Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 61

Θέμα: R6 2008 Στρώσιμο?????

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
    ......................

αν εσυ θεωρεις οτι δεν ειναι ικανος να το οδηγησει λογω του νεαρου της ηλικιας του

..........................
    απλα κ κατανοητα

Μπορεί να πρόκειται για το νέο Valentino Rossi! Μπορεί οι πιθανότητες πρόκλησης ατυχήματος, να τείνουν στο μηδέν, αλλά πάντα υπάρχουν! Μπορεί το παληκάρι να είναι ο καλύτερος όλων μας! Όλοι όμως εδώ, έχουμε δίπλωμα! Μπορεί όμως ακόμη και προκαλώντας ένα ατύχημα, με δική μας υπαιτιότητα, να μην έχει αυτό σχεδόν καμμία συνέπεια στη ζωή μας! Αυτή την εκδοχή, τη βρίσκεις καθόλου πιθανή για τον εν λόγω οδηγό; Ακόμη κι αν παραβιάσει κάποιος το STOP και περάσει από πάνω του, αμφιβάλλεις πως μόλις μάθει πως δεν έχει δίπλωμα, όλη του η υπερασπιστική τακτική θα βασιστεί εκεί; Ποιος από αυτούς που απάντησαν εδώ πιστεύεις πως δε θέλει το καλό του και απλώς τα λέει από ζήλεια;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos

:a31: :a31: :a31: :a31: :a31:

Κάνε και κάτι άλλο ρε φίλε δεν κάνει καλό αυτό όλη τη μέρα!

Απ' ότι φαίνεται υπάρχουν άτομα που δεν γουστάρουν το MOTO.GR και θεωρούν το στυλ του site μας μαλακοειδές...

Μας το λένε και στα μούτρα μας κιόλας...

Απορώ τότε γιατί μας τιμούν με την παρουσία τους...

Η προσπάθεια να πεις μιά γνώμη ή να δώσεις μια συμβουλή σε κάποιο νέο μοτοσυκλετιστή παρερμηνεύεται σαν επίδειξη ικανοτήτων και φιγούρα...

Πρέπει σαν γνήσιοι κάγκουρες να ενθαρρύνουμε νέα παιδιά, χωρίς πείρα, να παίρνουν τούμπανα και να οδηγάνε χωρίς δίπλωμα και αίντε κι όποιον πάρει ο Χάρος...

Παλιο-moto-spammers !!!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Racefit Growler...τελος!!
    ναι ναι το βρηκατε.ειμαστε μαζοχες κ γουσταρουμε να τη λεμε στο moto.gr...

βρε παιδια,μοτοσυκλετιστες ειμαστε ολοι κ αγαπαμε αυτο που ειμαστε

αλλα δεν μπορειτε να καταλαβετε αυτο που λεω?

το παιδι καλως ή κακως πηρε για πρωτη του μηχανη το r6 κ σας ρωταει πως πρεπει να το στρωσει

αν εσεις θελετε να τον συμβουλεψετε για το αν εκανε καλα ή οχι με αυτη του τη κινηση ΑΝΟΙΞΤΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ Κ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ή ακομα καλυτερα στειλτε του πμ

τοσο απλο ειναι

δεν θελουμε να παραμενουν το ποστ καθαρα κ να μην εχουν ασχετα spamαρισματα?

αν ειναι να ρωταει καποιος πχ πως στρωνω τη μηχανη μου κ οι αλλοι να του απαντανε εισαι μικρος κ πρεπει να προσεχεις κτλ ή να ρωτησω εγω αυριο μεθαυριο τι κρανος να παρω κ να μου λεει ο αλλος σημερα θα φαω μπαμιες :rotflmao: :rotflmao: ε τοτε ρε παιδια ειμαστε forum οτι να ναι
    εχω καπου αδικο?

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy

Η προσπάθεια να πεις μιά γνώμη ή να δώσεις μια συμβουλή σε κάποιο νέο μοτοσυκλετιστή

Ρε κοπέλια τι το κουραζετε το θεμα αφου ετσι κι αλλιως τετελεσμενο ειναι...

το πηρε ο πιτσιρικος το ''πιστολι'' απο κει και περα τελος...

Οταν σε ενα 19 χρονων παιδι του επιτρεπεται κατι τετοιο απο το σπιτι του και τους γονεις του...κλαιν μαιν που θα ελεγε και η γιαγια μου στο χωριο

Και ενταξει...οι γονεις μπορει και λογω αγνοιας του καθεστωτος με τα διπλωματα να το επετρεψαν,ηθελα να ξερα ο ιδιος δεν μπορει να το σκεφτει οτι στην στραβη πανω ολη την παπαρα οι γονεις του θα την φανε??

