Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 11 από 11

Θέμα: Θερμότατη παράκληση

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV

Θερμότατη παράκληση

Αν έχει μπει κανείς στον κόπο να διαβάσει αυτό θα έχει διαπιστώσει πως έχω μείνει χωρίς μεταφορικό μέσο σε μια περίοδο που όλα τρέχουν για μένα αλλά εμένα μου "κόπηκαν" τα πόδια ( για όποιον δεν ξέρει μένω στα Μεσόγεια).

Αν έχει κανείς ελεύθερο χρόνο και διάθεση να μου κάνει κάποιες αγορές ( προφανέστατα με το αζημίωτο) και delivery στο σπίτι θα ήμουν βαθύτατα υπόχρεος

Ένα τιμόνι χρειάζομαι (WRP από Motοmarket 30€ περίπου) και μια βάση μαρσπιέ ( καμιά 50-60 άρα θα χει η μαλακία αυτή)για να μπορώ να κινηθώ χρειάζομαι και μετά την βρίσκω την άκρη.

...και να με συγχωράτε αν όλο αυτό φαίνεται σαν ζητιανιά

Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Νέο Μέλλον Το avatar του/της subman21

Re: Θερμότατη παράκληση

Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Αν έχει μπει κανείς στον κόπο να διαβάσει αυτό θα έχει διαπιστώσει πως έχω μείνει χωρίς μεταφορικό μέσο σε μια περίοδο που όλα τρέχουν για μένα αλλά εμένα μου "κόπηκαν" τα πόδια ( για όποιον δεν ξέρει μένω στα Μεσόγεια).

Αν έχει κανείς ελεύθερο χρόνο και διάθεση να μου κάνει κάποιες αγορές ( προφανέστατα με το αζημίωτο) και delivery στο σπίτι θα ήμουν βαθύτατα υπόχρεος

Ένα τιμόνι χρειάζομαι (WRP από Motοmarket 30€ περίπου) και μια βάση μαρσπιέ ( καμιά 50-60 άρα θα χει η μαλακία αυτή)για να μπορώ να κινηθώ χρειάζομαι και μετά την βρίσκω την άκρη.

Έχεις πμ
    Ένα κακό υπάρχει, η αμάθεια.
    Σωκράτης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

Re: Θερμότατη παράκληση

Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV

αν δεν βρεις ακρη στειλε μου π.μ!

Θα βρω λιγο χρονο!

Φιλε μου θα ηθελα παρα πολυ να σε βοηθησω, αλλα δυστυχως μενω στον βολο κι εδω η αγορα περιφερειακων ειναι δυσκολη.Οσον αφορα για το αζημειωτο που αναφερεις, δεν νομιζω να υπαρχει περιπτωση να θελει να σε βοηθησει καποιος απο εδω μεσα και να θελει χρημα..
    Καλα ξεμπερδεματα.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    ..............Οσον αφορα για το αζημειωτο που αναφερεις, δεν νομιζω να υπαρχει περιπτωση να θελει να σε βοηθησει καποιος απο εδω μεσα και να θελει χρημα..
    :
    φυσικα και οχι !!!!!!!!!!!

ειδος ομως ξερω καποιους που θα θελαν ...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ειδος ομως ξερω καποιους που θα θελαν ...
    ρε Γιώργη δεν είναι ΟΛΟΙ οι κάτοχοι SV ντιγκιντάνγκες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

φιλε οτι χρειαστεις στειλε π.μ.!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    ρε Γιώργη δεν είναι ΟΛΟΙ οι κάτοχοι SV ντιγκιντάνγκες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    πολλα ξερεις εσυ !!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσοι ανταποκρίθηκαν με π.μ.

Το μηχανάκι το πήγα σήμερα κούτσα κούτσα στο συνεργείο όπου θα "ραφτεί κοστούμι" και άυριο θα το δει εμπειρογνώμονας.

Επομένως άκυρη η όποια συμμετοχή όσων θέλησαν να βοηθήσουν ( και πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ).
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    βρε φίλε μην αγχώνεσαι... απο όσο θυμάμαι το motomarket έχει και email και website market οπότε μπορείς απο το σπίτι να τα παραγγείλεις , να τους στείλεις και ενα επεξηγηματικό email και να σου έρθουν σπίτι.

Αίντε και γρήγορα πάλι πάνω στην μηχανή σου.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Αίντε και γρήγορα πάλι πάνω στην μηχανή σου.

Aπό το πληκτρολόγιό σου και στης ασφαλιστικής τ'αυτί

..και ναι...όπως το πες ...αγχώθηκα υπερβολικά...σιγά σιγά το ξεπερνάω ( μιας κι έκανε θετική δήλωση ο ........ που πέρασε το κόκκινο)

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2007, 20:00
  2. Θερμή Παράκληση
    από Gema22 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2005, 11:21
  3. Παρακληση!!!!
    από bikersonly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2004, 05:48
  4. παρακληση προς τους admin