Λοιπόν, επειδή το θέμα νομίζω ότι δε πάει άλλο, παραδείγματα πολλά έχουμε προτείνω αυτό που γράφει και ο τίτλος του thread. Κατάργηση της κατηγορίας Αντιπαραθέσεις.
Σε κανένα μεγάλο fora είτε του εσωτερικού είτε του εξωτερικού, και ιδιαίτερα σε σχέση με τη Μοτοσυκλέτα δεν υπάρχει κατηγορία αντίστοιχη.
& μόνο ο τίτλος της πλέον έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα στην καθημερινότητα μας, σε προκαλεί να πας εκεί να τσακωθείς. Εκτός ελαχίστων thread που γίνονται για πραγματικό χαβαλέ, σε όλα τα υπόλοιπα υπάρχουν εντάσεις και πολλές φορές εκτροχιασμοί.
Νομίζω ότι thread Γιαπωνέζικα vs Ευρωπαϊκά, και τα σχετικά, που έχουν αμιγώς θέμα τη Μοτοσυκλέτα, Rossi, vs Stoner..., μπορούν να υπάρξουν και στις Γενικές.
Τα υπόλοιπα όμως, τα οποία συνήθως είναι συζητήσεις που πάνε να ξεφύγουν στη κατηγορία Γενικές & μεταφέρονται εκεί, δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Εδώ μέσα δεν είμαστε για να μαλώνουμε και να βριζόμαστε, αλλά για να συζητήσουμε. Αφού εμείς οι ίδιοι, σαν χρήστες δε μπορούμε να συγκρατηθούμε και να αυτοπεριοριστούμε, από ότι έχει αποδειχτεί, τότε δεν υπάρχει λόγος για Αντιπαραθέσεις, ιδιαίτερα σε θέματα μη Μοτοσυκλετιστικά.
Δεν νομίζω ότι με αυτό το τρόπο υπάρχει η οποιαδήποτε καταπάτηση "δικαιωμάτων" αφού εμείς σαν χρήστες του φόρουμ, μπορούμε να γράφουμε τις π@π@ριές μας στις Γενικές & τους Προβληματισμούς μας στην αντίστοιχη κατηγορία. Όποια συζήτηση τείνει προς εκτροχιασμό, την άγουσα. Ας μάθουμε επιτέλους να συζητάμε με επιχειρήματα και σαν άνθρωποι & ας μην βγάζουμε εδώ μέσα τη καφρίλα της καθημερινότητας.
Δε χρειάζεται ο χώρος αυτός να είναι μια πιστή αντιγραφή της καθημερινότητας, γιατί τότε (κάτι που ήδη συμβαίνει) πολλοί χρήστες που ψάχνουν για κάτι το διαφορετικό, κάτι που σχετίζεται με το hobby τους, τη "ζωή" τους, βλέπουν μερικούς να σφάζονται εδώ μέσα, να τσακόνονται και έτσι σιγά σιγά δε ξανασυμμετέχουν σε κουβέντα.
Τα πολιτικά μας και τα κοινονικοκουτσομπολιά μας μπορούμε να τα πούμε και αλλού.
![]()