τι διαολο μετρημενα κουκια ειναι αυτα τα πραγματα...

Παλαιό μέλος
    file m tous goneis m astous thn akrh..eimai sta 19 k to peira monos mou to mixanaki.... den m to pire o mpampas.. tesap ... allou einai to thema m k dikio exei o kyko... rwtisa kati apo kei kai pera an 3erete apantate an oxi....stelte kana pm... spamarisma omws .... kalitera oxi.. tespa eyxaristw gia to endiaferon.. opoio k an einai auto!
    R6 08 for Life..!!!!! Iparxei logos pou o Rossi Odigei... YAMAHA...

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Lefterissss46
    file m tous goneis m astous thn akrh..eimai sta 19 k to peira monos mou to mixanaki.... den m to pire o mpampas.. tesap ... allou einai to thema m k dikio exei o kyko... rwtisa kati apo kei kai pera an 3erete apantate an oxi....stelte kana pm... spamarisma omws .... kalitera oxi.. tespa eyxaristw gia to endiaferon.. opoio k an einai auto!
    Δεν σου ειπα οτι σου το πηρε ο πατερας σου...ειπα απλως οτι αν τυχει η στραβη αυτος θα τρεχει,αλλα δεν σε πολυαπασχολει μαλλον...

Στους γονεις σου αναφερθηκα απλως με το σκεπτικο οτι οταν ημουν εγω 19 χρονων αν παρουσιαζα στον πατερα μου μηχανακι, για το οποιο το διπλωμα δεν θα με καλυπτε...η θα μου το εβαζε εκει που δεν φτανει το φως του ηλιου,η στην καλυτερη θα του εβαζε φωτια με κανα στουπι και πετρελαιο...

Anyway...καλοταξιδο το μηχανακι και προσεχε...οχι για σενα....για την φουκαριαρα την μανα σου:wacko:

Οσο για το στρωσιμο(αφου θες ντε και καλα) λαου λαου μεχρι την πρωτη αλλαγη λαδιων και μετα αμε σε καμμια πιστα τουλαχιστον και γ@μησε του την μανα μα δεν παθαινει τιποτα...

Εγω σε ολα μου τα μηχανακια ετσι το εκανα...τωρα με αυτον το τροπο τα στρωνα...τα γκαστρωνα...δεν ξερω,παντως δεν μου εκαναν ουτε τσικ...να μου πεις χοντα ηταν τα περισσοτερα

:a16: :a16: :a16: :a16: :a16: replay

Αραχτό Μέλος Το avatar του/της red_monster
    άμα έχεις λ7 να πληρώνεις μετά ,νο προμπλέμο...
    πόσο έχει πάει η κλήση για δίπλωμα? έχει αυτόφορο η μου φαίνεται?

φίλος με ανασφάλιστο παπί χτύπησε γρια ...
    8000 του έχουν φάει και πάνε για συνέχεια...

θα πληρώνεις μια ζωή μετά και είναι κρίμα , εκτός αν είναι να πληρώνεις εμένα
    V - 2 p o W e r

γαζώνουν λέμε...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Κι εμείς σε γράφουμε στα @@ μας κια κάνε οτι καταλαβαίνεις - δεν εισαι κι ο μοναδικός χωρίς δίπλωμα.... Αλλά μπήκες εδώ μέσα που ΕΜΕΙΣ το κάνουμε ότι είναι και μας ρώτησες. Αν δεν σε νοιάζει η γνώμη μας τράβα αλλού να την ζητήσεις.

