Oλα ειναι δικη του κατασκεβη (χειροποιητα)!!!
Oλα ειναι δικη του κατασκεβη (χειροποιητα)!!!
.....υποπλαισιο δικο του χωρις καμια μετατροπη. η ουρα χειροποιητη bold on στο μαμα υποπλαισιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
κωλος και υποπλαισιο κ1?
οι μπαγκαζιερες φιλε σε ολα τα μηχανακια μπαινουν και βγαινουν.Μερικα street fighter πανε λιγο πιο μακρυα απο την γειτονικη καφετερια.....σε ενα camping του isle of man ας πουμε....Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
Συμφωνώ με ένα φίλο πιό πάνω...όμορφο μέχρι τον κώλο...όχι μπαγκαζιέρες σε street και γυμνά σας παρακαλώ..
![]()
Σωστός!Αρχικά δημιουργήθηκε από busafht
οι μπαγκαζιερες φιλε σε ολα τα μηχανακια μπαινουν και βγαινουν.Μερικα street fighter πανε λιγο πιο μακρυα απο την γειτονικη καφετερια.....σε ενα camping του isle of man ας πουμε....![]()
Το Busa σου ειναι το πιο ωραίο που εχω δεί μέχρι σήμερα![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
ολα ειναι χειροποιητα, μονος μου τα εφτιαξα απο carbon.Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Χμμμμμ....
Για πες πως σου ήρθε αυτο?
Η μούρη από τι είναι ..???
Δεν μπορώ να πω ότι με τρελαίνει, αλλά μπράβο για την πρσπάθεια
![]()
![]()
![]()
![]()
kolara!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από busafht
βαζω μερικες που εχω, κατι μπορει να καταλαβεις...
ωραια δουλεια το πιρουνι που φορας με τις ακτινικες αιναι απο 1000αρι?και αν ναι ταιριαζει χωρις καμμια μοντα?επισης τα carbon parts ειπες οτι τα εκανες μονος σου.Εχεις καποιο καταστημα που ειδικευεται?
παντως αυτος ο κωλος της ταιριαζει πολυ καλυτερα απο κατι bastard που κυκλοφορουν
Μπραβο![]()
![]()
οι δαγκανες δεν ειναι ακτινικες.μπορουν να μπουν αλλα αν θελεις τη γνωμη μου δεν ειναι και η καλυτερη μετατροπη.δεν εχω μαγαζι φιλε.μερακι εχω και λιγες γνωσεις.
αν ανοιγες ενα thread σχετικο με την home made κατασκευη carbon parts θα βοηθουσες πολυ κοσμο που ενδιαφερεται να φτιαξει μονος του τετοια κομματια.
Busa Streetfighter ή αλλιώς πως το τούμπανο μπορεί να γίνει ακόμα πιο τούμπανο.Μπράβο φίλε μου,έχεις κάνει εξαιρετική δουλειά και φαίνεται πως είσαι και πολύ μερακλής![]()
Fortis Fortuna Adiuvat