σειρά του ανταπέδωσε με ίχνη ανακούφησης κάτω από το μουστάκι του και απομακρύνθηκε γρήγορα, δίχως άλλη κουβέντα. :rotflmao:
Μάλλον αλλιώς την καταλαβαίνουμε την επανάσταση...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
-πείτε μου εσείς, -του λέω- και σηκώνω επανάσταση σε 1 ώρα...!
![]()
![]()
νίκο, ήμαρτον, ρε φίλε...Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Μάλλον αλλιώς την καταλαβαίνουμε την επανάσταση...![]()
![]()
χαλάρωσε...πλάκα, γιου νόου.. ?![]()
Δεν το εννοούσες έτσι φαντάζομαι, αλλά ακούστηκε κάπως... (το ποστ)Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
νίκο, ήμαρτον, ρε...![]()
έμα και συ ρε Τpap άκουσες για επανάσταση και το συνέδεσες με την 21 Απριλίου και την ετοιμότητα των αρμάτων που θα εξέλθει απο το Γουδί .... :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
νίκο, ήμαρτον, ρε φίλε...
χαλάρωσε...πλάκα, γιου νόου.. ?![]()
χάθηκε να παραθέσεις το άγχος που είχε κυριεύσει τους αγωνιστές της Βαστίλης για παράδειγμα.... λέω έγω![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
![]()
κι ενα hint για την επόμενη...![]()
Pappoulakos Calling!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κάτι μας είπες τώρα...![]()
![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τρελή αφίσα
χμμμμΑρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
![]()
Nevada......![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!