Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 56

Θέμα: Να καταργηθεί η κατηγορία Αντιπαραθέσεις

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG

Να καταργηθεί η κατηγορία Αντιπαραθέσεις

Λοιπόν, επειδή το θέμα νομίζω ότι δε πάει άλλο, παραδείγματα πολλά έχουμε προτείνω αυτό που γράφει και ο τίτλος του thread. Κατάργηση της κατηγορίας Αντιπαραθέσεις.
    Σε κανένα μεγάλο fora είτε του εσωτερικού είτε του εξωτερικού, και ιδιαίτερα σε σχέση με τη Μοτοσυκλέτα δεν υπάρχει κατηγορία αντίστοιχη.

& μόνο ο τίτλος της πλέον έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα στην καθημερινότητα μας, σε προκαλεί να πας εκεί να τσακωθείς. Εκτός ελαχίστων thread που γίνονται για πραγματικό χαβαλέ, σε όλα τα υπόλοιπα υπάρχουν εντάσεις και πολλές φορές εκτροχιασμοί.
    Νομίζω ότι thread Γιαπωνέζικα vs Ευρωπαϊκά, και τα σχετικά, που έχουν αμιγώς θέμα τη Μοτοσυκλέτα, Rossi, vs Stoner..., μπορούν να υπάρξουν και στις Γενικές.

Τα υπόλοιπα όμως, τα οποία συνήθως είναι συζητήσεις που πάνε να ξεφύγουν στη κατηγορία Γενικές & μεταφέρονται εκεί, δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Εδώ μέσα δεν είμαστε για να μαλώνουμε και να βριζόμαστε, αλλά για να συζητήσουμε. Αφού εμείς οι ίδιοι, σαν χρήστες δε μπορούμε να συγκρατηθούμε και να αυτοπεριοριστούμε, από ότι έχει αποδειχτεί, τότε δεν υπάρχει λόγος για Αντιπαραθέσεις, ιδιαίτερα σε θέματα μη Μοτοσυκλετιστικά.

Δεν νομίζω ότι με αυτό το τρόπο υπάρχει η οποιαδήποτε καταπάτηση "δικαιωμάτων" αφού εμείς σαν χρήστες του φόρουμ, μπορούμε να γράφουμε τις π@π@ριές μας στις Γενικές & τους Προβληματισμούς μας στην αντίστοιχη κατηγορία. Όποια συζήτηση τείνει προς εκτροχιασμό, την άγουσα. Ας μάθουμε επιτέλους να συζητάμε με επιχειρήματα και σαν άνθρωποι & ας μην βγάζουμε εδώ μέσα τη καφρίλα της καθημερινότητας.
    Δε χρειάζεται ο χώρος αυτός να είναι μια πιστή αντιγραφή της καθημερινότητας, γιατί τότε (κάτι που ήδη συμβαίνει) πολλοί χρήστες που ψάχνουν για κάτι το διαφορετικό, κάτι που σχετίζεται με το hobby τους, τη "ζωή" τους, βλέπουν μερικούς να σφάζονται εδώ μέσα, να τσακόνονται και έτσι σιγά σιγά δε ξανασυμμετέχουν σε κουβέντα.
    Τα πολιτικά μας και τα κοινονικοκουτσομπολιά μας μπορούμε να τα πούμε και αλλού.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    και που θα μεταφερονται οι "ατακτουληδες" ρε πορτοκαλογλου?

BAN ακαριαιο? συμφωνο κι εγω αλλα θα μας πουν ακραιους....
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    διαφωνω
    Το είδα Γιώργο.
    Αν πέφτει βρισίδι και αλλού τότε θα ξυρίζονται αύτανδρα. Έτσι δηλαδή, με τη παραμονή των Αντιπαραθέσεων, παραδεχόμαστε ότι υπάρχουν για να βριζόμαστε......

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    και που θα μεταφερονται οι "ατακτουληδες" ρε πορτοκαλογλου?

