Eσυ δεν μπορεις, γιατι θα μεινεις απο βενζινη.Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτά είναι τα ωραία...![]()
Θέλω κι εγώ...![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Eσυ δεν μπορεις, γιατι θα μεινεις απο βενζινη.Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτά είναι τα ωραία...![]()
Θέλω κι εγώ...![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Πω πω, να'μασταν εκεί ρε Στρατούλη κι ας είχα τεπόζιτο δεμένο χιαστή στην πλάτη !!Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Eσυ δεν μπορεις, γιατι θα μεινεις απο βενζινη.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Και μπουκάλια γεμάτα βενζίνη στο bagster![]()
![]()
Έτσι, θα σου δάνειζα και λίγο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Kαι τσαγακι για τις κρυες νυχτες του χειμωνα...Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Πω πω, να'μασταν εκεί ρε Στρατούλη κι ας είχα τεπόζιτο δεμένο χιαστή στην πλάτη !!![]()
Και μπουκάλια γεμάτα βενζίνη στο bagster![]()
![]()
Έτσι, θα σου δάνειζα και λίγο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Και τα βαλιτσόνια σου γεμάτα πάγο για τα αναψυκτικά στην έρημο...Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Kαι τσαγακι για τις κρυες νυχτες του χειμωνα...![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
λαγοψαρο που εισαι ρε?
αρε αφτο το μηχανακι να το δηνανε ενα 800 ρι κηνιτηρα.....θα γαμουσε ολοι την κατηγορια!
θα το επερνα και εγω!
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
Ρε δεν κολλάει πουθενά το 660 λέμε !!![]()
![]()
XR
XTR
XJR
Ωραίος!!
Όλα είναι στο μυαλό και στα χέρια φίλε μου.
Έχω ένα φίλο που είχε ένα KLE500. Το οδηγούσε με το ζόρι, κόλλαγε στην κίνηση κ.λ.π.
Πριν δύο χρόνια πήγε διακοπές με τη γυναίκα του σε κάποιο νησί και νοίκιασε μια Αφρικάνα. Όταν γύρισε, πούλησε καπάκι το ΚΛΕ και αγόρασε ένα Άφρικα σε καλή κατάσταση. Έπρεπε να δεις πως άλλαξε η οδήγησή του σε 1-2 μήνες... Καμία σχέση...
Είδα άτομο με ΧΤ660Χ (με καραφλά λάστιχα) να ανεβαίνει ανηφόρα στην Πάρνηθα που εγώ με το R δεν τόλμησα...![]()
Χέρια να'χεις... έ, άμα σε βοηθάει και το μηχανάκι λίγο..![]()
![]()
![]()
XR
XTR
XJR
Συμφωνω μαζι σου, και μαλιστα ισως και το 800 να ειναι πολυ.Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
λαγοψαρο που εισαι ρε?
αρε αφτο το μηχανακι να το δηνανε ενα 800 ρι κηνιτηρα.....θα γαμουσε ολοι την κατηγορια!
θα το επερνα και εγω!
Ενα καλο ελαφρυ μοτερακι ισως δικυλινδρο που να δουλευει ροπατα και ας μην ειναι ιδιαιτερα δυνατο στα ψηλα.
Δεν χρειαζεται.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Συμφωνω μαζι σου, και μαλιστα ισως και το 800 να ειναι πολυ.
Ενα καλο ελαφρυ μοτερακι ισως δικυλινδρο που να δουλευει ροπατα και ας μην ειναι ιδιαιτερα δυνατο στα ψηλα.
Δεν χρειαζεται.![]()
καλως τον
![]()
γιατι ΡΕ .... χωματινε αγωνιστικε..? τα ΤΕΝΕΡΕ αποσο θυμαμαι μεχρι 750 κυβικα φτασαν...και αλογα η προτελευταια γενια μεχρι καμια 50αρια(και την καναν την δουλεια τους)Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
το εχω βαλει και σε παραλια....
αλλα τα 660 ειναι πολυ λιγα!
ΤΙ ΘΕΣ ΤΩΡΑ?ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ Η ΑΜάΧΑ το μοτορι το TDM πανω και να φτυνουν τα αφρικα κροκαλες? :rotflmao: :rotflmao:
Accipere quam facere praestat injuriam
τσιαρς μαν.Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
καλως τον
![]()
Η κυρα γιαμασα το σκεφτηκε ομως καλα.
Ειχε ετοιμο στα συρταρια της το τενερε κατα 90% και βελτιωσε μονο καποια σημεια σε σχεση με το XTR με ελαχιστο κοστος και μας το πουλανε ενα χιλιαρικο πιο ακριβο.
Και εμεις οι λαλακες κ@υλωνουμε και τους τα ακουμπαμε...:a31: :a31: :a31:
πρακτορ σου βου ξου .......θα σου ρηξω κανενα κουβα νερο απο πανω! κατσε καλα λεμε,,,,μην παθεις παλι λαστοιχο!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
γιατι ΡΕ .... χωματινε αγωνιστικε..? τα ΤΕΝΕΡΕ αποσο θυμαμαι μεχρι 750 κυβικα φτασαν...και αλογα η προτελευταια γενια μεχρι καμια 50αρια(και την καναν την δουλεια τους)
ΤΙ ΘΕΣ ΤΩΡΑ?ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ Η ΑΜάΧΑ το μοτορι το TDM πανω και να φτυνουν τα αφρικα κροκαλες? :rotflmao: :rotflmao:![]()
Παντως σας ζηλευω ρε Λαρισσεοι.
Εχετε φοβερες διαδρομες και τοπια εκει.
Με αυτες τις φωτο με φτιαξατε.