Είπα να μην ξαναγράψω, στα στραβά και ανπαποδα, αλλά όπως έλεγε και ο Agent Smith στο Matrix, ...κάποια πράγματα είναι αναπόφευκτα.....
Στο ψητό....
Πέμπτη βράδυ και γυρίζω με τις δύο καλές μου (κοπέλα και μοτό), από πολιτική βόλτα στο πλησιέστερο σούπερ μάρκετ για τα απαραίτητα για το βραδυνό δείπνο...
2 στενά πριν από το σπίτι της, στην Νέα Ζωή περιστερίου, είναι ένα αυτοκίνητο σταματημένο.
Μηχανικά και από συνήθεια, τσιμπάω λίγο το φρένο.....
...Αυτό ήταν, tank slapping επιτόπου, δικάβαλος παρακαλώ, και το μηχανάκι δικαιολογεί το προσωνύμιο του......διάολος.....
Πέφτω δεξιά στο πεζοδρόμιο πάνω σε ένα africa, το μπούσα πάνω μου και πάνω του η κοπέλα μου.
Πρώτη φορά, μα πρώτη φορά δεν φορούσε κράνος, αλλα τουλάχιστον και ευτυχώς φορούσε το μπουφάν της μηχανής....
Η αγαπημένη σε όλους σκουπιδιάρα μας, είχε αδειάσει όλα μα όλα της τα λάδια προ 2 ημερών (), και φυσικά δεν τα είχε μαζέψει κανείς, ούτε είχε ρίξει πριονίδι.
Απολογισμός:
Eγω
Kάκωση συνδέσμων και διάστρεμα πρώτου βαθμού.
Τίποτα άλλο. Το πόδι μου κλειδώθηκε ανάμεσα στο μπούσα (Είδες Αντώνη μπούσα το λέω και όχι μπούζα), και στο πεζοδρόμιο, και ναι φορούσα μπότα.
Μηχανάκι
Σπασμένη μούρη, δεξίς καθρέπτης φλας και τέτοια. Ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα άλλο όσο πρόλαβα να δω.
Κοπέλα
Γρατζουνιά![]()
!!! Λιγο σκισμένο μπουφάν.
Εξοπλισμός
Το μπουφάν τίποτα, το κράνος, επειδή έφυγα με την μούρη πάνω σε άφρικα και τοίχο, έχει γρατζουνιές, η μία εκ των οποίων και η πιο βαθιά, στο δόξα πατρί. Δεν θέλω να φανταστώ τι θα γινόταν αν δεν φόραγα κράνος.....
Ήρθε τροχαία, ασθενοφόρο με πήρε, και βλέπουμε.
Είμαι σε επαφές με τον δήμο για την αποζημείωση μου.
Νεότερα για αυτό άυριο
Η αστυνομία κατέγραψε τα λάδια, που ήταν εμφανές ότι υπήρχαν.
Έχω περίπου 30 μάρτυρες, και άλλα 2 μηχανάκια που έπεσαν.
Ηρθε ο δήμος και έριξε πριονίδι, και ζήτησε συγνώμη μπροστά σε όλους, πράγμα που επιβεβαιώσε για το ποιος φταίει...
Άντε και εις ανώτερα, και Λεωνίδα με γεια το κράνος.....