BAN ακαριαιο? συμφωνο κι εγω αλλα θα μας πουν ακραιους....
    Οι ατακτούληδες ή θα συμμορφωθούν ή γειά σας μετά βέβαια από ανάλογη πρώτη προειδοποίηση.
    Αν κάποιος μπαίνει εδώ μέσα επιζητώντας να κάνει "αταξίες" και να δημιουργεί εντάσεις, τότε δεν έχει θέση εδώ μέσα πιστεύω.
    Ή θα μάθουμε να μιλάμε σωστά και να ανταλάσσουμε απόψεις (για εδώ μέσα μιλάω) ή να μη μιλάμε και μόνο να διαβάζουμε ή να πάμε αλλού να πλακωνόμαστε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Το είδα Γιώργο.
    Αν πέφτει βρισίδι και αλλού τότε θα ξυρίζονται αύτανδρα. Έτσι δηλαδή, με τη παραμονή των Αντιπαραθέσεων, παραδεχόμαστε ότι υπάρχουν για να βριζόμαστε......

παραδεχομαστε την αληθεια μιχαλη.ναι βριζομαστε.ε και?

μλκια δε λεω αλλα απο την αλλη θα σκισετε ολο το φορουμ.σκεφτειτε το.αφου υπαρχουνε ατομα που μπορουνε να σκοτωθουνε επειδη ενα αφρικα εκλαπη και ξαναβρεθηκε,θα αρχισουν να φευγουνε θρεντ απο παντου.

την γνωμη μου την ειπα.το επιχειρημα μου το ειπα.νομιζω δε χρειαζεται να πω κατι αλλο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Οι ατακτούληδες ή θα συμμορφωθούν ή γειά σας μετά βέβαια από ανάλογη πρώτη προειδοποίηση.
    Αν κάποιος μπαίνει εδώ μέσα επιζητώντας να κάνει "αταξίες" και να δημιουργεί εντάσεις, τότε δεν έχει θέση εδώ μέσα πιστεύω.
    Ή θα μάθουμε να μιλάμε σωστά και να ανταλάσσουμε απόψεις (για εδώ μέσα μιλάω) ή να μη μιλάμε και μόνο να διαβάζουμε ή να πάμε αλλού να πλακωνόμαστε.
    το "γεια σας" θα βοηθησει στον τομεα... μελων που μπαινουν για να "τσιγκλισουν" και να επιβαλουν την αποψη τους ή να φιλονοικησουν γι'αυτην... (αν ξερετε απο ισχυρογνωμονες)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ->μιλαω για μελη που απ'τις 5000 posts τα 2500 ειναι στις "ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ" των αντιπαραθεσεων

πιστευω πως χωρις αντιπαραθεσεις πολλοι θα "λακισουν" και δεν θα επισκεπτονται το FORUM με την ιδια συχνοτητα (γιατι θα πληττουν)

απο την αλλη ομως...οι mods θα βρισκονται σε αδιεξοδο...ΕΚΤΟΣ αν υπαρχει η προθεση για threads που ξεφευγουν να διαγραφονται αμετακλητα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    παραδεχομαστε την αληθεια μιχαλη.ναι βριζομαστε.ε και?

μλκια δε λεω αλλα απο την αλλη θα σκισετε ολο το φορουμ.σκεφτειτε το.αφου υπαρχουνε ατομα που μπορουνε να σκοτωθουνε επειδη ενα αφρικα εκλαπη και ξαναβρεθηκε,θα αρχισουν να φευγουνε θρεντ απο παντου.

την γνωμη μου την ειπα.το επιχειρημα μου το ειπα.νομιζω δε χρειαζεται να πω κατι αλλο.

Κατανοώ πιστεύω απόλυτα τι λες, και καλά κάνεις και το λες. Πρέπει να το λές, έτσι όπως το λες. Αυτό να βλέπουν μερικοί.

Τώρα αν αυτά τα άτομα που ψάχνονται συνεχώς, δε μπορούν να κουλάρουν τότε
    Εξάλλου βλέπουμε όλοι, ότι είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι αυτοί που δημιουργούν εντάσεις. Οπότε ελπίζω ότι θα το καταλάβουν και αυτοί και θα "αλλάξουν", τουλάχιστον εδώ μέσα.

το "γεια σας" θα βοηθησει στον τομεα... μελων που μπαινουν για να "τσιγκλισουν" και να επιβαλουν την αποψη τους ή να φιλονοικησουν γι'αυτην... (αν ξερετε απο ισγυρογνωμονες)

πιστευω πως χωρις αντιπαραθεσεις πολλοι θα "λακισουν" και δεν θα επισκεπτονται το FORUM με την ιδια συχνοτητα (γιατι θα πληττουν)

απο την αλλη ομως...οι mods θα βρισκονται σε αδιεξοδο...ΕΚΤΟΣ αν υπαρχει η προθεση για threads που ξεφευγουν να διαγραφονται αμετακλητα..