Αν όμως προκαλέσεις ατύχημα βγάλτα πέρα μόνος σου... Έτσι κι αλλιως από κει και μετά θα ζεις να δουλευεις να πληρώνεις τους άλλους.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Καλοτάξιδο το μηχανάκι μικρέ μου φίλε.Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά συμφωνώ με τους προλαλήσαντες (βλ. Sniper).Το δίπλωμα συμφωνώ μαζί σου ότι δεν πρεσβεύει τίποτα όσο αφορά τις οδηγικές μας ικανότητες αλλά υπάρχει για κάποιο λόγο.ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ και να συμβεί θα φταις ΕΣΥ,ακόμα και κάποιος να έρθει να πέσει πάνω σου πάλι εσυ θα φταις.Γιατί; Γιατί αφου δεν έχεις δίπλωμα δεν θα έπρεπε καν να είσαι εκεί; Το δεύτερο θέμα είναι πως σε καταλαβαίνω,είσαι πάνω στις κ@βλες σου και έχεις και τα λεφτά να πάρεις ένα top ss 600άρι στα 19 σου.Είμαι 25 και έχω οδηγήσει πολλά μηχανάκια,1000άρια,600άρια,on-off,naked,supersport και σε πληροφορώ πως το νεύρο και η δύναμη των σύγχρονων 600αριών ακόμα με εντυπωσιάζει και σε μερικές περιπτώσεις με τρομάζει.Είσαι ικανός να διαχειριστείς αυτές τις καταστάσεις σε συνδυασμό με την κ@βλα σου;Μην γελιέσαι,δεν είναι παπί το R6 και ούτε θα συγχωρέσει τις καρφωτές αλλαγές πάνω στην στροφή ή το να ξεχαστείς με το γκάζι στο τέρμα ενώ θα πλησιάζει η στροφή,αυτά τα μηχανάκια 200αρίζουν πριν πεις Yamaha.Έχε τον νου σου,τα μάτια σου 14 και φόρα εξοπλισμό για το δικό σου καλό,σεβάσου το μηχανάκι που καβαλάς και μην ξεχνάς πως αυτοκίνητο με 130 άλογα θεωρείται γρήγορο,φαντάσου αυτά τα άλογα σε μηχανάκι.Προσοχή και το μυαλό μέσα στο κεφάλι
    Fortis Fortuna Adiuvat

για διπλώματα, ασφάλειες κ.τ.λ. σου τα παν άλλοι...μη τα ξαναλέμε (φυσικά έχουν δίκιο!!)
    Εγώ θα επαναλάβω κάτι που ειπώθηκε πιο πάνω:

Το πρόβλημα εμφανίζεται μετά από μερικούς μήνες που θα την έχεις στρώσει, θα'χεις κάνει με το καλό κάποια χλμ, και θα την ανοίγεις στο δρόμο.

Τότε ΠΡΟΣΕΧΕ!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    .................
    ταπα παντου φιλε !!!!!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της matsamitsou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ταπα παντου φιλε !!!!!!!!
    τι μλκς είσαι :rotflmao:
    με απογοητεύεις ρε φιλαράκο, περίμενα να "φορτώσεις" ... υποθέτω ότι έχεις απογοητευτεί με την κατάσταση

Παλαιό μέλος Το avatar του/της matsamitsou
    ναι ναι το βρηκατε.ειμαστε μαζοχες κ γουσταρουμε να τη λεμε στο moto.gr...

βρε παιδια,μοτοσυκλετιστες ειμαστε ολοι κ αγαπαμε αυτο που ειμαστε

αλλα δεν μπορειτε να καταλαβετε αυτο που λεω?
    Νομίζω ότι όλοι κατάλαβαν αυτό που λες.

το παιδι καλως ή κακως πηρε για πρωτη του μηχανη το r6 κ σας ρωταει πως πρεπει να το στρωσει
    Απλά κάποιοι επιμένουν πολύ σωστά να τονίζουν ξανά και ξανά ότι ΚΑΚΩΣ το πήρε/κυκλοφορεί χωρίς δίπλωμα. Είναι πολύ πιο σημαντικό από το πώς θα το στρώσει.

αν εσεις θελετε να τον συμβουλεψετε για το αν εκανε καλα ή οχι με αυτη του τη κινηση ΑΝΟΙΞΤΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ Κ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ή ακομα καλυτερα στειλτε του πμ

τοσο απλο ειναι
    Δεν είναι φίλε μου τόσο απλό. Ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι που πρόσεξαν την ηλικία του Λευτέρη και έκαναν το thread πολύπλοκο, γιατί το συγκεκριμένο thread μπορεί να το διαβάσουν και άλλοι (χωρίς να διαβάσουν τα pm που προτείνεις ή το νέο thread) και μπορεί και αυτοί όλως τυχαία διαβάζοντας στο προφιλ την ηλικία του, να παραδειγματιστούν.

Δεν σε κατηγόρησε κανείς γιατί απλά απάντησες στην ερώτηση του Λευτέρη, αλλά επέτρεψε και σε κάποιους να διαβάζουν τα thread λίγο διαφορετικά από ότι τα διαβάζεις εσύ.

Υ.Γ: με βλέπω να ξαναγράφω το χρόνου πάλι

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. R6 2008
    από takistrigonis στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 242
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2012, 20:03
  2. R6 2008 Vs Gsxr 600 K8
    από Lefterissss46 στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 365
    Τελευταίο μήνυμα: 03/07/2009, 00:06
  3. R6 2008 ..... Άσπρο ή μπλέ???? ΒΟΗΘΕΙΑ!!
    από Lefterissss46 στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2009, 20:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF