Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 46

Θέμα: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΔhΓΗΣΗ..!!

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΔHΓΗΣΗ..!!

ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜAI ΝΑ ΑΝΕΒAIΝΩ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ( ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ) ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ (ΚHΦIΣΟ ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΜΙΑΣ) ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΙΣΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ¨.......ΤΑ ΑΜΑΧΙΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΑ Η ΚΟΙΝΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑΚΑΙ ΠΗΓAIΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑΜΟΥ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ......ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΠΑΩ ΜΕ 60 80 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ......ΠΑΛΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗ ΜΑ.....ΚΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ............ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΩΡΙΔΑ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΛΑΣ Η........ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΦΡΕΝΟ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΕΛΕΝΧΟ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ 1 ΜΕΤΡΟ ΠΡΙΝ ΠΕΣΩ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ..........ΚΑΙ ΠΗΓΕΝΑ ΜΟΝΟ 60 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...!!
    ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ 40 60?
    ΔΕ ΓΕΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΜΕ 120...........ΚΙΟΛΟ ΚΟΡΝΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΧΩΝΟΥΝ ........ΑΝ ΠΑΩ ΠΑΛΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΛΩΡΙΔΑ 2ΡΗ ΜΕ ΤΡΙΤΗ ΔΕΞΙΑ Ε ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΠΙΚΙΝΔΙΝΟ ΝΑ ΤΡΑΚΑΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΟΙΟ ΣΥΧΝΑ ΛΩΡΙΔΕΣ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ..!!
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ V-STROM……….ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΡΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΠΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΛΙΑ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΗΣ?
    ΔΥΛΑΔΗ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕΜΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ......ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
    ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ?
    ΠΑΤΕ ΜΕ 100 120 ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΚΕΝΤΑ .........ΟΠΩΣ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ........ΠΑΤΕ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ .......Κ.Α.Τ?
    Η ΠΑΤΕ ΚΙΕΣΕΙΣ ΜΕ 60 80?
    ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.......ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΟΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ.........ΟΧΙ ΜΟΝΟ Σ΄ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ........... ΑΣ ΠΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗΤΟΥ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ........
    JOHN.....

V STROM

DL 650 K9

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    το καλύτερο που έχω να σου προτείνω είναι: να πηγαίνεις με τον ρυθμό που ΕΣΥ αισθάνεσαι ασφαλής και άνετος!
    αν είναι κάποιος από πίσω και σου κορνάρει για καθυστερείς την μεγαλοσύνη του...ΓΡΑΦΤΟΝ ΣΤΑ @@ ΣΟΥ!!! οι υπόλοιποι που καταλαβαίνουν θα περιμένουν μέχρι να μπορούν να σε περάσουν με ασφάλεια... βέβαια καλό και εσύ να έχεις τον νου σου και να αφήνεις τους από πίσω να περνάνε όταν και αν έχεις την ευκαιρία να τους κάνεις χώρο...από απλή ευγένεια και αλληλεγγύη βρε αδερφέ...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    απλα δουλευε φρενα οσο καλα δουλευεις το γκαζι....

και να φυλαγεσαι απο παντου σαν να θελουν ολοι να στη φερουν...
    Accipere quam facere praestat injuriam

+660 στον Div400 & SVX

Ένα από τα πολλά καλά που έλεγε σε ένα εγχειρίδιο που είχε εκδόσει η Αττική Οδός ΑΕ, έλεγε αρκετά για την κίνηση σε μποτιλιάρισμα. Ο κύριος κανόνας είναι ότι οδηγούμε ανάμεσα από αυτοκίνητα με ταχύτητα +20 χλμ από την ταχύτητα των αυτοκινήτων.

Δηλαδή, αν τα αυτοκίνητα πάνε με 20, εμείς περνάμε με 40, αν πάμε με 60, εμείς με 80 και ου το καθ'εξής.

Ο λόγος είναι απλός. Ο άνθρωπος μπορεί να τρέξει με 20χαω περίπου. Ο εγκέφαλος σε αυτά τα χιλιόμετρα επεξεργάζεται τις πληροφορίες και δίνει αποφάσεις σε ελάχιστο χρόνο.

Ο χρόνος αντίδρασης λοιπόν είναι ο γρηγορότερος που γίνεται, και μπορεί να δώσει άμεση λύση σε μιά στραβή, που συνήθως προκύπτει μιά απώλεια μπροστινού από ξαφνικό κοκκάλωμα του φρένου και πτώση.

Η ασφάλειά σου πάνω απ' όλα φίλε μου και μην ανυσηχείς... θα χαρείς το στρωματέξ σου σε πιο ανοιχτούς δρόμους.

Πάντα όρθιοι και αγρατζούνιστοι εσύ και το στρώμα σου!!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    +660 στον Div400 & SVX

Ένα από τα πολλά καλά που έλεγε σε ένα εγχειρίδιο που είχε εκδόσει η Αττική Οδός ΑΕ, έλεγε αρκετά για την κίνηση σε μποτιλιάρισμα. Ο κύριος κανόνας είναι ότι οδηγούμε ανάμεσα από αυτοκίνητα με ταχύτητα +20 χλμ από την ταχύτητα των αυτοκινήτων.

Δηλαδή, αν τα αυτοκίνητα πάνε με 20, εμείς περνάμε με 40, αν πάμε με 60, εμείς με 80 και ου το καθ'εξής.

