Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 10 από 10

Θέμα: Κράνος Hjc FG - 15 τη γνώμη σας...

Νέο μέλος

Κράνος Hjc FG - 15 τη γνώμη σας...

Πήρα πέρυσι αυτό το κράνος της caberg http://www.denicol.cz/moto/112728712...ernmatnjpg.jpg

Βρήκα λοιπόν το hjc fg-15

http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/...5-Vol-Lez-0001

Θέλω τη αποψή σας τόσο για το συγκεκριμένο κράνος όσο και για το αν είναι υπερβολικό αυτό που νομίζω ότι τα θερμοπλαστικά είναι άχρηστα σαν κράνη και είναι μόνο για μέσα στην πόλη όπου οι ταχύτητες είναι μικρές.
    Διαβασα ότι το μειονέκτημα τους είναι κυρίως στην τριβή γιατί κολάνε και μεταφέρουν τους κραδασμούς στο λαιμό.
    Πως γίνεται όμως η sharp ( έχω διαβάσει όλες τις συζητήσεις που έχουν γίνει) να δίνει και στα 3 caberg 4 και 5 αστέρια?
    Εγώ έχω τη μηχανή κυρίως για ταξίδια και γι'αυτό σκέφτομαι να το αλλάξω.
    Επίσης αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι καλό και δοκιμασμένο στα ίδια λεφτά πάνω κάτω.
    Ευχαριστώ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Το FG-15 ειναι ματ η ειναι περασμενο βερνικι?Μιλαω παντα για το ασπρο το VOL-LEZ...

Νέο μέλος
    Από ότι μου είπαν στο colori δεν είναι ματ. Από βδομάδα θα το φέρει κιόλας για να το δω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasm
    Από ότι μου είπαν στο colori δεν είναι ματ. Από βδομάδα θα το φέρει κιόλας για να το δω.
    Πηγα και το ειδα!!! Ειναι ματ...Αλλα εγω το πηρα:rotflmao:

Νέο μέλος
    Καλοφόρετο και αγρατσούνιστο εύχομαι. Ξενέρωσα λίγο που είναι ματ αλλά πάλι μάλλον θα το πάρω από βδομάδα γιατί μου άρεσε πολύ σαν σχέδιο

Re: Κράνος Hjc FG - 15 τη γνώμη σας...

Πως γίνεται όμως η sharp ( έχω διαβάσει όλες τις συζητήσεις που έχουν γίνει) να δίνει και στα 3 caberg 4 και 5 αστέρια?
    Mα και το fg15 έχει τέσσερα αστέρια αν δεν απατώμαι.

http://sharp.direct.gov.uk/search/details/?id=89

Καλοφόρετο και αγρατσούνιστο εύχομαι. Ξενέρωσα λίγο που είναι ματ αλλά πάλι μάλλον θα το πάρω από βδομάδα γιατί μου άρεσε πολύ σαν σχέδιο
    Ευχαριστω πολυ φιλε.Με το καλο να παρεις και το δικο σου... Ειναι πανεμορφο κρανος.Τωρα ψαχνω να δω αν γινετε να περαστει βερνικι χωρις να επιρεαστει η αξιοπιστια του και τα γραφικα του. Αν μαθω κατι θα σου πω. Βερνικομενο θα ηταν απλα θεικο...

Νέο μέλος
    Mα και το fg15 έχει τέσσερα αστέρια αν δεν απατώμαι.
    Αυτό λέω και εγώ πως γίνεται τα caberg που είναι θερμοπλαστικό να έχουν τα ίδια ή και περισσότερα
    αστέρια (v2r kai Trip 5 αστέρια) από ένα κράνος που είναι μίγμα kevlar,fiberglass kai spectra ?
    Αν πιστέψω το τι λένε σημαίνει ότι έχω ένα από τα πιο ασφαλή κράνη και δεν συντρέχει λόγος για να το αλλάξω. Δεν είναι όμως αλήθεια ότι το θερμοπλαστικό είναι το χειρότερο υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή κρανών?

Tο πηρα Το πηρα
    Μολις το παρελαβα απο την COLORI στην Πατρα.
    Το κρανακι ειναι υπεροχο.Δυστυχως δε μπορω να το δοκιμασω γιατι βρεχει
    Παντως κοστισε 250Ε με δευτερη φιμε ζελατινα.

Κ ενα τεραστιο μπραβο στο παλικαρι που δουλευει στην COLORI
    Aριστη εξυπηρετηση και ευγενεστατος...

Λοιπον,δοκιμασα το κρανακι σε μια μικρη βολτα μεσα στην πολη μιας και ο κωλοκαιρος της Πατρας ειναι για τον π####ο...

Η συνολικη εικονα μεχρι στιγμης εχει ως εξης:
    α)ΕΜΦΑΝΙΣΗ:απλα υπεροχο(υποκειμενικο φυσικα,αν ειχε και βερνικι υπεροχοΤΑΤΟ!!!)
    β)ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΒΑΦΗΣ:αν και ματ δεν μενουν δακτυλιες οπως στα περισσοτερα ματ κρανη.
    γ)Η ζελατινα ερμητικα κλειστη,το ιδιο και οι αεραγωγοι αλλα ΔΕΝ υπηρξε το παραμικρο θολωμα.
    δ)Το επιρινιο ξεκουμπωνει σχετικα ευκολα και θελει προοχη μην πεσει πουθενα οταν εχεις στο χερι το κρανος!
    ε)Δεν ειναι ιδιαιτερα αθορυβο αλλα δεν ξερω πως συμπεριφερεται σε υψηλοτερες ταχυτητες.

Συνολικα, νομιζω οτι αξιζει τα λεφτα του(250Ε με 2η φιμε ζελατινα απο COLORI).
    Το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι ειναι ματ και οχι βερνικομενο.Τι να κανουμε...
    Αυτα προς το παρον...Οταν καταφερω να το δοκιμασω περισσοτερο θα ενημερωσω...

Παρόμοια θέματα

1. Τη γνώμη σας για κράνος HJC FS-max
    από mikios400 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2008, 20:43
  2. Τη γνωμη σας
    από gRim στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2004, 08:52
  3. Τη γνώμη σας παρακαλώ..
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4