Eσύ να είσαι καλά και τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες![]()
εγω το πρωι κατα τις 7+ κι ενω η βροχη ειχε ψιλοσταματησει... εφυγα απο το μαγαζι στην Ιερα Οδο και μεσω αυτης και του Κιφησου κατευθυνομουν προς το σπιτι...
Παιδια, ειχε πλυμμηρισει ολη η Ιερα Οδος, ενα νερο μεσα στη βρωμα και το σκατο και ανακατεμενο με πετρελαια και λαδια απο τα τρακαρισμενα που ηταν σε ολο το μηκος της, αμαξια!
4 γερανους μετρησα...
ο αλλος πηγε και καρφωθηκε στη νισηδα, δεν ειχε αποφασισει αν θα παει δεξια ή αριστερα και εφυγε ευθεια!
Λαδια ΠΑΝΤΟΥ!!!!
Λακουβες ΠΑΝΤΟΥ!
Ο Κηφισος ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ!!!
Μιλαμε για πολυ γλιστρα...
Τοσο κοτα στο βρεγμενο δεν εχω ξανατυχει να ειμαι...
και μονο η μυρωδια του πετρελαιου που σου τρυπαγε τα ρουθουνια εφτανε να σε κανει να λες "αντε να φτασουμε"!
Τζω, περαστικα και παλι καλα κουκλα! Αλλη μια εμπειρια...ετσι δες το αφου δεν επαθες τιποτα χειροτερο!
![]()
![]()
![]()
![]()
Εσύ να είναι καλά.
Τα λοιπά είναι σίδερα και πλαστικά.
Περαστικά Τζο!!!
Εσύ να 'σαι καλα κι όλα τα άλλα φτιάχνονται!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!
περαστικα στην μηχανη και στον εγωϊσμο σου.
![]()
![]()
![]()
επισκευασε την και ξαναβγες εξω βρεχει-χιονιζει...
ετσι θα μαθεις.
![]()
Δε μασάμε από τέτοια ρε Τzw!!!!!![]()
Πέφτουμε,σηκωνόμαστε,ξεσκονιζόμαστε και συνεχίζουμε!!!
Έτσι,για να μαζεύουμε εμπειρίες!!!
(έχω φάει την ίδια χύμα!!)![]()
ολα καλα τζο !!!!!!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
περαστικα!
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
σιγά το πράγμα μικρή μου. Μια χαρά είσαι αυτά συμβαίνουν. Δεν έγινε τίποτα.![]()
ΥΓ Δεν έκανες λάθος που πάτησες πίσω φρένο σε βρεγμένο πολύ καλά έκανες μάλιστα. Απλώς μάλλον το... παραπάτησες. Τώρα ξέρεις δεν πειράζει. Πιο μαλακά κι αν δεις ότι κάνει παπαριές άφηνε το και ξαναπιάνε το. Περαστικούλια κουκλί![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!