Ο λόγος είναι απλός. Ο άνθρωπος μπορεί να τρέξει με 20χαω περίπου. Ο εγκέφαλος σε αυτά τα χιλιόμετρα επεξεργάζεται τις πληροφορίες και δίνει αποφάσεις σε ελάχιστο χρόνο.

Ο χρόνος αντίδρασης λοιπόν είναι ο γρηγορότερος που γίνεται, και μπορεί να δώσει άμεση λύση σε μιά στραβή, που συνήθως προκύπτει μιά απώλεια μπροστινού από ξαφνικό κοκκάλωμα του φρένου και πτώση.

Η ασφάλειά σου πάνω απ' όλα φίλε μου και μην ανυσηχείς... θα χαρείς το στρωματέξ σου σε πιο ανοιχτούς δρόμους.

Πάντα όρθιοι και αγρατζούνιστοι εσύ και το στρώμα σου!!
    Φτου με προλαβες!!!! +675 σε ολα
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

και να θες να πας πιο γρήγορα, δεν μπορείς γιατί πάνω στη γραμμή που πας έχει κάτι τρύπες σα το φαράγγι της σαμαριάς να πούμε
    άμα περνάς από το περιστέρι προς πειραιά με καταλαβαίνεις

Ηράκλειο, Κρήτη Το avatar του/της mikios400
    Ένα από τα πολλά καλά που έλεγε σε ένα εγχειρίδιο που είχε εκδόσει η Αττική Οδός ΑΕ, έλεγε αρκετά για την κίνηση σε μποτιλιάρισμα
    αυτό υπάρχει ηλεκτρονικά για μας που είμαστε μακρυά;;;
    ντιελεξιμισι καπα οχτώ .. Scientia est potentia
    "καβάλα παν στην εκκλησά, καβάλα προσκυνάνε..."

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mikios400
    αυτό υπάρχει ηλεκτρονικά για μας που είμαστε μακρυά;;;
    Αμέ!

http://media2.feed.gr/pegasus/Multim..._id1068889.pdf

Ο κύριος κανόνας είναι ότι οδηγούμε ανάμεσα από αυτοκίνητα με ταχύτητα +20 χλμ από την ταχύτητα των αυτοκινήτων.

μπορεί τα +20, +25, να μας φαίντονται λίγα, αλλά αν θέλουμε να ελαχιστοποιήσουμε πιθανότητες, αυτός είναι ο κανόνας.
    Αυτό αναφέρθηκε και σε σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης απο το 0300.

συμφωνω και εγω για το +20

χτες ετυχε να περασω απο το ποταμι και 2 φορες πιγαν να με ριξουν ο ενας με ενα σμαρτ μιλαγε στο κινιτο και του εφιγε το αμαξι αριστερα, έλα ομως πως εγω εκεινη την ωρα ημουν διπλα του και απο την άλλη ειχα αλλο αμαξι... παραλιγο να γινω σαντουιτς (κακάκια ο δικός σου, ακόμα καθαριζω τις μποτες μου).
    ειναι οτι να ναι ομως αλλαζουν λοριδες χορις φλας δεν εχουν φωτα (για το βραδυ.φλας κτλ) τρωνε μιλανε κοιμουντε (οταν οδηγανε) σταματανε οπου θελουν (αρε άτυχε zuki !!) ρποσοχη παιδια , πολύ προσοχη !!!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

πήγαινε με την ταχύτητα που εσύ αισθάνεσαι ασφαλής (και κατά 99.9%, με +20 θα αισθάνεσαι ασφαλής)

σε πρώτη ευκαιρία, θα αφήσεις τον βαρεμένο από πίσω να περάσει ή θα σε περάσει εκείνος, και θα φτάσει σπίτι του να το σώσει από τη φωτιά

επίσης πήγαινε με μια κάτω, τόσο για καλύτερο φρένο μοτέρ αν και όταν σκάσει στραβή, όσο και για να σε ακούει ο κουτάκιας μπροστά

και όπου δεις ύποπτη κίνηση, τσίμπα και την κόρνα, χίλιες φορές μια άσκοπη κόρνα αν είναι να τον προλάβεις απο λαλακία που θα σε στείλει νοσοκομείο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της laryfz1
    εγω παντως οταν ειναι σταματημενα τα κουτια και περναω παταω συνεχως κορνα και παντα με ταχυτητ ασφαλειας οποια και αν ειναι αυτη το +20 ειναι το καλυτερο αλλα και λιγο παραπανω ειμαι οκ
    gogogo!!!

Ακόμα, καλύτερα για σένα είναι να ακολουθείς κονβόι από μηχανάκια (προς το τέλος ακόμα καλύτερα), οπότε μειώνεται λίγο ο κίνδυνος.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    ΕΝΑΣ ακομα λογος που τα κλιπ-ον υπερτερουν των τιμονιων ...

χωραω εκει που χωραν σκουτερ και παπια.... χωρις να ξυριζω καθρεφτες... :wacko:
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    υπαρχει κ η αλλη λυση που γινεται σε ολα τα πολιτισμενα κρατη...
    και ειναι η εξης: ειτε προκειται για μποτιλιαρισμα ειτε οχι , η μηχανη κραταει την θεση της στον δρομο οπως ενα αυτοκινητο!

τι ειπα τωρα ε?
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 95
    Τελευταίο μήνυμα: 09/04/2010, 21:54
  2. Επικίνδυνη η μη κατοχή πυρηνικών όπλων, δηλώνει ο Μπλερ
    από Nostra στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 06/12/2006, 18:24
  3. Ζώδια και επικινδυνη οδήγηση...
    από Nostra στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 13/09/2006, 02:02