Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 11 από 11

Θέμα: Αγορά κράνους

Νέο μέλος

Αγορά κράνους

καλησπέρα συμφορουμίτες,
    Έχω ένα honda glx (90άρι παπάκι) και τριγυρνάω μέσα στην πόλη ακράνωτος. Σκέφτομαι να αγοράσω κράνος (ποτέ δεν ξέρεις, μη σπάσει ο διάολος το ποδάρι του) αλλά είμαι τελείως άπειρος και δεν ξέρω ούτε από μάρκες, ούτε από μαγαζία, ούτε από μεγέθη.
    Έχετε κανένα καλό κράνος συγκεκριμένα να μου προτείνετε; Δεν περιορίζομαι μόνο σε ελληνικά sites, οπότε αν έχετε στα υπ'όψιν κάποιο κράνος σε ξένο ηλεκτρονικό κατάστημα δώστε link.
    Από τιμές ψάχνω κοντά στο 100άρι αν και περιορίζομαι κάπου στα 200 ευρώ maximum εκτός και αν υπάρχει κάτι ΠΟΛΥ value for money ώστε να ανγκαστώ να ζητήσω λ7 από γονείς/παππούδες/γιαγιάδες, τα γνωστά, u know!
    Περιμένω απαντήσεις...... Βοηθήστε το newbie plz!!!

Υ.Γ. Ναι, το ξέρω πως υπάρχουν αρκετά θέματα σχετικά με ξένα e-shops, αγορές-ευκαιρίες κλπ κλπ, αλλά είμαι παντελώς άσχετος και θα τα κάνω σαλάτα. Οπότε μέχρι να μπω στο κλίμα και να καταλάβω τι παίζει, μη με αποπαίρνετε, μη με μαλώνετε/ κράζετε κλπ.....

Ευχαριστώ προκαταβολικά....

Μανιβελάτο μέλος

Re: Αγορά κράνους

Αρχικά δημιουργήθηκε από spio
    καλησπέρα συμφορουμίτες,
    Έχω ένα honda glx (90άρι παπάκι) και τριγυρνάω μέσα στην πόλη ακράνωτος. Σκέφτομαι να αγοράσω κράνος (ποτέ δεν ξέρεις, μη σπάσει ο διάολος το ποδάρι του) αλλά είμαι τελείως άπειρος και δεν ξέρω ούτε από μάρκες, ούτε από μαγαζία, ούτε από μεγέθη.
    Έχετε κανένα καλό κράνος συγκεκριμένα να μου προτείνετε; Δεν περιορίζομαι μόνο σε ελληνικά sites, οπότε αν έχετε στα υπ'όψιν κάποιο κράνος σε ξένο ηλεκτρονικό κατάστημα δώστε link.
    Από τιμές ψάχνω κοντά στο 100άρι αν και περιορίζομαι κάπου στα 200 ευρώ maximum εκτός και αν υπάρχει κάτι ΠΟΛΥ value for money ώστε να ανγκαστώ να ζητήσω λ7 από γονείς/παππούδες/γιαγιάδες, τα γνωστά, u know!

Υ.Γ. Ναι, το ξέρω πως υπάρχουν αρκετά θέματα σχετικά με ξένα e-shops, αγορές-ευκαιρίες κλπ κλπ, αλλά είμαι παντελώς άσχετος και θα τα κάνω σαλάτα. Οπότε μέχρι να μπω στο κλίμα και να καταλάβω τι παίζει, μη με αποπαίρνετε, μη με μαλώνετε/ κράζετε κλπ.....

ΚΡΑΑΑ ΚΡΑΑΑΑ

ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

http://www.louis.de/_20028bbdd8dbd5d...25&anzeige=all

“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Re: Re: Αγορά κράνους

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640

http://www.louis.de/_20028bbdd8dbd5d...25&anzeige=all

δεν ξέρω γιατί τον κράζεις τον νέο...

πάντως ό,τι λινκ του λούη και να βάλεις. όταν το χτυπήσεις σε πάει στην αρχική σελίδα του

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Βάλε κωδικό προΐόντος.

Φίλε χωρίς κράνος να μη πας πουθενά. Το κεφάλι σου είναι μοναδικό. Δε ξέρεις πότε θα γίνει η μαλακία.

Μανιβελάτο μέλος

Re: Re: Re: Αγορά κράνους

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    δεν ξέρω γιατί τον κράζεις τον νέο...

πάντως ό,τι λινκ του λούη και να βάλεις. όταν το χτυπήσεις σε πάει στην αρχική σελίδα του
    Έλα ρε συ, πλάκα κάνω.. επειδή είπε μη με κράξετε.. αν και ότι κυκλοφορεί ξεκράνωτος δεν είναι αστείο.. παρόλα αυτά το θετικό είναι ότι κατάλαβε το λάθος..

50464702 εδώ είναι ο κωδικός προϊόντος..

είναι το rsf2i της shark που πήρα και εγώ στα 99 ευρώ από 230 φεύγα..

