Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: Αύριο;

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    οταν εγω ελεγα στην γυναικα να παρω ενα NIVA και κατσικια και να τραβηξουμε για κανα βουνο αναρχο-αυτονομοι τσοπανοβοσκοχιππιδες...εκεινη με κορο'ι'δευε..
    Δεν απέχω και πολύ απ την απόφαση, δεν αστειεύομαι! Το κοπέλι μονάχα σκεύομαι ίντα θα γενεί στο βουνό. Θα μου πεις, μπορεί και να γενεί καλύτερος άθρωπος...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Δεν απέχω και πολύ απ την απόφαση, δεν αστειεύομαι! Το κοπέλι μονάχα σκεύομαι ίντα θα γενεί στο βουνό. Θα μου πεις, μπορεί και να γενεί καλύτερος άθρωπος...
    Σε παρακαλώ μόνο μην αποκτήσεις την ιδεολογία, τη φιλοσοφία και τη συμπεριφορά αυτής της συνομοταξίας.
    Αν και είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται.

Αποζημιώσεις παίρνουν τουλάχιστον οι άνθρωποι που απολύονται? Γιατί κάτι γίνεται και στην δουλειά που εργάζονται οι δικοί μου και λένε ότι επειδή είναι η εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ότι δεν θα δοθούν αποημιώσεις. Αν γίνει κάτι τέτοιο (δλδ και οι 2 άνεργοι), την κάτσαμε την βάρκα!
    Ποιος θα προσλάβει μεγάλους ανθρώπους? Εδώ δεν παίρνουν τους μικρούς...

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    μολις χθες "επισημανα " στον διευθυντη(διευθυντης δεν ειναι ουτε στο σπιτι του) της εταιρειας

που δουλευω πως ΔΕΝ λαμβανω τον ΚΑΝΟΝΙΚΟ μισθο οπως προβλεπεται απο την Συλλ.Συμβαση για

τον δικο μας κλαδο...του το ειχα ξαναπει Δεκεμβριο λιγο πριν κλεισω χρονο στην δουλεια, και μου

ειπε πως με αυτα τα λεφτα που ηταν συμφωνημενα απο την αρχη θα κλεισει ο 1ος χρονος και απο

Ιανουαριο θα το κοιταξομε...και χθες που αναφερθηκα σε αυτο και του ειπα πως διανυω τον 2ο

χρονο και δεν ειχα ΚΑΜΙΑ μεταβολη μισθολογικη αρχισε να λεει οτι εκκρεμει μια συμβαση του νεου

ετους που πρεπει να υπογραφει και πως μεχρι τοτε δεν θα υπαρξει τιποτα... και εκτος αυτου αρχισε

μετα να πεταει υπονουμμενα πως στην Αθηνα η εταιρεια εχει γ@μηθει να κανει απολυσεις κλπ

ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ομως ειναι πως ΝΟΜΙΖΕΙ οτι ειμαστε πεινασμενοι και ΣΙΓΟΥΡΟι ...

επειδη εγω δεν παρακαλαω για τα ελάχιστα δικαιωματα αρχισα να ψαχνω νεα επαγγελματικη κατευθυνση
    Accipere quam facere praestat injuriam

Και καλά το έκαμες και σου εύχομαι ότι καλύτερο.
    Όλοι ψάχνονται, άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο.
    Κάποιοι βλέπουν τον τοίχο να έρχεται και κάνουν μια μανούβρα και τον αποφεύγουν, άλλοι περιμένουν να χτυπήσουν στον τοίχο για να κάνουν τη μανούβρα, και κάποιοι άλλοι χτίζουν εμπλοκή τοίχους για τους άλλους.
    Εκεί που ζεις, τουλάχιστον, κινούνται τα πράματα; Υπάρχει ζήτηση;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. καφε αυριο πεμπτη?
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2004, 02:11
  2. Αύριο ΠΑΛΙ στην έκθεση
    από NLS στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2004, 11:56
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2004, 00:44