Δε νομίζω ότι είναι πολλοί αυτοί που μπαίνουν εδώ μέσα για το βρυσίδι. Η αντιπαράθεση δεν είναι κακή, δεν την αφορίζω. Όμως με κόσμιο, τρόπο, επιχειρηματολογία, και πιθανό χαβαλέ.
    Αν μπαίνει εδώ μέσα κόσμος για τις Αντιπαραθέσεις, τότε νομίζω ότι μπορεί να τις βρει και αλλού & το φόρουμ δε θα χάσει κάτι σημαντικό.
    Για τα threads που ξεφεύγουν απάντησα και πιο πάνω, εξάλλου δεν είναι πολλά αυτά, και όσα είναι έχουν να κάνουν κυρίως με πολιτική και "κοινωνικά" θέματα. Όχι Μοτοσυκλέτα.

Υπόψην ότι, ότι γράφω το γράφω ως ΜΕΛΟΣ MikeG

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dxeavy
    Προσωπικά το εαν θα παραμείνει η κατηγορία "Αντιπαραθέσεις" ή εαν θα καταργηθεί δε με απασχολεί και πολύ, για τον απλούστατο λόγο... "Αναφέρετε αυτό το μήνυμα σε κάποιο διαχειριστή"! Ας μάθουμε να το χρησιμοποιούμε και νομίζω πως αυτοί που παραφέρονται θα "τιμωρηθούν", ενώ εκείνοι οι οποίοι συμμετέχουν με κοσμία διαγωγή στις αντιπαραθέσεις δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν.

Φιλικά

Αρχικά δημιουργήθηκε από dxeavy
    Προσωπικά το εαν θα παραμείνει η κατηγορία "Αντιπαραθέσεις" ή εαν θα καταργηθεί δε με απασχολεί και πολύ, για τον απλούστατο λόγο... "Αναφέρετε αυτό το μήνυμα σε κάποιο διαχειριστή"! Ας μάθουμε να το χρησιμοποιούμε και νομίζω πως αυτοί που παραφέρονται θα "τιμωρηθούν", ενώ εκείνοι οι οποίοι συμμετέχουν με κοσμία διαγωγή στις αντιπαραθέσεις δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν.

Φιλικά

συμφωνω κι εγω με τον πρασινοδιαβολα

αλλα ζητημα να το εχουν χρησιμοποιησει αυτο το κουμπακι καμια εκατοστη φορες...
    δεν ξερω ...φοβομαστε να μη μας πουν καταδοτες?

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    φοβομαστε να μη μας πουν καταδοτες?

ε μια δοση ρουφιανιας την εχει..

ετσι και αλλιως τα μεγαλα θρεαντ τα παρακολουθουν και οι μοντς..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dxeavy
    Συγνώμη αλλά επιτρέψτε μου να διαφωνήσω λιγάκι στο θέμα "καταδότη".

"Καταδότης" είναι κάποιος ο οποίος ενεργεί προς όφελός του. Θέλω να πιστεύω πως όλοι μας έχουμε κοινό σκοπό την "διασφάλιση" αυτού του διαδικτυακού χώρου, οπότε όλοι μας ενεργούμε για το καλό όλων των μελών της κοινότητας και όχι με κάποιο άλλο σκοπό που προφανώς θα είχε αρνητική επιρροή στο φόρουμ και θα προκαλούσε μια δυσφόρηση.

Το βλέπω το thredaki να πηγαίνει στις αντιπαραθέσεις...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Dr Luv
    Το βλέπω το thredaki να πηγαίνει στις αντιπαραθέσεις...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πειτε μου σε ποια κατηγορια να το εβαζα;;;
    από el_hymador στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 25/01/2011, 22:32
  2. λεω να καταργηθει το ασυμβιβαστο
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2010, 07:32
  3. χμμ βρε λες να αλαξω κατηγορια????
    από nikostz9 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2007, 14:11
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2006, 07:54
  5. Μήπως πρέπει να γίνει μια ξεχωριστή κατηγορία για...
    από morpheus στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/10/2006, 22:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF