Γεια σας παιδες.. το πηρα τελικα κ μ ειπαν για 2000 χιλιωμετρα στρώσιμο.. κ δεν ξερω τ να κάνω! Πείτε μ καμια γνώμη οι των R6 η γενικά!! Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Γεια σας παιδες.. το πηρα τελικα κ μ ειπαν για 2000 χιλιωμετρα στρώσιμο.. κ δεν ξερω τ να κάνω! Πείτε μ καμια γνώμη οι των R6 η γενικά!! Ευχαριστώ προκαταβολικά!
R6 08 for Life..!!!!! Iparxei logos pou o Rossi Odigei... YAMAHA...
Εγώ θα σου έλεγα να το βάλεις στην αποθήκη μέχρι να κλείσεις τα 21 σουΑρχικά δημιουργήθηκε από Lefterissss46
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
γραφει το manual της μηχανης
μεχρι τα 600 πρωτα χλμ οχι παρατεταμενο γκαζι απο το οριο που θα γραφει το manual
απο τα 600 κ μεχρι τα 1500 χλμ οχι παρατεταμενο γκαζι απο το οριο που θα γραφει το manual
απο κει κ επειτα το στιβεις![]()
![]()
εννοειται οτι καθολη τη διαρκεια του στρωσιματος μπορεις να τελικιασεις τη μηχανη 2-3 φορες ή να κανεις τπτ καγκουριες ή γενικα να τη δουλεψεις στα κοκκινα αρκει να εχει ζεσταθει καλα ο κινητηρας κ να μην ειναι για παρατεταμενη ωρα
αυτα λεει κ το manual
![]()
![]()
Ακολούθα το manual. Ιδιαίτερα μέχρι να κάνεις την αλλαγή των λαδιών στα 1000, απέφυγε τις εξάρσεις (απότομα ανοίγματα ακόμα και αν δεν περνάς τις προβλεπόμενες στροφές) και προσπάθησε να κρατηθείς στα όρια που σου λέει. Επίσεις κοίτα να στρώσεις και τα φρένα (απαλά φρεναρίσματα στην αρχή) για να μην σου τρίζουν μετά.
Είναι σπάσιμο σε ss το στρώσιμο, αλλά θέλει απλά λίγη υπομονή. Καλοτάξιδο και πάντα προσεχτικά!
Thanks apla ithela na dw mipws einai kati diaforetiko!!!! paidia to mixanaki ta spaei!!!!! apla!!!! me exei trelanei tha anevasw k kamia foto!!!! PWWWWWWW o sniper zhliaaaaaa!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ελπιζω αυτο που λες για το ζηλια να κανεις πλακα![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Μιας και δεν το λέει για πλάκα θα του πώ και εγώ το εξής.
Θα μπορούσε κάλλιστα να σου την πεί ο καθένας με την ερώτηση που κάνεις γιατί δεν είναι σωστό και λογικό να παίρνεις ένα απο τα κορυφαία sypersport μηχανάκια της εποχής μας τη στιγμή που δεν ξέρεις ούτε καν πως να το στρώσεις.Φαντάζομαι ούτε και ξέρεις τι μπορεί να κάνει ένα τέτοιο μηχάνημα ούτε και θα μάθεις ποτέ.Γιατί πολύ απλά δεν ξέρεις καν το λόγο που το πήρες..
Μέχρι τα 800 χιλιόμετρα μέχρι 6.000 σ.α.λ. και απο 800 μέχρι 1600 χλμ μέχρι και 8.000 σ.α.λ.
Στα 1000 χλμ άλλαξέ του λάδια και φίλτρο.Καλή τύχη.
www.myspace.com/deathmetalito
nai re man opws ta les einai!!!!!!!hahahahahahahahaaahahhahahaahhaahahhahaha eleos dld!!!!magkas o tipos e???? file eisai magkas ok!!!!!!
![]()
![]()
fisika k to lew gia plaka!!!![]()
Αλλά εγώ μιλάω πολύ σοβαρά, κι ελπίζω σε έξυπνο παιδί.Αρχικά δημιουργήθηκε από Lefterissss46
fisika k to lew gia plaka!!!![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δηλαδη στα 21 του θα φυτροσουν τιποτα χερουκλες ουρανοκατεβατες;Μη μασας Lefterisss στρωσε το εργαλειο κανε τα service παρακολουθα κ κανα σχολειο κ ολα θα πανε καλα αλλα θελει κ την απαιτουμενη προσοχηΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εγώ θα σου έλεγα να το βάλεις στην αποθήκη μέχρι να κλείσεις τα 21 σου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
στα 21 του θα τον καλυπτει το διπλωμα που θα βγαλει και τωρα απλα δεν εχει.Αρχικά δημιουργήθηκε από YamahakiasR1leo
Δηλαδη στα 21 του θα φυτροσουν τιποτα χερουκλες ουρανοκατεβατες;Μη μασας Lefterisss στρωσε το εργαλειο κανε τα service παρακολουθα κ κανα σχολειο κ ολα θα πανε καλα αλλα θελει κ την απαιτουμενη προσοχη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αν νομιζετε οτι ειναι εξυπνο να οδηγαμε χωρις διπλωμα (ασχετα απο τις οδηγικες μας ικανοτητες) τοτε τα ρεστα μου με φλος ρουαγιαλ.![]()
![]()
Το ειχα ξεχασει για το διπλωμα φιλε ειμαι της παλιας φρουρας εγω βλεπεις αλλα επειδη βλεπω πολους τυπους που επειδη εχουν μια μηχανη το παιζουν παντογνωστεςΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
στα 21 του θα τον καλυπτει το διπλωμα που θα βγαλει και τωρα απλα δεν εχει.
αν νομιζετε οτι ειναι εξυπνο να οδηγαμε χωρις διπλωμα (ασχετα απο τις οδηγικες μας ικανοτητες) τοτε τα ρεστα μου με φλος ρουαγιαλ.![]()
![]()
δεν τρεχει τιποτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από YamahakiasR1leo
Το ειχα ξεχασει για το διπλωμα φιλε ειμαι της παλιας φρουρας εγω βλεπεις αλλα επειδη βλεπω πολους τυπους που επειδη εχουν μια μηχανη το παιζουν παντογνωστες
αλλα αν οντως ο φιλος εχει γεννηθει το '90 (οπως λεει στο προφιλ του) το διπλωμα δεν τον καλυπτει.
ακομα και το 125 να ειχε βγαλει στα 18,χρειαζονται 2 χρονια για να ανεβει στο "απεριοριστο".
δεδομενου οτι ειναι ακομα 19...![]()
ας ελπισουμε να φερθει μυαλωμενα και να το αφησει κλειδωμενο σε κανα γκαραζ ή αν το κυκλοφορει να μην γινει η στραβη..![]()