“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    για τα λινκ του λουι:

δεξι κλικ-νεα καρτελα και στο καπακι παλι δεξι κλικ-νεα καρτελα

την πρωτη φορα σε βγαζει στην κεντρικη κ μετα εκει που λεει το λινκ

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400

καλησπέρα συμφορουμίτες,.....
    ευχαριστώ προκαταβολικά....
    Καλώς ήρθες καταρχήν και κακώς κάκιστα είσαι ακράνοτος!!!

ότι κράνος και να επιλέξεις να φροντίσεις/σιγουρευτείς να έχει τα παρακάτω:

1) να είναι πιστοποιημένο κατά ECE 22-05 (θα έχει αυτοκόλλητο στην πίσω πλευρά και σχετικά ταμπελάκια ραμμένα σε κάποιο σημείο στο εσωτερικό)

2) ΣΩΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ! δηλ. να είναι σφιχτό στο κεφάλι σου αλλά να μην σου προκαλεί δυσφορία και πόνο. και ένα εύκολο τεστ για να δεις αν έχει κάτσει καλά το κράνος είναι το εξής: το φοράς και το κουμπώνεις. έπειτα προσπαθείς να περιστρέψεις γύρο από το κεφάλι σου (δεξιά-αριστερά) και αν δεν μετακινείται (κάνα εκατοστό θα κουνηθεί σίγουρα) τότε είναι κομπλέ. μετά δοκιμάζεις το αντίστοιχο στο πάνω κάτω. αν δεις ότι μετατοπίζεται πολύ, δοκίμασε να νούμερο μικρότερο.

3) αφαιρούμενη επένδυση για να την καθαρίζεις εύκολα (μην το γελάς, αν το φοράς καθημερινά και ειδικά το καλοκαίρι δεν θα αργήσει να να βρομίσει...)

το κράνος είναι προσωπική υπόθεση άρα πριν αγοράσεις να πας δοκιμάσεις αρκετά μοντέλα για να καταλήξεις σε αυτό που σου ταιριάζει/αρέσει καλύτερα. ιδιαίτερα να θες να αγοράσεις κράνος από eshop επιβάλετε να έχεις δοκιμάσει το αντίστοιχο σε κάποιο κατάστημα.

τέλος το σημαντικότερο...ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΆΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!
    ένα φθηνό κράνος στο κεφάλι είναι απείρως καλύτερο από το καλύτερο κράνος στο ράφι.....

στην οδο Καλλιρρόης (αν είσαι από Αθήνα δηλ.) υπάρχουν πολλά μαγαζιά με εξοπλισμό και σίγουρα θα βρεις κάτι στα χρήματα που διαθέτεις (αν και δεν ήταν κακό να αναθεωρήσεις προς τα πάνω το budget σου...) επίσης στην Λ Συγγρού στο motomarket θα βρεις κράνη για όλα τα βαλάντια, όπως και στην Λ Βουλιαγμένης (αρκετά μετά το μετρό του Αγ.Δημητρίου) στο Δίκυκλο...
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hector

καλησπέρα συμφορουμίτες,

αρχηγε ποτε ακρανοτος ....αν σε ενδιαφερει σε ελαφρως μεταχειριμενο (μαλλον καινουριο θα ελεγα), δες αυτο:http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=71847

ειναι ευκαιρεια!

Νέο μέλος
    Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τη μέχρι στιγμής βοήθειά σας. Epp1640 , ευχαριστώ πιο πολύ εσένα γιατί μου πρότεινες κάτι συγκεκριμένο και μάλιστα πραγματικό value for money! Το μαγαζί (louis.de) το έχει δοκιμάσει κανείς; Έχει αγγλική σελίδα (έψαξα και δεν τη βρήκα);
    Γιατί το κρανάκι αυτό ειναι πραγματική ευκαιρία!

Μανιβελάτο μέλος
    Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τη μέχρι στιγμής βοήθειά σας. Epp1640 , ευχαριστώ πιο πολύ εσένα γιατί μου πρότεινες κάτι συγκεκριμένο και μάλιστα πραγματικό value for money! Το μαγαζί (louis.de) το έχει δοκιμάσει κανείς; Έχει αγγλική σελίδα (έψαξα και δεν τη βρήκα);
    Γιατί το κρανάκι αυτό ειναι πραγματική ευκαιρία!
    Εγώ, και μάλιστα αγοράζοντας αυτό το κρανάκι. Αγόρασα και για την κοπέλα μου το S650 της shark πάλι σε απίστευτη τιμή. Μην ανησυχείς, είναι ότι πιο αξιόπιστο υπάρχει. Στο συστήνω ανεπιφύλακτα..

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Εγώ, και μάλιστα αγοράζοντας αυτό το κρανάκι. Αγόρασα και για την κοπέλα μου το S650 της shark πάλι σε απίστευτη τιμή. Μην ανησυχείς, είναι ότι πιο αξιόπιστο υπάρχει. Στο συστήνω ανεπιφύλακτα..
    Δεν έχει αγγλική σελίδα αλλά με το google translator θα κάνεις δουλειά.. και εγώ έτσι έκανα μην ξέροντας λέξη αγγλικά..

Παρόμοια θέματα

1. Για αγορά κράνους?
    από kxIII στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 25/01/2006, 10:25
  2. Αγορά κράνους και μπουφάν
    από MikeG στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2005, 22:46
  3. αγορα κρανους??
    από wolfman13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0