http://www.in.gr/news/article.asp?ln...7&lngDtrID=252
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ με ΚΑΜΕΡΕΣ!!!!! ΘΑ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!!
http://www.in.gr/news/article.asp?ln...7&lngDtrID=252
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ με ΚΑΜΕΡΕΣ!!!!! ΘΑ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!!
Accipere quam facere praestat injuriam
Το concept είχε παίξει σε ταινία την τελευταία πενταετία....δεν θυμάμαι ποια ήταν αλλά είχε Tom Cruise μέσα.... σε αναγνώριζε απο τo μάτι και σου έδειχνε την κατάλληλη διαφήμιση....
Αφού θα την φας που θα την φας, σε πειράζει να σε ενδιαφέρει κιόλας???![]()
![]()
![]()
Φαντάζεσαι να γυρνάς μέσα στο Mall και όπου περνάς να είναι γεμάτο διαφημίσεις για μηχανές???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ναι αλλα για σκεψου να εισαι με την γυναικα σου, και με το που σε βλεπει η διαφημιση, επειδη σε ξερει καλα να σου πεταει διαφημιστηκα τσοντας..Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
Φαντάζεσαι να γυρνάς μέσα στο Mall και όπου περνάς να είναι γεμάτο διαφημίσεις για μηχανές???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ε ρε παντοφλα που θα πεσει..
σαν το ανεκδοτο με τον παπαγαλλο: "μπουρδελο αλλαξαμε, πουτ@νες αλλαξαμε, αλλα ο κυρ-γιωργος τακτικος πελατης.."![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Το καλο με τις πινακιδες ειναι οτι καταστρεφονται πιο ευκολα :smilea:
Τις καμερες τις κουρνιαζουν ψηλα και συνηθως θελεις και ορειβατικο εξοπλισμο![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
ΣωστόςςςςςςΑρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Τις καμερες τις κουρνιαζουν ψηλα και συνηθως θελεις και ορειβατικο εξοπλισμο![]()
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
Εκτος κι αν ξερεις paintballΑρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Αίσχος αυτό είναι στεγνή παραβίαση προσωπικών δεδομένων.
Από πού και ώσπου έχουν την έγκριση να καταγράφουν το πρόσωπο μου και να το χρησιμοποιούν για οποιοδήποτε σκοπό???
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!
αν Θεός ήθελε το πρόσωπο μας να είναι προσωπικό δεδομένο θα το έβαζε δίπλα στην κωλοτρ#$%δα μας..... και όχι φάτσα φόρα!Αρχικά δημιουργήθηκε από S705
Αίσχος αυτό είναι στεγνή παραβίαση προσωπικών δεδομένων.
Από πού και ώσπου έχουν την έγκριση να καταγράφουν το πρόσωπο μου και να το χρησιμοποιούν για οποιοδήποτε σκοπό???![]()
:rotflmao:
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!