Γιατί? Ψέμματα λέω?Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
E, ψιτ εσυ, για προσεχε τα λογια σου εε?
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί? Ψέμματα λέω?Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
E, ψιτ εσυ, για προσεχε τα λογια σου εε?
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Ψεμματα δεν λες αλλα μη μιλας υποτιμητικα για τους τενερακηδες, παλιοσαλιγκαροκαμικαζοτσαντακια.Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Γιατί? Ψέμματα λέω?
![]()
![]()
![]()
![]()
Φτου γαμωτο επαθε κραμπα η γλωσσα μου. :rotflmao:![]()
:rotflmao:
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Έλα τώρα, αφού τους ίδιους καθρέφτες έχουμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ψεμματα δεν λες αλλα μη μιλας υποτιμητικα για τους τενερακηδες, παλιοσαλιγκαροκαμικαζοτσαντακια.
Φτου γαμωτο επαθε κραμπα η γλωσσα μου. :rotflmao:![]()
:rotflmao:
![]()
Και εγώ παλιο-τενεράκιας θα'μουν αν δεν είχα το ΧΤ...![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Τωρα θελεις να με κανεις να τους αλλαξω εε?? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Έλα τώρα, αφού τους ίδιους καθρέφτες έχουμε...![]()
Και εγώ παλιο-τενεράκιας θα'μουν αν δεν είχα το ΧΤ...![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Ναι αλλα πρεπει να παρεις και τις χουφτες μαζι...και αν θυμαμαι καλα εχουν και φλας επανω αρα θα ειναι και ακριβουτσικο ολο αυτο το σετ...παντως ειναι παρα πολυ μαματοι.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Steve_athens
Κατι σαν τους καθρεφτες του ducati hypermotard???
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
aftos o idiokthths pou les eimoun egw mallon an kai den kserw pou meneis gia na sou pw sigoura an me petyxes.. alla to thema einai oti einai poly lepta ta mpratsa tous kai trmoun synexeia opote prepei na symplektareis gia na fevgoun oi kradasmoi kai na blepeis..Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Κατι αντιστοιχους με αυτους που εχω βαλει πιο πανω εχω δει σε 600αρι ΧΤ αλλα δεν εχω βρει τον ιδιοκτητη να τον ρωτησω.
Θα προσπαθησω να τον βρω και θα τον ρωτησω..
"ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΥΡΑ..........ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΣΑΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΟΘΟ"
" Σωστε το μνημείο Φλωρέττα-Φλωρέττα..."
ua sou valw kai fwto apo to xt me tous kthreptes gia na kseroume sigoura an eimai egw pou eides..
"ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΥΡΑ..........ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΣΑΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΟΘΟ"
Οτι θα την παθεις την συγκοπη ειναι σιγουρο...και εγω γουσταρω ενα ζευγαρακι πανω στο δικο μου αλλα θελω να δω τι τιμη εχουν!Αρχικά δημιουργήθηκε από Steve_athens
Εγω δεν εχω βαλει χουφτες οποτε δεν θα με χαλαγε η λυση αυτη(ελπιζω να μην παθω καμια συγκοπη απο την τιμη:hypnotize ) και φλασακια αμα κουμπωνει καθολου δεν με χαλαει...
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
καλησπερα σας κ απο μενα. καταρχην επειδη την εψαχνα και εγω για τους καθρεπτες - χουφτες - φλας απο το hyper.... πληροφοριακα σε αντιπροσωπο που ρωτησα..... ετσι λιγο χοντρικα να σας πω, χωρις να παθετε 3 καρδιακα και 4 ανακοπες...
...
...
...
..
...
800 κατοσταρικακια..
ντοινγκ
καλο ε ?
τεσπα, επειδη θελω και εγω να βαλω καθρεπτες στο μοτορι εψαχνα να βρω ακριβως αυτους που ποσταρε ο φιλος πεσκανδριτσος πιο πανω, γιατι τους ειχα δει πανω σε ενα 600 αλλα δεν βρηκα τον ιδιοκτητη να τον ρωτησω απο που κλπ.
οποτε αν μπορειτε να δωσετε ενα τηλεφωνακι η ενα λινκ να τους χτυπησω και τωρα αμεσως θα ημουν ευγνωμων.
επισης η κληση για καθρεπτες πριν καιρο που ειχα τσιμπισει ηταν 30?. τωρα με τις ανακαταταξεις στα προστιμα του κοκ δεν εχω υποψην μου αν εχει αυξηθει. (γιατι βλεπετε εδω ολα αυξανονται, τιποτα δεν μειωνεται..)
![]()
![]()
![]()
Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.
egw tous exw aftous tous kathreptes file mavre... an tous theleis ela na stous dwsw..Αρχικά δημιουργήθηκε από MavrosPan
καλησπερα σας κ απο μενα. καταρχην επειδη την εψαχνα και εγω για τους καθρεπτες - χουφτες - φλας απο το hyper.... πληροφοριακα σε αντιπροσωπο που ρωτησα..... ετσι λιγο χοντρικα να σας πω, χωρις να παθετε 3 καρδιακα και 4 ανακοπες...
...
...
...
..
...
800 κατοσταρικακια..
ντοινγκ
καλο ε ?
τεσπα, επειδη θελω και εγω να βαλω καθρεπτες στο μοτορι εψαχνα να βρω ακριβως αυτους που ποσταρε ο φιλος πεσκανδριτσος πιο πανω, γιατι τους ειχα δει πανω σε ενα 600 αλλα δεν βρηκα τον ιδιοκτητη να τον ρωτησω απο που κλπ.
οποτε αν μπορειτε να δωσετε ενα τηλεφωνακι η ενα λινκ να τους χτυπησω και τωρα αμεσως θα ημουν ευγνωμων.
επισης η κληση για καθρεπτες πριν καιρο που ειχα τσιμπισει ηταν 30?. τωρα με τις ανακαταταξεις στα προστιμα του κοκ δεν εχω υποψην μου αν εχει αυξηθει. (γιατι βλεπετε εδω ολα αυξανονται, τιποτα δεν μειωνεται..)
![]()
![]()
![]()
egw thelw kapoious pio xristikous...
Αρχικά δημιουργήθηκε από MavrosPan
800 κατοσταρικακια..
ντοινγκ
καλο ε ?
![]()
:a24:
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Φίλε έλυωσα !!!
XR
XTR
XJR
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
![]()
:a24:
Φίλε έλυωσα !!!
θελω να ειμαι απο μια πλευρα να δω πως θα λιωσουν αυτοι με τα hypermotard οταν τους πεσουν απο το σταντ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
800e????αυτο ξεπερασε καθε προσδοκια!!!οσο μου στοιχισαν οι εξατμισεις κ το power commander μαζι:hypnotize :hypnotize :hypnotize
Super motard και ξερο ψωμι!