ακριβως την διαδρομη που χα σκεφτει να κανω.... παλικαρι μας εφτιαξες λεμε!
ακριβως την διαδρομη που χα σκεφτει να κανω.... παλικαρι μας εφτιαξες λεμε!
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
![]()
(συζήτηση μεταξύ δύο κολλητών)
Α-" Τι έγινε ρε ;; Πως πέρασες το ΣΚ ;; "
Β-" Καλά μωρέ ... πήγα μέχρι το Παρίσι για καφεδάκι και κρουασάν... "
Α-" Α ... ωραία ... με ποια εταιρία πήγες ;; "
Β- "Εεεεε .... με τη Honda .... "
![]()
![]()
![]()
Suzuki![]()
![]()
![]()
Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν
8a pioume kafedaki re paidia??
na doume kai tis Sk@t@fatses sas![]()
![]()
pote akrivos 8a tin kanete?
στα σοβαρά τώρα, θα πρέπει να ανακοινωθεί ημερομηνία μια εβδομάδα πριν για να κανονίσουμε και τις εργασίες μας. Πράγμα το οποίο κάνει λίγο απρόβλεπτο τον καιρό στην παρούσα φάση. βροχή, χιόνι, ομίχλη, ξαστεριά λέμεεεεε...![]()
γης μαδιαμ...
κουφ@λ@ λεωνίδα σε ησυχία δεν με αφήνειςΑρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ο Β είναι ο filippos650![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
στα σοβαρά τώρα, θα πρέπει να ανακοινωθεί ημερομηνία μια εβδομάδα πριν για να κανονίσουμε και τις εργασίες μας. Πράγμα το οποίο κάνει λίγο απρόβλεπτο τον καιρό στην παρούσα φάση. βροχή, χιόνι, ομίχλη, ξαστεριά λέμεεεεε...![]()
ποιες εργασίεςθα βάλεις στο ντακαρ, μοτερ από μπούσα
![]()
εργασίες προσωπικές και οχι μηχανολογικές...
όσο για το υπονοούμενο ένα έχω να πω...
AEPOΠΛANO...
το ντακαράκι μου
εκτός αυτού γνωρίζω ότι μπορώ φορτωμένος, με αρκετές στάσεις, σε άγνωστες μέχρι τότε διαδρομές, σε επαρχιακούς με κίνηση και περάσματα από μεγάλες πόλεις να κάνω σε 11 και κάτι ώρες 770 χλμ...
Oπότε χωρίς απαραίτητα να με περιμένουν οι έχοντες μεγαλύτερη "αυτονομία" ως άτομα μπορώ να βγάλω άλλα 150 σε μιαμιση ωρίτσα γιατι είμαι και αργός, σωστά???
Aντε, λουλου που έμαθες στα χονδα τα γλήγορα και απαξιώνεις φτωχά πλην τίμια μοτοσακά...
βεβαια υπάρχει και η εκδοχή να μην είμαι μέσα στις προδιαγραφές![]()
γης μαδιαμ...
καθολου απαξίωση, με το 650 δικάβαλος και φορτωμένος [ancona(ιταλία)-valensole(γαλλία)] σερί 950 χλμ σε 11 ώρες με τα 250 τελευταία χλμ σε κλειστό στροφιλίκι...Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
Aντε, λουλου που έμαθες στα χονδα τα γλήγορα και απαξιώνεις φτωχά πλην τίμια μοτοσακά...
τα ξέρεις άλλωστε![]()
![]()
τα ξέρω γι' αυτό τα λέω...
σαμποτάρεις τη συμμετοχή μου ενω γνωρίζεις τις δυνατότητες του μοτοσακού... αλητήριε... χούλιγκαν... τώρα κανείς δεν θα με θέλει με τέτοια μούρη...![]()
![]()
![]()
μπούσα κινητήρα στο ντακαράκι??? για να ρωτήσω τον κύριο αντώνη... :hypnotize
γης μαδιαμ...
ο κυριος αντωνης ,λαμβανοντας υπ οψιν του οπτικα τεκμηρια, υπο μορφην φωτογραφιων,απεικονιζοντα τον ανωτερω γραφοντα ,ως περιχαρη,εις την σελαν μιας ομολογουμενως ουσιαστικης μοτοσυκλεττας ,υπο την πραγματικη εννοια του ορου,θεωρει οτι οιοδηποτε περαιτερω σχολιο θα καθιστατο περιττον...Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
τα ξέρω γι' αυτό τα λέω...
σαμποτάρεις τη συμμετοχή μου ενω γνωρίζεις τις δυνατότητες του μοτοσακού... αλητήριε... χούλιγκαν... τώρα κανείς δεν θα με θέλει με τέτοια μούρη...![]()
![]()
![]()
μπούσα κινητήρα στο ντακαράκι??? για να ρωτήσω τον κύριο αντώνη... :hypnotize
ευχαριστω...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
παρακαλωΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
...ευχαριστω...![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
εδώ είσαι και σε ψάχνω ρε? .... όλα καλά, κόφτιασε το πράμα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ο κυριος αντωνης ,λαμβανοντας υπ οψιν του οπτικα τεκμηρια, υπο μορφην φωτογραφιων,απεικονιζοντα τον ανωτερω γραφοντα ,ως περιχαρη,εις την σελαν μιας ομολογουμενως ουσιαστικης μοτοσυκλεττας ,υπο την πραγματικη εννοια του ορου,θεωρει οτι οιοδηποτε περαιτερω σχολιο θα καθιστατο περιττον...
ευχαριστω...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
. όλα καλά, κόφτιασε το πράμα ...
![]()
![]()
![]()
A. O κύριος αντώνης παρεξήγησε το οπτικό ντοκουμέντο, πράγμα καθόλου δύσκολο με βάση την ποιότητα του οπτικοακουστικού υλικού που υπάρχει στη δικογραφία. Tο συναίσθημα "τι κάνω εγω εδω πάνω παναγία μου" καθώς και το "σταθερά το γκάζι και κάνε τον αδιάφορα επιτυχημένο μοτοσυκλετιστή που δε μασάει από διακόσια άλογα και κάθεται σε στάση -πιάσε το σαπούνι μήτσο μ-" δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να ερμηνευτούν με το επίθετο "περιχαρής". Ως εκ τούτου αυτή η δήλωση θα συμπεριληφθεί στην μηνυτήριο αναφορά την οποία κατέθεσα εναντίον του κυρίου VANDA για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων (και βαλβίδων)...
B. O κύριος που άνοιξε το θρεντ, δυο μέρες και πέντε σελίδες μετά αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο ύπαρξης αυτής της φτωχής πλην τιμίας πρότασης για σιδερόκολη βόλτα· Έψαχνε τον κύριο αντώνη...
ευχαριστώ, (τον TROOPER)
καλημέρα και καλή τύχη
γης μαδιαμ...